ania_to_ja Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Na moim bazarku już jest 110zł:loveu: Quote
israel Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Przykro mi że nie mogę bardziej pomóc, mogę zadeklarować tylko 10 zł miesięcznie :( Proszę o numer konta na pw. Trzymamy kciuki za Gromika! Niech znajdzie najlepszy domek! Quote
figanadrzewna Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 israel, dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Każda złotówka jest nam równie cenna Ania, idziesz jak burza z tym bazarkiem :evil_lol: Kochana jesteś ! Quote
Lu_Gosiak Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='israel']Przykro mi że nie mogę bardziej pomóc, mogę zadeklarować tylko 10 zł miesięcznie :( [/QUOTE] super:multi::multi: wielkie dzieki:multi::multi::multi: czyli brakuje tylko 20zl stalych deklaracji Quote
ania_to_ja Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Kurczę uzależniłam się od tej dogomanii;) Za jakis czas chyba pół swojego dobytku wysprzedam:evil_lol: No dziewusie nie ociągać się brakuje już tylko 20zł!! Quote
Szarotka Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='ania_to_ja']Kurczę uzależniłam się od tej dogomanii;) Za jakis czas chyba pół swojego dobytku wysprzedam:evil_lol: No dziewusie nie ociągać się brakuje już tylko 20zł!![/QUOTE] Jestem w tej samej sytuacji :roll::roll::roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bede musiala zaczac pracowac na drugi etat :):) Quote
Lu_Gosiak Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='Szarotka']Jestem w tej samej sytuacji :roll::roll::roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja tez:evil_lol::evil_lol::evil_lol: tylko mi juz zaczyna brakowac rzeczy na bazarek:eviltong::eviltong: apropo zapraszam serdecznie http://www.dogomania.pl/forum/f99/kolczyki-rufii-blaga-o-pomoc-moze-stracic-lape-do-12-11-do-godz-23-a-172315/ Quote
malibo57 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Witam! Ponieważ sytuacja Kokosa w zasadzie się wyjaśniła - nie będzie potrzebował stałych opłat zbyt długo lub wcale - dorzucam gromowi brakujące 20 PLN, jako stała deklarację. Pozdrawiam:) Quote
Lu_Gosiak Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='malibo57']Witam! Ponieważ sytuacja Kokosa w zasadzie się wyjaśniła - nie będzie potrzebował stałych opłat zbyt długo lub wcale - dorzucam gromowi brakujące 20 PLN, jako stała deklarację. Pozdrawiam:)[/QUOTE] Malibu dziekuje bardzo:loveu::loveu: w imieniu Groma:multi::multi: ale Nam sie komplet zebral i jaka ekipa :sweetCyb::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
figanadrzewna Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 w następnym tygodniu usystematyzuję spis stałych oraz jednorazowych wpłat. I można będzie kawalera wysłac w podróż, na nową drogę życia :loveu: Quote
Cantadorra Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 No to superasto, Grom zacznie nowy etap swojego zycia! Bedzie juz tylko lepiej! Quote
martka1982 Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 Super! Dziękujemy wszystkim w imieniu Groma:) Wszyscy w schronisku się cieszą i jeszcze chyba nie mogą uwierzyć,że nasz Grom pojedzie do dt:) Padło pytanie kiedy pojedzie - w sobotę za tydzień, jeśli ten termin będzie odpowiadał Czarodziejce. Quote
anett Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='martka1982']..... Padło pytanie kiedy pojedzie - w sobotę za tydzień, jeśli ten termin będzie odpowiadał Czarodziejce. Odpowiada;) Grom może przyjeżdżać:multi: Czarodziejka chwilowo nie ma dostępu do sieci - Marta wysyłam Ci na priva nr telefonu to już osobiście wszystko dograsz. Quote
Karolcia_ko5 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 martka mam prośbę przepisz na siebie ten wątek, ja nie mam komputera a moderator mnie ściga że nie uaktualniany bo jest zbierana kasa... teraz korzystam u kuzynki. :roll: Quote
martka1982 Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [quote name='Karolcia_ko5']martka mam prośbę przepisz na siebie ten wątek, ja nie mam komputera a moderator mnie ściga że nie uaktualniany bo jest zbierana kasa... teraz korzystam u kuzynki. :roll:[/QUOTE] prosiłam ale obawiam się,że jeśli i Ty nie napiszesz tej prośby do moda to się nam nie uda. Mogłabyś napisać w tej sprawie do szamanki? wyjaśnij sytuację i będzie ok. Quote
Czarodziejka Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Dopiero teraz po kilkudniowej przerwie mam dostęp do netu. Poczytam więc sobie. Quote
figanadrzewna Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 ISRAEL, dotarła Twoja wpłata. Raz jeszcze serdecznie dziękujemy :) Mamy razem 150 zł Quote
Czarodziejka Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Jestem gotowa na przyjęcia Groma. Pasowałby mi koniec tego tygodnia, bądź początek następnego, ponieważ muszę gdzieś na chwilę wyjechać, a nie wiem kiedy dokładnie to nastąpi. Tu jest stronka ze zdjęciami mojego tymczasowego onka,który właśnie pojechał do Anglii do domu stałego :D Zerknijcie, jaki piękny chłopak, a na początku nie chodził, tylko leżał przywarty do ziemi z pazurami wbitymi na kilka centymetrów, przerażony i nieobecny. Wstyd się chwalić, ale duma mnie rozpiera, że tak sobie wyluzowany leży gdzieś na końcu świata :loveu: DON, panicznie boi się ludzi ma DT u Czarodziejki!!! - Strona 22 - Dogomania Forum Quote
figanadrzewna Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 no tak, masz powody do dumy Czarodziejko. Prawdziwy cud Twojej cierpliwości :loveu: Serce rośnie, gdy się na to patrzy. Szczęściarz z tego naszego Groma, los się do niego wreszcie uśmiechnie ! Dotarła wpłata Lu_Gosiaka - 20 zł :multi: W sumie to już 170 zł Quote
figanadrzewna Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 wpłaciły cioteczki ania_to_ja i malibo57 po 20 zł, daje nam to 210 zł :loveu: I tylko nikt nic nie pisze co z naszym kawalerem? :shake: Quote
martka1982 Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 No przecież ja:) Spokojnie, jedziemy w sobotę:) Będą foty i relacja:) Quote
figanadrzewna Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 dobre wieści :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Martka, będziemy czekać na relację. Tak się ciesze ze wszystko idzie po naszej myśli:multi: Kurcze, akurat w sobotę mam wyjazd, muszę pomyśleć gdzie dopaść komputer? :evil_lol: Quote
ania_to_ja Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Dziewczynki mam dobre wieści nawet bardzo:loveu: Z bazarku uzbierało sie 230 złociszy dla Gromika:loveu: Quote
Recommended Posts