Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przykro mi że nie mogę bardziej pomóc, mogę zadeklarować tylko 10 zł miesięcznie :(

Proszę o numer konta na pw.

Trzymamy kciuki za Gromika! Niech znajdzie najlepszy domek!

Posted

[quote name='israel']Przykro mi że nie mogę bardziej pomóc, mogę zadeklarować tylko 10 zł miesięcznie :(

[/QUOTE]
super:multi::multi: wielkie dzieki:multi::multi::multi:

czyli brakuje tylko 20zl stalych deklaracji

Posted

[quote name='ania_to_ja']Kurczę uzależniłam się od tej dogomanii;)
Za jakis czas chyba pół swojego dobytku wysprzedam:evil_lol:

No dziewusie nie ociągać się brakuje już tylko 20zł!![/QUOTE]

Jestem w tej samej sytuacji :roll::roll::roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Bede musiala zaczac pracowac na drugi etat :):)

Posted

Witam!
Ponieważ sytuacja Kokosa w zasadzie się wyjaśniła - nie będzie potrzebował stałych opłat zbyt długo lub wcale - dorzucam gromowi brakujące 20 PLN, jako stała deklarację.
Pozdrawiam:)

Posted

[quote name='malibo57']Witam!
Ponieważ sytuacja Kokosa w zasadzie się wyjaśniła - nie będzie potrzebował stałych opłat zbyt długo lub wcale - dorzucam gromowi brakujące 20 PLN, jako stała deklarację.
Pozdrawiam:)[/QUOTE]
Malibu dziekuje bardzo:loveu::loveu: w imieniu Groma:multi::multi: ale Nam sie komplet zebral i jaka ekipa :sweetCyb::Rose::Rose::Rose::Rose:

Posted

Super!
Dziękujemy wszystkim w imieniu Groma:)
Wszyscy w schronisku się cieszą i jeszcze chyba nie mogą uwierzyć,że nasz Grom pojedzie do dt:)
Padło pytanie kiedy pojedzie - w sobotę za tydzień, jeśli ten termin będzie odpowiadał Czarodziejce.

Posted

[quote name='martka1982'].....
Padło pytanie kiedy pojedzie - w sobotę za tydzień, jeśli ten termin będzie odpowiadał Czarodziejce.

Odpowiada;) Grom może przyjeżdżać:multi:
Czarodziejka chwilowo nie ma dostępu do sieci - Marta wysyłam Ci na priva nr telefonu to już osobiście wszystko dograsz.

Posted

[quote name='Karolcia_ko5']martka mam prośbę przepisz na siebie ten wątek, ja nie mam komputera a moderator mnie ściga że nie uaktualniany bo jest zbierana kasa... teraz korzystam u kuzynki. :roll:[/QUOTE]

prosiłam ale obawiam się,że jeśli i Ty nie napiszesz tej prośby do moda to się nam nie uda. Mogłabyś napisać w tej sprawie do szamanki? wyjaśnij sytuację i będzie ok.

Posted

Jestem gotowa na przyjęcia Groma. Pasowałby mi koniec tego tygodnia, bądź początek następnego, ponieważ muszę gdzieś na chwilę wyjechać, a nie wiem kiedy dokładnie to nastąpi. Tu jest stronka ze zdjęciami mojego tymczasowego onka,który właśnie pojechał do Anglii do domu stałego :D
Zerknijcie, jaki piękny chłopak, a na początku nie chodził, tylko leżał przywarty do ziemi z pazurami wbitymi na kilka centymetrów, przerażony i nieobecny. Wstyd się chwalić, ale duma mnie rozpiera, że tak sobie wyluzowany leży gdzieś na końcu świata :loveu:

DON, panicznie boi się ludzi ma DT u Czarodziejki!!! - Strona 22 - Dogomania Forum

Posted

no tak, masz powody do dumy Czarodziejko. Prawdziwy cud Twojej cierpliwości :loveu:
Serce rośnie, gdy się na to patrzy. Szczęściarz z tego naszego Groma, los się do niego wreszcie uśmiechnie !

Dotarła wpłata Lu_Gosiaka - 20 zł :multi:
W sumie to już 170 zł

Posted

dobre wieści :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Martka, będziemy czekać na relację. Tak się ciesze ze wszystko idzie po naszej myśli:multi:
Kurcze, akurat w sobotę mam wyjazd, muszę pomyśleć gdzie dopaść komputer? :evil_lol: