martka1982 Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [quote name='graynew']Ja z kasa tez srednio. WIem, ze pewnie probowalyscie, ale czy nie lepiej znalezc jakis DT blizej??? Wiem, ze u CZarodziejki to bardzo dobry dom, ale moze udalo by sie cos znalezc blizej np za koszt jedzenia?????? Ten pies potrzebuje bardzo duzo pracy to nie bedzie szybka adopcja. Mysle ze mniej wiecej pol roku to duzo pieniedzy czy bedzie go za co utrzymac???? Nie chce podcinac skrzydel tak tylko zadalam kilka pytan ktore mi sie najpierw nasunely. Trzymam kciuki tak czy inaczej.[/QUOTE] Padła propozycja Dt u Czarodziejki. Nie wiem czy dziewczyny brały pod uwagę coś bliżej. Te dt, które ja znam to nie są dt dla Groma. Jest tam za dużo zwierząt, a Grom naprawdę wymagać będzie sporo pracy. Zdaję sobie sprawę,że w tym dt będzie musiał trochę posiedzieć, ale właśnie dlatego szukamy deklaracji miesięcznych. Jeśli się nie uda, to po prostu nie pojedzie, ale przecież jeśli ktoś deklaruje jakąś kwotę miesięcznie to zakładamy,że będzie ją wpłacał tak długo jak będzie trzeba. Quote
graynew Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Dziewczyny tak jak napisalam. Wiem ze DT u Czarodziejki to bardzo dobry DT!!! I zdaje sobie sprawe, ze potrzeba dobrego Dt i ze z psem trzeba pracowac i wiedziec jak to robic. No coz ja finansowo pomoc nie moge wiec nie bede sie wam juz wtracac. Jak beda efekty i przymierzycie sie do wystawienia do adopcji to chetnie bede odwiedzac watek. Trzymam kciuki!!!!! Quote
sylwija Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 deklaruje 20 PLN stałej, dobrze byłoby go stamtąd wyciągnąć.. Quote
Lu_Gosiak Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 czyli: [U][B]DEKLARACJE MIESIĘCZNE[/B][/U]- Szarotka - ok 50 zł Ania to ja -20zł sylwija - 20zł marsi66 - 50zł czyli 140zł[U] DEKLARACJE JEDNORAZOWE[/U] 50 zł - Contadorra (w listopadzie) 30 zł - Beaverka 20 zł Lu_Gosiak 30 zł Aimez_moi bazarek Ania to ja - 100zł narazie:razz: czyli [B]230 [/B] HOTELIK U CZARODZIEJKI - [B]300 zł[/B]! Brakuje 160zł Quote
Lu_Gosiak Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='sylwija']deklaruje 20 PLN stałej, dobrze byłoby go stamtąd wyciągnąć..[/QUOTE] :loveu::loveu: dziekujemy w imieniu Groma:multi::multi::multi: Quote
Szarotka Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Jak go nie wyciagniemy to juz tam zostanie, skoro jest taki strachliwy.:shake::shake::shake: Quote
Awit Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Serce i dusza bolą gdy patrzę na tego przerażonego biedaka. Jak on musi się straszliwie bać:-( Kilka lat w schronie i cały czas bidulek odczuwa taki lęk przed człowiekiem:-( Jak Zorka pójdzie do domu, a duże prawdopodobieństwo (w 1szym tyg. listopada ma jecha:-)) że będzie miała domek, to 10zł mogę wpłacać co m-c. Tylko tyle, więcej nie mogę. Nie znam Czarodziejki, nie wiem w jakiej to odległości od Groma, ale jeśli ma tak bardzo indywidualnie do niego podejść, uważam, że warto ten hotelik wybrać. Quote
martka1982 Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [quote name='Lu_Gosiak']czyli: [U][B]DEKLARACJE MIESIĘCZNE[/B][/U]- Szarotka - ok 50 zł Ania to ja -20zł sylwija - 20zł czyli 90zł[U] DEKLARACJE JEDNORAZOWE[/U] 50 zł - Contadorra (w listopadzie) 30 zł - Beaverka 20 zł Lu_Gosiak 30 zł Aimez_moi bazarek Ania to ja - 100zł narazie:razz: czyli [B]230 [/B] HOTELIK U CZARODZIEJKI - [B]300 zł[/B]! Brakuje 210zł[/QUOTE] dzięki,że składasz to wszystko w całość. Jest przejrzyście:) Quote
martka1982 Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [quote name='Szarotka']Jak go nie wyciagniemy to juz tam zostanie, skoro jest taki strachliwy.:shake::shake::shake:[/QUOTE] no cóż...ludzie przychodzący do schroniska adoptować psa, nie interesują się Gromem nie dlatego,że jest za brzydki w ich mniemaniu lub za stary tylko dlatego,że Grom się chowa i nie chce pokazać, więc wybierają takiego, który podejdzie do krat, poliże po ręce itp. On nie ma szans na taką typową adopcję. Quote
Szarotka Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 No wlasnie czyli jak tam zostanie to ma marne szanse :roll::roll: Quote
martka1982 Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [quote name='marsi66']Dodam 50zł co miesiąc[/QUOTE] Dziękujemy bardzo!!:) Quote
Szarotka Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Jest coraz lepiej, ale dalej brakuje:roll::roll::roll: Quote
Lu_Gosiak Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='marsi66']Dodam 50zł co miesiąc[/QUOTE] woo ogromne dzieki:multi::multi: no Grom pakuj manaty z takimi ciotkami Twoja niedaleka przyszlość maluje sie w różówych kolorach:evil_lol::evil_lol: Quote
Szarotka Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='Lu_Gosiak']woo ogromne dzieki:multi::multi: no Grom pakuj manaty z takimi ciotkami Twoja niedaleka przyszlość maluje sie w różówych kolorach:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Lubie Cie bo jestes entuzjastka :):):loveu::loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='Szarotka']Lubie Cie bo jestes entuzjastka :):):loveu::loveu:[/QUOTE] inni mówią szalona lub w gorącej wodzie kąpana...ale Twoje określenie bardziej mi sie podoba:evil_lol::evil_lol: Quote
Szarotka Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Zeby cos osiagnac trzeba miec duzo entuzjazmu i zarazac innych :multi::multi::multi::cool3::cool3::cool3: Quote
figanadrzewna Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 ło matko, trzeba mi się będzie boooogato wydać za mąż :evil_lol: Za miękie serce mam na te wszystkie bidy. Ok, z 20 zł i tu wysupłam miesięcznie ;) Quote
jagoda1403 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Z całego serca życze Wam powodzenia i mocno trzymam kciuki żeby udało sie znaleźć ludzi dobrej woli którzy będą wpłacać razem co miesiąc te 300zl i niestety na dzień dzisiajszy tylko na też szczere zyczenia mnie stać bo też amm swoje bidy które utrzymuje, ale bardzo Was dopinguje :) Quote
Lu_Gosiak Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='figanadrzewna']ło matko, trzeba mi się będzie boooogato wydać za mąż :evil_lol: Za miękie serce mam na te wszystkie bidy. Ok, z 20 zł i tu wysupłam miesięcznie ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wielkie dzieki:multi::multi::multi: ale dzień :cool3:juz tak malo brakuje Aniu numeru konta jeszcze nie ma bo trzeba najpierw znaleść księgową:razz::razz: może Martka sie zgodzi?? ;) i zebrac komplet deklarcaji i wtedy sie wszystkim deklarującym roześle;);) mysle, ze przy takim tempie bedzie to jutro:evil_lol::evil_lol::evil_lol: DEKLARACJE MIESIĘCZNE- Szarotka - ok 50 zł Ania to ja -20zł sylwija - 20zł marsi66 - 50zł figanadrzewna - 20zł Asia - siostra Ketuni - 50zł czyli 210zł DEKLARACJE JEDNORAZOWE 50 zł - Cantadorra (w listopadzie) 30 zł - Beaverka 20 zł Lu_Gosiak 30 zł Aimez_moi bazarek Ania to ja - 100zł narazie:razz: czyli 230 HOTELIK U CZARODZIEJKI - 300 zł! Brakuje 90zł Quote
Bjuta Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Bardzo się cieszę, że tak galopują deklaracje! Jesteście kochani! :loveu::loveu: Quote
Szarotka Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='figanadrzewna']ło matko, trzeba mi się będzie boooogato wydać za mąż :evil_lol: ;)[/QUOTE] Na to nigdy nie jest za pozno jak sie dojdzie do takiej prawdy :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Quote
ketunia Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='Lu_Gosiak']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: wielkie dzieki:multi::multi::multi: ale dzień :cool3:juz tak malo brakuje Aniu numeru konta jeszcze nie ma bo trzeba najpierw znaleść księgową:razz::razz: może Martka sie zgodzi?? ;) i zebrac komplet deklarcaji i wtedy sie wszystkim deklarującym roześle;);) mysle, ze przy takim tempie bedzie to jutro:evil_lol::evil_lol::evil_lol: DEKLARACJE MIESIĘCZNE- Szarotka - ok 50 zł Ania to ja -20zł sylwija - 20zł marsi66 - 50zł figanadrzewna - 20zł czyli 160zł DEKLARACJE JEDNORAZOWE 50 zł - Cantadorra (w listopadzie) 30 zł - Beaverka 20 zł Lu_Gosiak 30 zł Aimez_moi bazarek Ania to ja - 100zł narazie:razz: czyli 230 HOTELIK U CZARODZIEJKI - 300 zł! Brakuje 140zł Moja siostra Asia deklaruje 50 zł miesięcznie Quote
Szarotka Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='ketunia']Moja siostra Asia deklaruje 50 zł miesięcznie[/QUOTE] Ketunia, Ty masz dobrze z tym sisotrami :loveu::loveu::loveu::multi::multi: Quote
Recommended Posts