Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Wczoraj czytałam na fb ,że z przyczyn technicznych dogo było nie czynne, niestety zniknęły też posty z kilku dni.
A co tam słychać u Groma? Już pewnie przyzwyczajony do nowego domu .

Posted

Jesli operator nie robił kopii zapasowych codziennie, to kłopoty beda o wiele wieksze.
Nie zapisywane rozliczenia, bazarki, itp.
Powodzenia Gromisiu, na szczescie to tylko swiat wirtualny, a Ty naprawde pojechałes do domku.

Posted

Bo tak naprawdę to nigdy się nie dowiemy co wydarzyło się w życiu Groma.
Ważne, że teraz jest wszystko dobrze, że ufa i kocha :)

Posted

to ja jeszcze raz napiszę, że super, że się cieszę i że zawsze wiedziałam, że Grom nam jeszcze pokaże, jaki potrafi być ;)
i powodzenia dla Groma i jego domku :)

Posted

martka1982 napisał(a):
kopara mi opadła...dobrze,że palce sprawne abym mogła wyrazić radość jaką mnie napawają te fotki!!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi:

popieram i podobnie się czuję ;) koniec tej historii naprawdę napawa nadzieją

a przy okazji pozwolę sobie skorzystać z wątku odwiedzanego przez ludzi znających się na psach i poproszę o radę jak złapać psa co jakiś czas nawiedzającego mój ogród o nieszczelnym ogrodzeniu, psa który absolutnie i za żadne skarby nie chce do mnie podejść... i błagam, niech to nie będzie rada, żebym naprawiła ogrodzenie, bo nie jest to możliwe przez najbliższych parę miesięcy.

Posted

Nie do wiary, wygląda jakby był tam od dawna, a przecież chyba nigdy nie mieszkał w domu! Na pierwszym zdjęciu leży przy samym komputerze, czyli tuż obok człowieka zamiast chować się po ciemnych kątach!

Posted

Ciekawam co Pani Diana sobie teraz myśli, przecież tak kochała Groma heh Grom niereformowalny, Grom załątwiający się w swoim "domku", Grom niszczyciel obgryzacz bud, jak nieszcześliwy musiał być ten biedny pies i samotny że miał tak depresyjne zachowania :(
Powodzenia w nowym życiu dla psiny ;)

Posted

dkfopt napisał(a):
Nie do wiary, wygląda jakby był tam od dawna, a przecież chyba nigdy nie mieszkał w domu! Na pierwszym zdjęciu leży przy samym komputerze, czyli tuż obok człowieka zamiast chować się po ciemnych kątach!

... hihihi, ależ jestem "dziki":cool3:!
Z dzikościa jednak łóżko wygrało i Pańcia obok! Słodki człekolubny i wygodolubny chłopak!
Brawo Gromniś- piesa pokazała,że nie jest głupia, by nie umieć docenić ciepełka, wygody i bezpiecznej bliskości człowieka... człowieka, który CHCE być blisko piesy! ...i oczywiście żradełka, które skapnąć może z tej "ciepłej" ręki!
Brawo :)