Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Terra, dziękuję gorąco w imieniu naszego ulubionego Dzikusa:)
Zrewanżuję się fotkami - jeszcze ciepłe!
Grom ma w nosie niewielką sznytkę na brzuchu.

Edited by malibo57
Posted

Nie mogę wyjść z podziwu.
Grom to piękny pies, jak widać już zainteresowany otoczeniem, a nie pokurczony, wystraszony wypłoszek chcący wbić się w mysią dziurę.

Posted

niesamowite zmiany, dużo mówią nie tylko o Gromie, ale także o poprzedniej i obecnej opiekunce. i są ogromną nauczką. dla wszystkich zainteresowanych chyba. osobiście uważam, że powinny istnieć tylko płatne DT z wykwalifikowanymi ludźmi, takimi jak obecna opiekunka Gromisia.

Grom jest cudownym, przepięknym psem i uszczęśliwia mnie myśl, że zyskał szansę na normalne życie u boku człowieka a nie będzie tkwił do końca życia w miejscu, w którym był przerażony i 'nienormlany.'

Posted

[quote name='zuzlikowa']Czy ja dobrze zauważam, że Grom chodząc swobodnie po terenie( HURAAA!!!), sam kieruje sie w kierunku człowieka?
Czy to tylko moje pragnienie i nadinterpretacja?

o to samo chciałam zapytać:)

dotarły wpłaty od Renci42 20zł oraz od Ani_shirley za cały rok czyli 180zł.dziękujemy!

Posted

Dziewczyny, toż od początku piszę, że Grom ma wielką potrzebę kontaktu z człowiekiem - on nie ucieka od ludzi. Czasem się speszy, jak na spacerze w mieście, kiedy przeleci obok jakaś osoba lub grupa. Ale to nie znaczy, że oddala się w panice.

Posted

Kropelki dotarły,zabezpieczyłam,zapakowałam w dwie osobne koperty i puściłam w drogę do Magdy. malibo57 Pocztexem to ja tu nie mam możliwości wysyłać. Poszło więc priorytetem ,i z tego co wiem to listonosz po prostu wrzuci do skrzynki.Tak wysyłałam do tej pory fanty z bazarków i wszystkie docierały bez problemu,tylko to trwa około tygodnia.

Posted

Ok, dzięki:) Ja też zawsze tak wysyłam dociera - odpukać!
Dostałam wyniki Groma
1. RTG, RTG 1
2. Badanie krwi

3. Opis usg - mam tylko w takiej formie:
"W badaniu USG śledziona znacznie powiększona o zwiększonej echogeniczności i hypoechogennej
zmianie ogniskowej o średnicy około 2,5 cm"

Mam wielka prośbę do Martki - chodzi o wstawienie imienia Groma na początku tytułu. Teraz sama go przegapiam wielokrotnie w subskrypacjach, więc myślę, że nie rzuca się w oko. Chyba, że aż taka gapa jestem...

Posted

dzięki Agnes! jesteś niezawodna

a jeśli chodzi o tytuł to napiszę znowu do Maupy4 (jeśli mnie nie poślę do wszystkich diabłów...bo już jej nieraz głowę zawracałam tytułem;) ). Ten wątek jest stary i nie jestem w stanie sama zmieniać tytułu