Jump to content
Dogomania

Malutka*RUDA*od 2 lat,z nadzieją wyglądała przez kraty..Ma super DOM nad morzem :)

Recommended Posts

• Replies 355
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zulugula napisał(a):
Fizia, czy ta sunia ma swój wątek?

Nie ma,bo muszę najpierw zidentyfikować jaki ma nr i w jakim jest wieku a nie mogę tego zrobić dokąd nie pojadę do schroniska.

Umowę miał dać kierownik,nawet mu przypominałam o tym bo już nie chciałam Ihabe fatygować.

Posted

[quote name='zulugula']Fizia, czy ta sunia ma swój wątek?

Ta pięknota podbiła moje serce - jest boska!
Malutka i śliczna!
Ale narazie nic więcej o Niej nie wiemy.

A koleżanka Rudej tez urocza...

Posted

Rudzinko to już Twoja ostatnia noc spędzona w schronie!

Życzę Wam jutro szczęśliwej drogi i także liczę na szczegółową relację oraz zdjęcia :cool3: Trzymam mocno kciuki!

Posted

[quote name='ihabe']Jutro osobiscie j ucaluje Pania Anie od nas wszystkich:loveu: i niech szuka wsrod swoich przyjaciol nastepnych domkow, ja dowioze:lol:

Wycałuj dziewczyno...wycałuj uczciwie!:loveu:
Szczęśliwej drogi i ...Rudziu,już tylko szczęśliwych chwil!:loveu::loveu::loveu::loveu:

A to ...fenomenalne cudeńko!

Posted

Brysio napisał(a):
Rudziu ju jrdziesz do domku:loveu::loveu::loveu: ciekawe o ktorej mozemy spodziewac sie jakis wiadomosci:razz:

...już nie będziesz musiała zza krat wypatrywać...Twoja Pani wypatrzyła Ciebie!:loveu::loveu::loveu:...trzymam kciuki za szczęśliwą podróż!

...i czekam na wieści!

Posted

Ja rozmawiałam rano chwilę z Iwonką - podobno Rudzia przeurocza, ale przestraszona bidula
Gufi jeszcze bardziej, panikował po wejściu do samochodu, mam nadzieję, że już się uspokoił...

Posted

mam juz wiesci do iwonki:gufis juz u mori!!:multi: podobno jak wysiadl z samochodu to nie mogl chyba chlopak uwierzyc we wlasne szczescie..pewnie pierwszy spacer od pobytu w schronie;)latal,obsikiwal i podobno pysio mu sie smial:))na wieczor jest umowiony do weterynarza bo nie jeste niestety w dobrym stanie nasz dziadzius:(((ale dowiemy sie co i jak wieczorem..bedzie trzeba dziadzia wesprzec finansowo..ale zostal wreszcie porzadnie obfotografowany:)a co do rudzi to podobno jak podjechali do mori to jak uslyszala psy to nie chciala wyjsc ale jak juz wyszla to nie chciala za to wrocic do samochodu;)iwonka poznala tez nasza korunie chudzine;))a teraz jedzie juz z wtulona w siebie rudzia w dalsza droge po lepsze zycie czyli do domku rudzi::)))