fizia Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 RudaMisia napisał(a):Prześliczne ma te zaokrąglene uszka:) Też tak uważam, nie często widze psiaki z takimi uszami Quote
truskawa144 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 zulugula napisał(a):Dzięki, o to właśnie chodziło. Kierownik poinformowany,nikogo takiego u nas nie było do tej pory a teraz jak się zjawi to jest spalony. Poza tym nawet nie mamy takiego psa o jakiego jemu chodzi. Dzięki za PW. Quote
Gosiapk Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 truskawa144 napisał(a):Kierownik poinformowany,nikogo takiego u nas nie było do tej pory a teraz jak się zjawi to jest spalony. Poza tym nawet nie mamy takiego psa o jakiego jemu chodzi. Dzięki za PW. Takiego psa to w sklepie z zabawkami się kupuje! Quote
fizia Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Kurcze znalazłam własnie taki wątek Kochani, proszę o kontakt zainteresowanych płatnym DT (200 pln/miesiąc + karma) dla suni średniej wielkości w W-wie na Ursynowie. Dziewczyna jest na ostatnim roku studiów weterynaryjnych i mieszka we własnym dwu-pokojowym mieszkaniu. Oczywiście konieczne jest sprawdzenie tego domu bo to będzie jej pierwszy płatny tymczas. W razie czego służę tekstem umowy na dom tymczasowy (którą sama przygotowałam). Ten dom miał być dla pewnej suni ale tamta póki co go nie potrzebuje a szkoda aby ten dt przepadł. Chętnych proszę o kontakt. Tak sobie pomyślałam o Rudej, nawet Ją tam wstępnie wkleiłam, tylko się zastanawiam czy udałoby się nam jakoś uzbierać te pieniążki, jakby tak któryś z psiaków naszych w hotelikach znalazł dom, to byłoby znacznie łatwiej... Quote
zuzlikowa Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Rudeczko...tak intensywnie wypatrujesz swojego człowieka!:-( Niech w końcu do Ciebie przyjdzie!:loveu: Quote
Brysio Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Musimy się postarac, ja mogę zaoferowac niestety ale tylko 20 zł miesięcznie Quote
fizia Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Brysio napisał(a):Musimy się postarac, ja mogę zaoferowac niestety ale tylko 20 zł miesięcznie To nie jest tylko ale AŻ 20 zł!!:loveu: Serdeczne dzięki!!!! Musze jednak jeszcze dopytać ile by kosztowało to jedzenie...żeby się nie okazało, że np 100 zł, Quote
fizia Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 No nie, niestety to chyba się nie uda z tym domem tymczasowym, bo warunkiem jest zachowywanie czystości w domu - a jak mamy to zagwarantować... W każdym razie i tak trzeba pomyśleć nad jakimś hotelikiem albo domem tymczasowym.. Jakos ostatnio tych bezpłatnych domów tymczasowych zupełnie nie widzę...:shake: Quote
Lilmo Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Nasza piękna Rudzinko, gdzie ten domek dla Ciebie ? :-( Quote
Brysio Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Rudziu jak to mozliwe, ze tak długo czekasz??? Quote
Recommended Posts