Jump to content
Dogomania

Malutka*RUDA*od 2 lat,z nadzieją wyglądała przez kraty..Ma super DOM nad morzem :)

Recommended Posts

• Replies 355
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zulugula napisał(a):
Dzięki, o to właśnie chodziło.

Kierownik poinformowany,nikogo takiego u nas nie było do tej pory a teraz jak się zjawi to jest spalony. Poza tym nawet nie mamy takiego psa o jakiego jemu chodzi.
Dzięki za PW.

Posted

truskawa144 napisał(a):
Kierownik poinformowany,nikogo takiego u nas nie było do tej pory a teraz jak się zjawi to jest spalony. Poza tym nawet nie mamy takiego psa o jakiego jemu chodzi.
Dzięki za PW.

Takiego psa to w sklepie z zabawkami się kupuje!

Posted

Kurcze znalazłam własnie taki wątek

Kochani, proszę o kontakt zainteresowanych płatnym DT (200 pln/miesiąc + karma) dla suni średniej wielkości w W-wie na Ursynowie. Dziewczyna jest na ostatnim roku studiów weterynaryjnych i mieszka we własnym dwu-pokojowym mieszkaniu.

Oczywiście konieczne jest sprawdzenie tego domu bo to będzie jej pierwszy płatny tymczas. W razie czego służę tekstem umowy na dom tymczasowy (którą sama przygotowałam). Ten dom miał być dla pewnej suni ale tamta póki co go nie potrzebuje a szkoda aby ten dt przepadł.

Chętnych proszę o kontakt.

Tak sobie pomyślałam o Rudej, nawet Ją tam wstępnie wkleiłam, tylko się zastanawiam czy udałoby się nam jakoś uzbierać te pieniążki, jakby tak któryś z psiaków naszych w hotelikach znalazł dom, to byłoby znacznie łatwiej...

Posted

Brysio napisał(a):
Musimy się postarac, ja mogę zaoferowac niestety ale tylko 20 zł miesięcznie

To nie jest tylko ale AŻ 20 zł!!:loveu:
Serdeczne dzięki!!!!

Musze jednak jeszcze dopytać ile by kosztowało to jedzenie...żeby się nie okazało, że np 100 zł,

Posted

No nie, niestety to chyba się nie uda z tym domem tymczasowym, bo warunkiem jest zachowywanie czystości w domu - a jak mamy to zagwarantować...

W każdym razie i tak trzeba pomyśleć nad jakimś hotelikiem albo domem tymczasowym..

Jakos ostatnio tych bezpłatnych domów tymczasowych zupełnie nie widzę...:shake: