zulugula Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Fizia, czy ktoś jeszcze odzywał się w sprawie adopcji Rudki? Quote
fizia Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 zulugula napisał(a):Fizia, czy ktoś jeszcze odzywał się w sprawie adopcji Rudki? Nie, już nikt nie pisał W schronisku jest jeszcze maleńka ruda sunia Mika - na Jej ogłoszenie było 2 chętnych - a Mika dzisiaj ma jechać do domu - wysłałam inne kandydatki, ale już nie odpisali Quote
Brysio Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Fiziu oproznij skrzynkę proszę!!:loveu: musze wysłac Ci wiadomosc;) Quote
malenstwo391 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Rzeczywiście nie nudzimy się :fadein: Jak uda mi się jeszcze dzisiaj zgrac na kompa zdjęcia to zamieszczę na forum,zobaczycie jak Rudzia wyglądała po kąpieli ale nie wiem czy dam radę dzisiaj bo mój ojciec ma właśnie operację. Trzymajcie kciuki,żeby się udało! Quote
fizia Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Ojej no to bardzo mocno trzymam kciuki!!! Z pewnością będzie wszystko dobrze. Quote
zulugula Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Gdyby ktoś chciał coś rudego to mamy takie pieski: http://www.dogomania.pl/forum/f28/wroclaw-drobniutka-pinczerowata-czikita-134982/#post12083199 (Ta szybko powinna znaleźć domek) http://www.dogomania.pl/forum/f28/sunia-koko-jest-u-niebezpiecznego-faceta-blagam-o-pomoc-dt-ds-na-cito-sosnowiec-131959/index5.html (pilnie potrzebuje DS lub chociaż DT) http://www.dogomania.pl/forum/f28/ck-ratlerka-diana-same-kosci-czlowiek-czy-brzmi-dumnie-133514/index4.html http://www.dogomania.pl/forum/f28/ruda-jamnisiowata-mlodziutka-porzucona-sunia-dom-albo-schron-133548/#post11962024 Ruda młoda sunia - 100% ratlerek: http://www.dogomania.pl/forum/f28/schronisko-w-sosnowcu-zapomniane-nie-kochane-potrzebujace-milosci-134487/ Fizia, a może powysyłasz jeszcze te bidy? Quote
fizia Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 OK, będę pamiętać' Kochani - szukamy kogoś, kto odebrałby w czwartek w Warszawie szczeniaczkę Kajunię (Kaja jest z tego samego schroniska) i zawióżł do Sochaczewa pod Warszawą, na DT do Renatki Quote
fizia Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 zulugula napisał(a):Fizia, napisz do luka1. Ona jest z Sochaczewa i może wie, kto robi taka trasę. Dzięki za informację - właśnie napisałam:loveu: Quote
zulugula Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Fizia, napisz do luka1. Ona jest z Sochaczewa i może wie, kto robi taka trasę. Quote
ihabe Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 [quote name='malenstwo391']Rzeczywiście nie nudzimy się :fadein: Jak uda mi się jeszcze dzisiaj zgrac na kompa zdjęcia to zamieszczę na forum,zobaczycie jak Rudzia wyglądała po kąpieli ale nie wiem czy dam radę dzisiaj bo mój ojciec ma właśnie operację. Trzymajcie kciuki,żeby się udało! Najnowsze fotki dziewczynek :) Quote
malenstwo391 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Na pierwszym Rudzia tuż po kąpieli :loveu: ,na drugim z moim Marcinem,a na ostatnim w ogródku u mojej teściowej Quote
malenstwo391 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Rudolf (tak żartobliwie nazywamy Rudzię) jest megakochanym, przecudownym psiakiem. Chrapie w nocy jak stary bosman :evil_lol: obszczekuje te psy, które jej się nie podobają(jeszcze nieśmiało ale się rozkręci), zjada z prędkością światła, najśmieszniejsza była jej reakcja na telewizor: zszokowała się a potem długo się wpatrywała i chyba nie mogła uwierzyc.Tosia cały czas ją zaczepia do zabawy na różne sposoby,wskakuje na nią, podnosi jej łapy,podgryza sierśc na ogonie, a przy tym cały czas się nie zniechęca. Rudzia lubi drapanie po brzuszku i pod pyszczkiem,szybko się nauczyła załatwiac swoje potrzeby na dworzu.Jak ją kąpaliśmy to tylko raz wyskoczyła,potem już stała spokojnie. Wyglądała jak mokry szczurek, zestrachany i oczami pytała " a po cio to?". Raczej się słucha ale tylko mnie :lol:. Przylepa z niej niesamowita. Quote
Brysio Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 O Boziem jaka jstem cudna:loveu::loveu::loveu: jak miło czytac takie wiesci. Całuski w nosio dla Rudolfiny:loveu: Quote
fizia Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Hehe Rudolfina :loveu: Zdjęcia cudne!!!! Quote
fizia Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Ojej taka wolnośc po tak długim pobycie w klatce - to się nazywa prawdziwe szczęście :loveu: Quote
malenstwo391 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Przekazałam całuski:lol: Rudzia również przekazuje buziaki wszystkim swoim cioteczkom i obiecuje się do Was stale odzywac. Quote
truskawa144 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 No proszę:loveu: Ruda się zadomowiła. Fotki super. Quote
malenstwo391 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Szkoda,że nie słyszałyście jak ona potrafi chrapac :grin: Jak to pierwszy raz usłyszeliśmy chichraliśmy się jak dzieci! Quote
zuzlikowa Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Aż miło czytać teksty pełne miłości zafascynowania i oczarowania psiakiem!:loveu: Rudzieńko...Rudolfie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...zdrowia,bo szczęście i miłość już masz!:loveu: Quote
malenstwo391 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Ihabe jesteś kochana! Przepraszam,że zawracam Ci tak póżno głowę ale nie mogłam się opanowac,żeby Ci nie wysłac fotek.:evil_lol: Quote
ihabe Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 To wspaniałe uczucie móc umieścić na naszym watku takie super zdjecia, na których widać jak "nasza" sunia jest szczęśliwa, jak zdobyła miłość takich super ludzi jak Ty i twoja druga połówka:loveu: Rudzia marzyła o domku ale chyba w jej najskrytszych marzeniach nie wyobrażała soboie, że będzie on aż tak super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uwielbiam Cie Aniu za to co zrobiłaś!!:loveu: I wiecie co...? To co się tutaj dzieje na DOGO to jest ewenement na skale świata:loveu: Ludzie, którzy czesto sie znają , nie wiedza o sobie prawie nic, potrafia zjednoczyc swe sily i wspólnym wysilkiem tworzyć takie piękne chwile zarowno piekne dla tych zwierzat jak i ludzi. Trzeba robić wszystko aby ten duch nie zaginął a wręcz się rozwijał jak najbardziej:loveu: Quote
Recommended Posts