Jump to content
Dogomania

Malutka*RUDA*od 2 lat,z nadzieją wyglądała przez kraty..Ma super DOM nad morzem :)

Recommended Posts

• Replies 355
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zulugula napisał(a):
Fizia, czy ktoś jeszcze odzywał się w sprawie adopcji Rudki?

Nie, już nikt nie pisał

W schronisku jest jeszcze maleńka ruda sunia Mika - na Jej ogłoszenie było 2 chętnych - a Mika dzisiaj ma jechać do domu - wysłałam inne kandydatki, ale już nie odpisali

Posted

Rzeczywiście nie nudzimy się :fadein: Jak uda mi się jeszcze dzisiaj zgrac na kompa zdjęcia to zamieszczę na forum,zobaczycie jak Rudzia wyglądała po kąpieli ale nie wiem czy dam radę dzisiaj bo mój ojciec ma właśnie operację. Trzymajcie kciuki,żeby się udało!

Posted

OK, będę pamiętać'

Kochani - szukamy kogoś, kto odebrałby w czwartek w Warszawie szczeniaczkę Kajunię (Kaja jest z tego samego schroniska) i zawióżł do Sochaczewa pod Warszawą, na DT do Renatki

Posted

zulugula napisał(a):
Fizia, napisz do luka1. Ona jest z Sochaczewa i może wie, kto robi taka trasę.

Dzięki za informację - właśnie napisałam:loveu:

Posted

[quote name='malenstwo391']Rzeczywiście nie nudzimy się :fadein: Jak uda mi się jeszcze dzisiaj zgrac na kompa zdjęcia to zamieszczę na forum,zobaczycie jak Rudzia wyglądała po kąpieli ale nie wiem czy dam radę dzisiaj bo mój ojciec ma właśnie operację. Trzymajcie kciuki,żeby się udało!

Najnowsze fotki dziewczynek :)

Posted

Rudolf (tak żartobliwie nazywamy Rudzię) jest megakochanym, przecudownym psiakiem. Chrapie w nocy jak stary bosman :evil_lol: obszczekuje te psy, które jej się nie podobają(jeszcze nieśmiało ale się rozkręci), zjada z prędkością światła, najśmieszniejsza była jej reakcja na telewizor: zszokowała się a potem długo się wpatrywała i chyba nie mogła uwierzyc.Tosia cały czas ją zaczepia do zabawy na różne sposoby,wskakuje na nią, podnosi jej łapy,podgryza sierśc na ogonie, a przy tym cały czas się nie zniechęca. Rudzia lubi drapanie po brzuszku i pod pyszczkiem,szybko się nauczyła załatwiac swoje potrzeby na dworzu.Jak ją kąpaliśmy to tylko raz wyskoczyła,potem już stała spokojnie. Wyglądała jak mokry szczurek, zestrachany i oczami pytała " a po cio to?".
Raczej się słucha ale tylko mnie :lol:. Przylepa z niej niesamowita.

Posted

Aż miło czytać teksty pełne miłości zafascynowania i oczarowania psiakiem!:loveu:
Rudzieńko...Rudolfie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...zdrowia,bo szczęście i miłość już masz!:loveu:

Posted

To wspaniałe uczucie móc umieścić na naszym watku takie super zdjecia, na których widać jak "nasza" sunia jest szczęśliwa, jak zdobyła miłość takich super ludzi jak Ty i twoja druga połówka:loveu: Rudzia marzyła o domku ale chyba w jej najskrytszych marzeniach nie wyobrażała soboie, że będzie on aż tak super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uwielbiam Cie Aniu za to co zrobiłaś!!:loveu:
I wiecie co...? To co się tutaj dzieje na DOGO to jest ewenement na skale świata:loveu: Ludzie, którzy czesto sie znają , nie wiedza o sobie prawie nic, potrafia zjednoczyc swe sily i wspólnym wysilkiem tworzyć takie piękne chwile zarowno piekne dla tych zwierzat jak i ludzi. Trzeba robić wszystko aby ten duch nie zaginął a wręcz się rozwijał jak najbardziej:loveu: