Zuza i Noddy Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Wysłałam już ihabe umowę z prośbą wydrukowania i wypełnienia na pw ;) Quote
stokrotka Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Liczymy na fotki, i prosze zaprosić Panią na wątek, może będzie możliwość podziwiania Rudzi w przyszłości.:loveu: Quote
Brysio Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Jaka piękna:loveu: Fiziu a ta czarna sunia co obok Rudzi jest na zdięciu? co z nią? ona jest taka podobna do mojej Psotki Quote
zulugula Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Zadbajmy więc wspólnie o domki dla kolejnych ślicznotek: Psotki i Trolki :evil_lol: Quote
truskawa144 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 zulugula napisał(a):Fizia, czy ta sunia ma swój wątek? Nie ma,bo muszę najpierw zidentyfikować jaki ma nr i w jakim jest wieku a nie mogę tego zrobić dokąd nie pojadę do schroniska. Umowę miał dać kierownik,nawet mu przypominałam o tym bo już nie chciałam Ihabe fatygować. Quote
fizia Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 [quote name='zulugula']Fizia, czy ta sunia ma swój wątek? Ta pięknota podbiła moje serce - jest boska! Malutka i śliczna! Ale narazie nic więcej o Niej nie wiemy. A koleżanka Rudej tez urocza... Quote
clo Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 a ja dopiero dotarlam do netu;/// iwonko trzymam jutro za was kciuki!i wycaluj koniecznie odemnie te nasze dwa pieknisie:)) Quote
Lilmo Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Rudzinko to już Twoja ostatnia noc spędzona w schronie! Życzę Wam jutro szczęśliwej drogi i także liczę na szczegółową relację oraz zdjęcia :cool3: Trzymam mocno kciuki! Quote
stokrotka Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Rudzinko tak naprawdę to Ty nie wiesz, co Cię dzisiaj czeka - NOWY DOMEK.:loveu: Mizianko przed podróżą. Quote
zuzlikowa Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 [quote name='ihabe']Jutro osobiscie j ucaluje Pania Anie od nas wszystkich:loveu: i niech szuka wsrod swoich przyjaciol nastepnych domkow, ja dowioze:lol: Wycałuj dziewczyno...wycałuj uczciwie!:loveu: Szczęśliwej drogi i ...Rudziu,już tylko szczęśliwych chwil!:loveu::loveu::loveu::loveu: A to ...fenomenalne cudeńko! Quote
fizia Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Juz po 10 :multi: zerknijcie sobie na wątek zbiorowy od postu 1056 zaczynają się psiaki, które od początku roku udało nam się wspólnymi siłami wyciągnąć ze schroniska:multi: Zbiorowy wątek psów za Schroniska Dla Zwierząt w Jamrozowiźnie (25km od Częstochowy)! Quote
zulugula Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 [quote name='fizia']Juz po 10 :multi: zerknijcie sobie na wątek zbiorowy od postu 1056 zaczynają się psiaki, które od początku roku udało nam się wspólnymi siłami wyciągnąć ze schroniska:multi: Zbiorowy wątek psów za Schroniska Dla Zwierząt w Jamrozowiźnie (25km od Częstochowy)! Znalazłam pieski wyadoptowane, ale nie mogę znaleźć zdjęć tych wciąż szukających. Quote
fizia Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Wciąż szukające, a w hotelikach są na ostatniej stronie wątku Quote
Lilmo Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Ciekawe jak dziewczyny ( i chłopaki ? ) znoszą podróż :) Quote
Brysio Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Rudziu ju jrdziesz do domku:loveu::loveu::loveu: ciekawe o ktorej mozemy spodziewac sie jakis wiadomosci:razz: Quote
zuzlikowa Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Brysio napisał(a):Rudziu ju jrdziesz do domku:loveu::loveu::loveu: ciekawe o ktorej mozemy spodziewac sie jakis wiadomosci:razz: ...już nie będziesz musiała zza krat wypatrywać...Twoja Pani wypatrzyła Ciebie!:loveu::loveu::loveu:...trzymam kciuki za szczęśliwą podróż! ...i czekam na wieści! Quote
fizia Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Ja rozmawiałam rano chwilę z Iwonką - podobno Rudzia przeurocza, ale przestraszona bidula Gufi jeszcze bardziej, panikował po wejściu do samochodu, mam nadzieję, że już się uspokoił... Quote
fizia Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Zaprosiłam Panią Anię na nasz wątek :) Quote
clo Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 mam juz wiesci do iwonki:gufis juz u mori!!:multi: podobno jak wysiadl z samochodu to nie mogl chyba chlopak uwierzyc we wlasne szczescie..pewnie pierwszy spacer od pobytu w schronie;)latal,obsikiwal i podobno pysio mu sie smial:))na wieczor jest umowiony do weterynarza bo nie jeste niestety w dobrym stanie nasz dziadzius:(((ale dowiemy sie co i jak wieczorem..bedzie trzeba dziadzia wesprzec finansowo..ale zostal wreszcie porzadnie obfotografowany:)a co do rudzi to podobno jak podjechali do mori to jak uslyszala psy to nie chciala wyjsc ale jak juz wyszla to nie chciala za to wrocic do samochodu;)iwonka poznala tez nasza korunie chudzine;))a teraz jedzie juz z wtulona w siebie rudzia w dalsza droge po lepsze zycie czyli do domku rudzi::))) Quote
Recommended Posts