ihabe Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Ja tez sie bardzo ciesze:lol::lol::lol::lol::lol: wlasciwie to juz od bardzo dawna tak sie nie cieszylam :lol: Ustalimy tylko termin ( jak najszybciej) i dwa psiatka, dwie tak wspaniale istoty zaczna swoje nowe zycie, no do pelni szczescia Gufika jeszcze troche ale to jego dobry poczatek:lol: Quote
clo Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 dokladnie gufis jeszcze troszke musi poczekac ale dt o zawsze o niebo lepiej szczegolnie dla takiego dziadzia niz schron:))cudownych snow wam zycze wszystkim bo ja to dzis nie wiem czy usne wogole z tej radosci:))tak sie ciesze.. Quote
stokrotka Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Wow, dopiero weszłam (bo mam dzisiaj dużo pracy:placz:)od razu na wątek Rudzi (taka mała przerwa) a tu takie WSPANIAŁE wieści.:loveu: Quote
ihabe Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Ja nie spałam prawie całą noc, układałam w głowie cały plan wyjazdu:multi: Psinki czekajcie już jutro ciocia z wujkiem Was zabiorą:loveu: Quote
clo Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 ale cudownie!!!gufis i rudzia jada juz jutro:)))jeszcze tylko ta jedna noc w schronie... Quote
ihabe Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 W Katowicach leje jak z cebra:angryy: mam nadzieję, że jutro psiaki będą miały ładna pogodę do podróży:loveu: Quote
fizia Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 [quote name='ihabe']Ja nie spałam prawie całą noc, układałam w głowie cały plan wyjazdu:multi: Psinki czekajcie już jutro ciocia z wujkiem Was zabiorą:loveu: Nawet nie wiem, jak Ci dziękować za pomoc!!! Quote
ihabe Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 kochania Wy moje, prosze nie dziekujcie , to ja Wam dziekuje a za co to juz Fizia wie:loveu: Jestescie wspaniałe i to zaszczyt dla mnie móc robic tyle dobra razem z wami. To ja dziekuje WAM!!!! To Wasza zasluga!! Tyle jeszcze przed nami:loveu: ps A co do Benia? To niech się ktoś ze mną skontaktuje, nadal mamy wolne miejsca;-))))) Quote
zuzlikowa Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 ihabe napisał(a):Ja nie spałam prawie całą noc, układałam w głowie cały plan wyjazdu:multi: Psinki czekajcie już jutro ciocia z wujkiem Was zabiorą:loveu: ihabe....:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:... Rudzinka nie będzie już tęsknie wyglądać zza krat!:multi::multi:A Pani Rudzi za to dziękujemy!!!!!:loveu::loveu::loveu: I dwa następne psiaczki pojadą z Rudzikiem!Benio,Gufik...szczęścia!:loveu: ....:-( aż się zryczałam! Quote
fizia Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Gosiapk napisał(a):Kto pójdzie na wizytę p rzedadopcyjną? Ponieważ to taka daleka podróż i nie wiemy kiedy w najbliższym czasie udałoby się załatwić transport, myślę, że Ihabe zobaczy ten Dom i oceni czy można tam zostawić Rudą juz na miejscu - ja jestem przekonana, że nie powinno byc, żadnego problemu, Pani jest bardzo sympatyczna, rzeczowa, chętna na wszelkie warunki Quote
zulugula Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 ihabe napisał(a):kochania Wy moje, prosze nie dziekujcie , to ja Wam dziekuje a za co to juz Fizia wie:loveu: Jestescie wspaniałe i to zaszczyt dla mnie móc robic tyle dobra razem z wami. To ja dziekuje WAM!!!! To Wasza zasluga!! Tyle jeszcze przed nami:loveu: ps A co do Benia? To niech się ktoś ze mną skontaktuje, nadal mamy wolne miejsca;-))))) Patrzcie jaka złota dziewczyna nam się tutaj w samą porę pokazała :loveu: Nietety na wątku Benia cisza. obawiam się, że nie ma możliwości przetransportowania pieska do Katowic, w tak krótkim czasie. Napisałam do Brązowej w sprawie sprawdzenia domku. Niestety nie otrzymałam jeszcze odpowiedzi. Może kogoś innego jeszcze poproszę. Nie bardzo jestem zwolenniczką odwożenia psa w tak daleki rejon, jeśli nie ma kto nadzorować jego dalszych losów. Jesli nie uda się zorganizować wizyty przedadopcyjnej przed przyjazdem suni, to zadbam o to, żeby ktoś zjawił się tam po zawiezieniu pieska. Wolę mieć 100% pewności. Ale przyznam, że są ludzie, którym już w czasie rozmowy telefonicznej mogę w pełni zaufać. Wtedy wizyta przed/po-adopcyjna, to czysta formalność. Wierzę, że tak jest w przypadku Rudej. Quote
zulugula Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Ihabe, a może na transportowym ogłosić, że jedziesz na trasie Katowice-Gdańsk i możesz coś podwieźć? Jakaś bida może też nieśmiało czeka na podróż do domku i nie wie, że tutaj taka akcja się kroi :razz: Quote
Lilmo Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Ihabe jesteś wspaniała!!! :loveu::loveu::loveu: Przyznam szczerze,że łzy same napływają mi do oczu jak pomyślę o tym, że najpiękniejsza sunia do dogo już jutro będzie grzała pupcie w nowym domu:loveu: Quote
zuzlikowa Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 [quote name='zulugula']Ihabe, a może na transportowym ogłosić, że jedziesz na trasie Katowice-Gdańsk i możesz coś podwieźć? Jakaś bida może też nieśmiało czeka na podróż do domku i nie wie, że tutaj taka akcja się kroi :razz: Warto by było! A w sprawie wizyty napiszcie też do gamety...może coś da radę zrobić?:loveu: Quote
Brysio Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Trzymam kciuki z całych sił:loveu::loveu::loveu: Quote
majka50 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Dopiero dzisiaj trafiłam na ten wątek i widzę a tutaj takie wspaniałe wiadomości. :multi:Sunieczka jest cudna:loveu: Sunieczko dużo milości w nowym domku:lol: Quote
truskawa144 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 O której mniej więcej planujecie być w schronisku? Bo muszę poinformować kierownika. Quote
fizia Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Dostałam jeszcze takiego maila od Pani :) Co do jej wyglądu to jak zobaczyłam jej zdjęcia "przed" i "po" to aż się popłakałam i nie mogłam się uspokoic. Zadzwoniłam do mojego chłopaka i powiedziałam mu,że chcę drugiego pieska.Na początku się smiał,bo myślał,że to chwilowe zauroczenie,ale jak zrozumiał,że mówię poważnie i bardzo mi zależy to się zgodził.Potem było szukanie osoby, która mogłaby mnie zawiezc do Waszego schroniska, ale to się okazało nierealne.Na szczęście są jeszcze dobrzy ludzie w postaci Pani i Pani Iwony,która przywiezie Rudzię.Jestem z tego powodu bardzo szczęśliwa.A co do imienia to bardzo mi się podoba i chcę,żeby takie zostało.Pasuje do malutkiej :) Najchętniej wzięłabym od Was wszystkie te pieski ale niestety nie mogę.:( One pomimo swojej tragedii są ufne i kochające.Jakie to straszne,że człowiek może byc aż tak okrutny... Na szczęście nie każdy.Co do jedzenia to znajdziemy jej coś co polubi :) Mój chłopak jest kucharzem, więc będzie miała też mnóstwo kości do gryzienia oprócz normalnego jedzenia :) Cieszę się,że chociaż jeden piesek nie będzie już musiał życ w schroniskowych warunkach. Jeszcze takie pytanie co do aukcji Allegro,czy mam Rudzię wylicytowac i wystawic Wam komentarz czy Pani ją usunie z aukcji?(chciałabym wystawic komentarz jeśli to nie byłby problem.Jeśli pani wolałaby ją po prostu usunąc z aukcji z jakichś powodów to nie ma problemu.) Quote
ihabe Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Jutro osobiscie j ucaluje Pania Anie od nas wszystkich:loveu: i niech szuka wsrod swoich przyjaciol nastepnych domkow, ja dowioze:lol: Quote
zulugula Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Czy ktoś może wysłać adres + telefon tego domku do brazowa1? Być może uda się jej odwiedzić Rudkę w wolnej chwili. PS. Ihabe, nie zapomnij aparatu :cool3: W jaki sposób bedzie załatwiona umowa adopcyjna? Schroniskowa, czy prywatna i na kogo? Quote
ihabe Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 ja nie wiem:oops: ja tylko odwoze:lol: ale chetnie sie dowiem:loveu: Prosze dajcie mi wszystkie informacje jakie powinnam znac, zeby obciachu nie bylo:placz: Quote
fizia Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 [quote name='ihabe']ja nie wiem:oops: ja tylko odwoze:lol: ale chetnie sie dowiem:loveu: Prosze dajcie mi wszystkie informacje jakie powinnam znac, zeby obciachu nie bylo:placz: O właśnie - zupełnie mi to wyleciało z głowy. Ihabe czy masz mozłiwość wydrukowania umowy i spisania jej z Panią Anią, ale bez podpisu pracownika i daty? A później wysłania na adres schroniska?:oops: Umowa jest do wydrukowania na stronie http://www.schronisko.klomnice.pl/dokumenty/adopcja.pdf Quote
Recommended Posts