Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

PARSONRK - masz zacięcie do animacji :D super :D

Bluebird - piesy są bardzo fajne. :D Miałem okazję przyglądnąć się na kilku ostatnich wystawach. Bardzo mi się podobały.
Mają grożny wygląd :D i niesamowite spojrzenie.

Kojarzą mi się z diabłem tasmańskim :D :D

Może znajdę jakieś zdjęcie to wlepię.

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bos']PARSONRK - masz zacięcie do animacji :D super :D

Latam po stronkach z gifami to wklejam gdzie mogę, już byłam w różnych rasach i w agility :wink: :D
W sieci jest bardzo dużo tego typu obrazków warto sobie pooglądać :D

Posted

[quote name='PARSONRK'][quote name='bos']PARSONRK - masz zacięcie do animacji :D super :D

Latam po stronkach z gifami to wklejam gdzie mogę, już byłam w różnych rasach i w agility :wink: :D
W sieci jest bardzo dużo tego typu obrazków warto sobie pooglądać :D

Dobra robota :D Jeszcze troszkę tak polatasz i będziemy mieć niezłą galerię z cattlami :D

bos:
Bo to są diabły tasmańskie w skórze psa :wink: Aktywują się po 22-giej i żaden menel Ci nie straszny :lol:

Posted

[quote name='lidush']
bos:
Bo to są diabły tasmańskie w skórze psa :wink: Aktywują się po 22-giej i żaden menel Ci nie straszny :lol:

Nie inaczej. Myślę że trzeba je kochać, no tak choćby jak tego :

......czyż nie....... :D :D

Posted

Jakie fajne zdjątko Angee :D Masz może więcej?
To jest chyba fotka z Wrocławia, widzę naszą torbę na aparat i kawałek nogi mojego chłopa :lol: No i nawet Vega się załapała- nasz zaprzyjaźniony "german cattle dog" :wink: i w oddali fragmet mojej Aussie-tyłek i ogon oraz fragment szyi :lol:

Posted

lidush napisał(a):
i w oddali fragmet mojej Aussie-tyłek i ogon oraz fragment szyi :lol:
Jesooo, ile ja się musiałam nawytrzeszczać, żeby ten tyłek i ogon zobaczyć :o :lol:

Posted

lidush - przeszukałem swoje zbiory, nie mam więcej fot...............szkoda :cry:

Wiem że robiłem jeszcze...... :question: ........tak masz rację że to Wrocław............. :lol: :lol: :wink:

Pamiętam Was jak przez mgłę :lol: :wink: ...ktoś z Was próbował ustawić psa .......coś nam przeszkodziło, nie wiem czy nie przechodzący obok ludzie , a ja nie chciałem być natrętem , ............ :roll:

Drugim razem Wam już nie odpuszczę............................ :D :D :B-fly:

Pozdrawiam gorąco i pomiziaj odemnie i Jazona - pieski. :hand:

Posted

Właśnie miziam :D
No to może będzie szansa na spotkanie w Poznaniu- będzie wystawianych 10 cattli. Tak na przyszłość -my zawsze mamy czas dla fanów :lol: :wink: więc śmiało można nas maltretować a także nasze psy (te to już z umiarem do pierwszego warknięcia) :wink:
Głaski dla Jazona :D

Posted

lidush - ja również :lol: :lol: , co nie zaślepia mnie przed życzliwym spojrzeniem na inne pieski :D :D :D

Może ktoś tu do nas dołączy , doklei zdjątka ACD , i rozruszamy ten topik :D

Posted

OK :D
Oto moja młodsza sucz chwilę po przyjściu na ten świat

Poniżej w wieku 2 tygodni

a tu ma już 6,5 tygodnia i już widać, że wyrośnie na niezłe ziółko :wink:

Posted

Patrząc na te zdjęcia można zobaczyć jak zmienia się umaszczenia cattli od momentu narodzin do wieku kilku tygodni.

Na poniższych zdjęciach Cheyenne ma już 8 tyg.

Posted

lidush - ale słodkie maleństwa :lol: :lol: :lol: :lol:

Jeśli możesz to odwiedź Galerię Jazona i wstaw kilka tych fotek, niech nacieszą oczy terrieromaniaków. Nie wszyscy prawdopodobnie tu zaglądają.
Będzie mi bardzo miło :D

Posted

lidush - nie mogłem się doczekać i pozwoliłem sobie puścić zdjęcia na topiku TW jako zagadkę. Terrier Walijski -topik zastępczy!!!!
Cisnę ich już od południa i jeszcze nie zgadli.
Jesli możesz to zajrzyj tam i napisz coś może mi pomożesz jakimś zdjęciem.........plissssssss :D

• 2 weeks later...
Posted

lidush - jak tam znajda , czy została u Was , czy może ją ktoś szukał,jeżeli u Was została to jak przyjęły ją Twoje psiurki :question:

pozdrawiam........ :hand: :hand:

Posted

Znajdek został u nas, nikt go nie szuka niestety :( Miał zapalenie trzustki i ogólnie rzecz biorąc jest nieco zabiedzony. Posiedziałam z nim trochę na kroplówkach i już jest ok. tylko ciałka jeszcze wciąż za mało. Aussie jest bardzo zadowolona, Cheyenne siedzi u rodziców w związku z tym, że nie ma jeszcze kompletu szczepień nie poznała Anubisa(tak na niego wołamy) a nasz Stitch nie był zbyt zadowolony, ale jakoś to przełknął. Cały czas ich kontakty są bardzo napięte bo Stitch ma na mnie wyłączność :wink: i baaaardzo nie lubi jak pancia głaszcze tego czarnego wielkiego stwora...W związku z takim stanem rzeczy jak wychodzimy z domu to mały Stitch musi iść do separatki, tak na wszelki wypadek :lol:
Pozdrawiam :hand:

Posted

No tak , w końcu Stitch jest u siebie a teraz jeszcze musi się Tobą dzielić. :D :D :D :wink:

To już na niego za dużo. :roll: :D :D Czarny stwór w jego domku :lol: :lol:

Masz zamiar go zatrzymać , a może się znajdzie chętny na taką psiurę .
Anubis jak pięknie :D :D :wink: To przecież jeden z bogów staroż. Egiptu i na dodatek zmarłych. Jeżeli jego imię odzwierciedla wygląd to mogę przypuszczać jak wygląda :D :D :D :wink:

Pozdrawiam :wink:

• 1 month later...
Posted

Z okazji Świąt Bożego Narodzenia składam Wszystkim tu życzenia,zdrowia szczęścia i radości oraz wszelkiej pomyślności

Lidush - dla Ciebie ekstra za dobroć , zaangażowanie i za to że nie jesteś obojętna wobec innych piesiów:x-mas: :buzi: :buzi: