tanitka Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 czy byłby ktoś chętny do dorzuceniu się do ewentualnego hotelu dla niego? Pies jest super, reaguje na komendy, chodzi ładnie na smyczy, jest bardzo przyjaznym i kontaktowym psem.:loveu: Quote
kaja555 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 pewnie nic nowego :shake: kakadu niestety siadł internet Quote
kakadu Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 dziewczyny dzieki za podrzucanie, ja bylam troche nieprzytomna i nie wiem co u oskarka - pewnie czeka na domek bo jak rozmawialam z osoba ktora mi go "przedstawila" to nie bylo zadnych nowych wiesci (fakt ze nie pytalam bo rozmowa byla o czyms innym :oops:) moj pies mial dosc powazna operacje i musze mu poswiecic teraz czas i uwage wiec mi ich nie starczylo na nic innego za co bardzo przepraszam; jak tylko dojde do siebie to zaktualizuje co sie da; pozdrawiam was; cisze sie, ze tanitka dotarla do oskarka i potwierdzila jego wspanialy charakter; nie moge uwierzyc, ze taki cudowny i przygotowany do adopcji pies ciagle jest w przytulisku... Quote
kakadu Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 kaja555 napisał(a):a on ma jakieś ogłoszenia? tanitka go gdzies pooglaszala, ale nie pamietam gdzie; jutro przeszukam watek bo to potrwa wieki :cool1: jest u tanitki na adopcjach wyzlow - tyle pamietam Quote
kakadu Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 tanitka napisał(a):czy byłby ktoś chętny do dorzuceniu się do ewentualnego hotelu dla niego? Pies jest super, reaguje na komendy, chodzi ładnie na smyczy, jest bardzo przyjaznym i kontaktowym psem.:loveu: o matko dopiero teraz mi sie pokazalo zdjecie :crazyeye: piekny psiaczek a czemu tanitko chcesz mu szukac hoteliku? czy tego przytuliska nie mozna potraktowac jako hotelu wlasnie skad trafi do stalego domu? Quote
tanitka Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 BORYS, ma już imię, ma swojego Pana i ma swój dom w Siedlach, od dziś!!:lol: Quote
kakadu Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 wspaniale wiesci :) bardzo przepraszam, ze zaniedbalam watek, ale mam okropne problemy z dogo i niedoczasem :oops: Quote
terra Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Super wiadomość :multi: Piesku bądź szczęśliwy. Quote
kakadu Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 tanitko, a czy sa jakies szanse na zdjecia i wiesci z nowego domku? czy jest z nim kontakt? Quote
Recommended Posts