Jump to content
Dogomania

Krajowa Wystawa Retrieverów - Bytom - 16.05.2009

Recommended Posts

Posted

Takiego tematu chyba jeszcze nie było:

Psa można zgłosić do jednej z następujących klas:

szczeniąt 6 - 9 miesięcy
młodzieży 9 - 18 miesięcy
pośrednia 15 - 24 miesięcy
otwarta pow. 15 miesięcy
użytkowa pow. 15 miesięcy
championów pow. 15 miesięcy
weteranów pow. 8 lat

Opłaty za zgłoszenia:
Pierwszy pies z katalogiem: 70 zł
w klasie baby, szczeniąt,weteranów - 30 zł
następne psy tego samego właściciela bez katalogu - 60zł
w klasie szczeniąt, weteranów 15 zł
opłata po 25.04.2009 (decyduje data stempla pocztowego) oraz w dniu wystawy za każdego psa110 zł

Proponowana obsada sędziowska:

Pani Alena Krutcka (Czechy)
Pan Maciej Kozber (Polska)

Czy ktoś wie kto z tej dwójki będzie sędziował goldeny???

Posted

A ja sie zastanawiam po co brac sie za organizacje krajowki danej rasy lub grupy,jesli sie nie ma nic do zaoferowania ? Myslalam,ze jak Bytom robi krajowke retrieverow to bedzie fajny sedzia zagraniczny,tak jak robi to oddzial w Chorzowie :/

Posted

Dorota_Fiszer napisał(a):
A ja sie zastanawiam po co brac sie za organizacje krajowki danej rasy lub grupy,jesli sie nie ma nic do zaoferowania ? Myslalam,ze jak Bytom robi krajowke retrieverow to bedzie fajny sedzia zagraniczny,tak jak robi to oddzial w Chorzowie :/

no dokładnie...i choć żałuję,bo mamy bardzo blisko to pewnie się nie wybierzemy, bo nie ma po co...:shake:

• 1 month later...
Posted

Nie jestem zbyt zorientowana i czy mógłby mi ktoś pomóc. Pierwszy raz wybieram się na wystawę, ale bez psa - tak, żeby popatrzeć i zobaczyć jak to jest :) i teraz moje pytanie czy będę mogła sobie pooglądać jak będą rodezjany i w ogóle cała ta impreza, a jeśli tak to o której godzinie to wszystko się rozpoczyna, bo hm nie widzę nigdzie godziny :eviltong::oops: i ile za wstęp się płaci ?

Posted

maksowa17 napisał(a):
Nie jestem zbyt zorientowana i czy mógłby mi ktoś pomóc. Pierwszy raz wybieram się na wystawę, ale bez psa - tak, żeby popatrzeć i zobaczyć jak to jest :) i teraz moje pytanie czy będę mogła sobie pooglądać jak będą rodezjany i w ogóle cała ta impreza, a jeśli tak to o której godzinie to wszystko się rozpoczyna, bo hm nie widzę nigdzie godziny :eviltong::oops: i ile za wstęp się płaci ?

Każda wystawa zaczyna się o 10.00
Wstęp to zazwyczaj ok 10 zł