aga616 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Takiego tematu chyba jeszcze nie było: Psa można zgłosić do jednej z następujących klas: szczeniąt 6 - 9 miesięcy młodzieży 9 - 18 miesięcy pośrednia 15 - 24 miesięcy otwarta pow. 15 miesięcy użytkowa pow. 15 miesięcy championów pow. 15 miesięcy weteranów pow. 8 lat Opłaty za zgłoszenia: Pierwszy pies z katalogiem: 70 zł w klasie baby, szczeniąt,weteranów - 30 zł następne psy tego samego właściciela bez katalogu - 60zł w klasie szczeniąt, weteranów 15 zł opłata po 25.04.2009 (decyduje data stempla pocztowego) oraz w dniu wystawy za każdego psa110 zł Proponowana obsada sędziowska: Pani Alena Krutcka (Czechy) Pan Maciej Kozber (Polska) Czy ktoś wie kto z tej dwójki będzie sędziował goldeny??? Quote
Jagoodka Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Z tego co mi wiadomo to p. Krustka będzie sędziowała labki, resztę p. Kozber. Najprawdopodobniej ale to jeszcze nic pewnego. Quote
Dorota_Fiszer Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 A ja sie zastanawiam po co brac sie za organizacje krajowki danej rasy lub grupy,jesli sie nie ma nic do zaoferowania ? Myslalam,ze jak Bytom robi krajowke retrieverow to bedzie fajny sedzia zagraniczny,tak jak robi to oddzial w Chorzowie :/ Quote
aga616 Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 Dorota_Fiszer napisał(a):A ja sie zastanawiam po co brac sie za organizacje krajowki danej rasy lub grupy,jesli sie nie ma nic do zaoferowania ? Myslalam,ze jak Bytom robi krajowke retrieverow to bedzie fajny sedzia zagraniczny,tak jak robi to oddzial w Chorzowie :/ no dokładnie...i choć żałuję,bo mamy bardzo blisko to pewnie się nie wybierzemy, bo nie ma po co...:shake: Quote
Basia i Barni Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 tak się właśnie zastanawiam- czyli czechy i polska to sędziowie ? Quote
IzabelaB Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Nie jestem zbyt zorientowana i czy mógłby mi ktoś pomóc. Pierwszy raz wybieram się na wystawę, ale bez psa - tak, żeby popatrzeć i zobaczyć jak to jest :) i teraz moje pytanie czy będę mogła sobie pooglądać jak będą rodezjany i w ogóle cała ta impreza, a jeśli tak to o której godzinie to wszystko się rozpoczyna, bo hm nie widzę nigdzie godziny :eviltong::oops: i ile za wstęp się płaci ? Quote
Jagoodka Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 maksowa17 napisał(a):Nie jestem zbyt zorientowana i czy mógłby mi ktoś pomóc. Pierwszy raz wybieram się na wystawę, ale bez psa - tak, żeby popatrzeć i zobaczyć jak to jest :) i teraz moje pytanie czy będę mogła sobie pooglądać jak będą rodezjany i w ogóle cała ta impreza, a jeśli tak to o której godzinie to wszystko się rozpoczyna, bo hm nie widzę nigdzie godziny :eviltong::oops: i ile za wstęp się płaci ? Każda wystawa zaczyna się o 10.00 Wstęp to zazwyczaj ok 10 zł Quote
IzabelaB Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Jagoodka napisał(a):Każda wystawa zaczyna się o 10.00 Wstęp to zazwyczaj ok 10 zł dzięki bardzo :lol: Quote
Recommended Posts