Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sierpień
lipiec
Kair 31dni x 10zł = 310zł
Sonia 31dni x 14zł = 434zł + 2 x 10zł transport do weta - 5zł nadpłaty za transport do dr Garncarza = 449zł

oraz opłacone przeze mnie faktury

badanie krwi + leki
[IMG]http://www.fotoo.pl/zdjecia/files/2010-08/d2547e55.jpg[/IMG]

apteka
[IMG]http://www.fotoo.pl/zdjecia/files/2010-08/62f1d077.jpg[/IMG]

[IMG]http://www.fotoo.pl/zdjecia/files/2010-09/eb9a79a2.jpg[/IMG]

90zł + 17,84zł + 18,74zł = 126,58zł

Posted

Martusiu, nie mogę odczytać danych z drugiej wklejonej faktury ( apteka), na kwotę 17,84. Potrzebuję numer i dzień wystawienia.
Razem do przelewu wyszła mi kwota 885,58

Posted

irenaka napisał(a):
Martusiu, nie mogę odczytać danych z drugiej wklejonej faktury ( apteka), na kwotę 17,84. Potrzebuję numer i dzień wystawienia.
Razem do przelewu wyszła mi kwota 885,58

ucięłam na zdjęciu, przepraszam
Faktura Vat nr 2767/2010 z dnia 20.08.2010
kwota 17,84zł

• 2 weeks later...
Posted

PaulinaB napisał(a):
Amor rozliczenie 16.09-30.09.2010
pobyt w hotelu 15dnix15zl=225zl
nr rachunku 49/10

Paulinko, ponieważ kończą się wspólne pieniądze Krzyczek, z tego rachunku opłacę pobyt Amora do 26.09.2010. Czyli do rozliczenia zostanie 4x15 = 60,00

Natomiast bardzo proszę Ronję o następujące rozliczenie na rachunku za wrzesień:
Sonia:
26 dni x14,00 = 364,00 +16,46= 380,46
Kair:
26 dni x10= 260,00

Po tym rozliczeniu powinniśmy być rozliczeni na zero, o ile się nie pomyliłam;) i nie wpłyną jakieś dodatkowe pieniądze.
Bardzo serdecznie proszę o sprawdzenie.
Oczywiście nadal będą zbierane fundusze na koncie Fundacji, ale dla Sonieczki, Amora oraz Patoska, którego rozliczenia prowadzę na jego wątku.
http://www.dogomania.pl/threads/106038-Patos-wrócił-z-adopcji.-Ma-padaczkę.

Zastanawiam się, czy nie przenieść ich na ten wątek, ale decyzję zostawiam darczyńcom Patoska.

Posted

Irenko, dostalam 744zl za sierpień
15zl za transport do lecznicy z sierpnia
10zł z wczoraj przejdą na wrześniowe rozliczenie

faktury rozliczę jak tylko odbiorę tę ostatnią z lecznicy

Irenko, nie rozumiem, czemu Kair ma 16,46zl dodatkowo? ja nic mu nie kupowałam

czy nie powinno być tak?
Sonia 26dni x 14zl = 364 + 15zł (paliwo) + 10zł (paliwo) = 389zł
Kair 26dni x 10zł = 260zł

Posted

ronja napisał(a):
Irenko, dostalam 744zl za sierpień
15zl za transport do lecznicy z sierpnia
10zł z wczoraj przejdą na wrześniowe rozliczenie

faktury rozliczę jak tylko odbiorę tę ostatnią z lecznicy

Irenko, nie rozumiem, czemu Kair ma 16,46zl dodatkowo? ja nic mu nie kupowałam

Na rozliczenie Kairka wrzuciłam końcówkę z rozliczenia, bo jak zaczełam liczyć, to okazało się, że dniówek nie da się podzielić przez kwotę która została do podziału.
Rzuć okiem na pierwszą stronę. Może źle liczę? Nie rozumiem sprawy tego transportu, ale zostawmy to na jutro, odezwę się;).

Posted

2 razy w sierpniu byliśmy z Sonią u weta - każdy taki kurs to 10zł
ale Biafra przesłala mi 100zl za fakturę u dr Garncarza i transport do niego i z tego zostalo 5zl nadplaty czyli za wożenie sierpniowe wyszlo 15zł (to nie zostalo rozliczone z sierpniową wpłatą). i 10zł z wczorajszego kursu.
Kair może niech zostanie 260zł, a Soni można dopisać tą brakującą kwotę za paliwo.
mam nadzieję, że czytelnie napisalam:)

Posted

ronja napisał(a):
2 razy w sierpniu byliśmy z Sonią u weta - każdy taki kurs to 10zł
ale Biafra przesłala mi 100zl za fakturę u dr Garncarza i transport do niego i z tego zostalo 5zl nadplaty czyli za wożenie sierpniowe wyszlo 15zł (to nie zostalo rozliczone z sierpniową wpłatą). i 10zł z wczorajszego kursu.
Kair może niech zostanie 260zł, a Soni można dopisać tą brakującą kwotę za paliwo.
mam nadzieję, że czytelnie napisalam:)

Teraz tak, poprawiałam post.

Posted

irenaka napisał(a):
Paulinko, ponieważ kończą się wspólne pieniądze Krzyczek, z tego rachunku opłacę pobyt Amora do 26.09.2010. Czyli do rozliczenia zostanie 4x15 = 60,00

wszystko gra

Posted

PaulinaB napisał(a):
wszystko gra

Cieszę się, że wszystko gra, Ronja też jako opiekun Sonieczki jest zawiadomiona.
Wobec czego, mogę już oficjalnie napisać, że wspólnych pieniędzy wystarczyło do dnia 26.09.2010.
Od dzisiaj na wątku rozliczeniowym prowadzę rozliczenia :
Amorka:
http://www.dogomania.pl/threads/172425-Kraków-Amor-z-Krzyczek-prosimy-o-wsparcie-finansowe
Sonieczki:
http://www.dogomania.pl/threads/172429-Sonia-z-Krzyczek-–-strach-i-przerażenie-prosi-o-wsparcie-finansowe
Natomiast rozliczenia trzeciego psa z Krzyczek - Patoska są prowadzone na jego wątku:
http://www.dogomania.pl/threads/106038-Patos-na-półmetku-od-17.09.-w-DT.-Prosimy-o-wsparcie-finansowe!!

Cała trójka jest pod opieką Fundacji Zwierzę nie jest rzeczą.
Dla wszystkich psów jest jedno konto:
Fundacja "Zwierzę nie jest rzeczą"
ul. Batalionu "Skała" AK 8/36
31-273 Kraków
nr konta PEKAO SA:
58 1240 1170 1111 0000 2420 9674

Różnica jest tylko w dopisku na przelewie, albo ktoś będzie chciał wspierać tylko Patoska i wówczas będzie dopisek : Krzyczki - Patos albo dopisek : Krzyczki- Kraków.

Ponieważ Patos ma deklaracje stałe, stąd ten dopisek "Patos" przy Krzyczkach, bo biorę pod uwagę to, że ktoś może chcieć wspomagać tylko jego. Jest to konto wspólne od samego początku dla wszystkich psów z Krzyczek, przy czym w tej chwili zbieram na to konto pieniądze tylko na psy pod moją opieką, czyli Sonię, Amora i Patosa. Ze względu na dziurę budżetową;-) również u Patoska, piszę prośby do kogo tylko mogę o pomoc, dla wszystkich moich psów, co oznacza, że jeżeli będę mieć kasę z tych wpłat, to dopłacę również do Patoska.
Dla mnie istotne jest to, żeby darczyńca miał wybór, jeżeli chce wpłacać tylko na Patosa, to dopisek "Patos" jasno to sprecyzuje. Nic też się nie stanie, jeżeli darczyńca napisze tylko Krzyczki a później będzie chciał doprecyzować, że chce wpłatę przeznaczyć np. na Patoska. Darczyńca ma do tego prawo, wystarczy się ze mną skontaktować.

Posted

Ronju, bardzo Cie proszę o usunięcie z postu 64 faktur,które są już wcześniej wklejone w poście 52 z dnia 03.09.
Obawiam się, że możemy w ten sposób wprowadzić kogoś w błąd, wygląda to jak zdublowanie faktur i kwot.

Posted

ronja napisał(a):
są wklejone jako cytat, by było jasne jakie faktury wysłalam dziś rano i za jakie dostanę zwrot, bo zostały opłacone przez mnie

Zgoda, ale są wklejane dwa razy. Jak ktoś sobie policzy sumę faktur z postu 52 + 64 ( a nie zwróci uwagi na numery faktur) i porówna z rozliczeniem na pierwszej stronie, to żadną miarą się to nie zgodzi.
Fundacja wprowadziła zasadę, że zwraca tylko te faktury, które dotrą do Fundacji, wątek rozliczeniowy również musi być temu podporządkowany, bo na jego podstawie wysyłam rozliczenia do zapłaty a Iza sprawdza, czy faktury dotarły. Musimy być zgodne, bo w tej chwili wiadomo, że nie wysłałaś faktur ( pomimo, że napisałaś o ich wysłaniu) i nie jest opłacona np. faktura z dnia 20.08 . Musimy to w tej chwili "wyprostować" i mój mail do Fundacji będzie to korygował.
Mam nadzieję, że to jest jasne? Bardzo Cię też proszę, abyś w przypadku braku przelewu z Fundacji przypominała się na wątku. Będę się przypominać Izie.
Czy wszystkie faktury już wysłałaś?

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...