zakla Posted December 16, 2004 Posted December 16, 2004 Chodzi mi o p. Marcina O.(nazwiska podac raczej nie moge:/). Hodowla jest (a przynajmniejh 4lata temu byla) w gm. Joniec kawalek od Warszawki. Wie moze ktos cos o tym czlowieku? Pytam, bo chcialabym moze poznac troche korzenie mojego psa... Te cztery lata temu byla jedna suka i trzy psy. Quote
Ajrisz Posted December 16, 2004 Posted December 16, 2004 A Twoj pies nie ma metryki? Z tego co sie orientuje sprawdzil sie juz jako ojciec. Mysle, ze po przydomku byloby latwiej cos znalezc. Quote
zakla Posted December 16, 2004 Author Posted December 16, 2004 Ajrisz- jako ojciec sie sprawdzil, tylko ze nie do konca po hodowlanemu... Nie wiem, czy nas ten hodowca nie oszukal, bo powiedzial, ze pies nie ma metryki poniewaz byl chyba 6 w miocie... A to z tym jego ojcostwem, to ludzie mielio 6cio letnia alaskanke, ktora miala wybor- albo szczeniaki, albo sterylke. Wybrali szczeniaki- z Matrixem:/ Ja wtedy(jak bralismy psa) mialam 9 lat i nawet teraz nie wiem, jak sie ta hodowla nazywala:( Wiem tylko z ksiazeczki jak sie hodowca nazywa. A szkoda, bo chce wiedziec czy rodzice mieli jakies osiagi czy cos takiego. Bo jak patrze na Matrixa, to widac, ze rodzice mieli szanse spore na wystawach i w zapzregu:) Quote
Miśka Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 A matka Twojego psa? Najpredzej informacje znajdziesz na malamuciej liscie dyskusyjnej MalNora (znajdziesz ja przez wyszukiwarke www.onelist.com), niestety nie pamietam adresu. Metryki dostaja wszystkie psy w miocie juz od ponad 10 lat. Ile lat ma ojciec Matrixa? Quote
anyia Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 albo poprostu wejdz na strone http://www.pdg.sla-w.com/ gdzie masz wykaz wiekszosci hodowli malamutow w Polsce i na swiecie, a takze wykaz wiekszosci malamutow polskich ( z udokumentowanym pochodzeniem) i nie tylko:)) milego szukania a & malamuty Quote
Recommended Posts