Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękujemy wszystkim bardzo ;)

Aria dostała na urodzinki pelno smakołyków ;)

Niechętnie ale podzieliła się z binką ;P

puźniej dodam focie :evil_lol:

Posted

Hay sorry że nie dawałam fot ale doszła do nas do domQ świnka morska z katarem i musiałam z nia pochodzić po wieterynarzach .

to z nasza starą świnką puśkiem

• 4 weeks later...
Posted

Jakby ktoś nie wiedział, gdzie sie podziewa Karolina i jej małe zoo. To ja wiem co się z nią dzieje. Twierdzi, że jej dogo nie działa :roll: mimo, że czasem wie, że na nie wchodzi :eviltong: Prawda pewnie jes taka: lenistwo :diabloti:

Chcecie fotki ? :p

Moge dać . ;)

Posted

Foteczki super :loveu::loveu:

a Karolinie powiedz, że jak nie moze się zalogować to nich spróbuje tak jak ja teraz robie rzeby się zalogować : NICH WEJDZIE NA STRONĘ GŁÓWNĄ DOGOMANII, POTEM NA PANEL URZYTKOWNIKA ( TAM SIĘ ZALOGOWAĆ) I WTEDY POWINNO SIĘ DAĆ. Ja też się nie mogłam zalogować i troche pokombinowałam i udało się :multi::multi::multi:

Posted

cockermaister napisał(a):
Foteczki super :loveu::loveu:

a Karolinie powiedz, że jak nie moze się zalogować to nich spróbuje tak jak ja teraz robie rzeby się zalogować : NICH WEJDZIE NA STRONĘ GŁÓWNĄ DOGOMANII, POTEM NA PANEL URZYTKOWNIKA ( TAM SIĘ ZALOGOWAĆ) I WTEDY POWINNO SIĘ DAĆ. Ja też się nie mogłam zalogować i troche pokombinowałam i udało się :multi::multi::multi:

Kk ;)
Teraz ona jest u babci do jutra :p Przekaże jej :)

Posted

cockermaister napisał(a):
Czemu ??? ???

Bo Karolina sie nie może zalogować na dogo .
Zapytała się czy nie dodam psów do sb.
Wiec teraz bd one u mnie ;)
A od poniedziałku do niedzieli lub następnego poniedziałku bd fotki tylko Arii i Biny ;)