Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Matisse no ja niestety też złączmy sie w bólu :wink:

cholerna poczta za dlugo mi zeszło!!!

opiszcie choc troszke, żebyśmy mialy nad czym ubolewać, że przegapiłyśmy... :D

pozdrawiam

Posted
Mógłby któs tak w skrócie przybliżyć program? Niestety przegapiłam.. :(

Matisse, sądzę, ze Ty byś się z tego programu nic nowego nie dowiedziała ;)

Przedstawiono rasy bullowate, opisano każdą pokrótce, odrobinkę historii tu i ówdzie, pokazano ładne pieski i mówiono o nich wyłącznie dobrze, jakie są miłe, jakie oddane właścicielowi itd. 8)

A swoją drogą, program mógłby trwać trochę dłużej... Bo naprawdę, trudno powiedzieć coś naprawdę treściwego w takiej skromnej formule... :roll:

Posted

Bardzo milutko pieski były opisane, ale co z tego? Wy widzieliście, ja widziałem, a ci co wypisują głupoty i tak dalej będą je pisać bo to jest poczytne. By zmienić przekonania niektórych ludzi trzeba by emitować ten odcinek raz w tygodniu przez parę miesięcy by im się utrwaliło. Przeciętnemu zjadaczowi chleba jednym uchem (okiem) wleciało, drugim wyleciało. No może jakby program prowadził któryś z członków Komisji Śledczej to by im zostało na dłużej :D :D :D

Posted
Oglądałam program z wypowiedzią właśnie tej pani weterynarz :-?

Wogóle cały ten program to jakaś porażka :x Ktoś zadaje poważne problematyczne pytanie a odpowiedź jest w jednym zdaniu :-? i to też ni w morde ni w oko.

Też to świństwo oglądałam i sie troszke wkurzyłam, bo ta babka chyba nie ma pojęcia o psach, jak slyszałam wypowiedz o suchej karmie to mnie krew zalała bo matka pokazała mi że ja mam nie pokolei w głowie, że ona ma racje, ze psa sie samą suchą karmą nie karmi :evil: A wypowiedz o bullach wcale mnie nie rozśmieszyła..takie coś doprowadza mnie do rozpaczy!! :cry: i ten program nazywa się Zwierzyniec czy jakos tak :x

A co do dzisiejszego programu był okej, ale za krótki :P

Posted

Bądźmy dobrej mysli... może jednak jakaś część społeczeństwa obejrzała i zapamiętała cokolwiek...

Powinni w ten sposob opisać bullowate w Wiadomościach... :lol:

Posted

Pieski były pokazane z JAK NAJLEPSZEJ STRONY tzn.ICH CHARAKTER - generalnie standard - pan Andrzej ZAWSZE ciepło mówi o bullowatych ,z reszta swobodnie biegal sobie Jego Portland Sasquehanna :wink: !!

A poza tym wystapily Oliver Black Florida,Blue Lary Ewimark,Electra Kan Trace i zdaje sie tez Merlin Monroe Florida ,a takze Staffik - Mad Dynastia Bulli ,mini bullka - Sera De Bullcok El Cornijal i standard Revolution Matrix Buteo :wink:

PREZENTACJA wszystkich bullowatych (zarejestrowanych w FCI) przez bardzo kompetentna osobę :angel:

Posted
cos nam te bullowate z powtorki nieco schudły... sie zrobily z bulowatych "chartowate" :( :o

TV POLONIA - nadaje z opóznieniem :wink: ,charty były chyba :roll: dwa ,abo trzy tygodnie wstecz 8)

Posted

Przynajmniej dowiedzialam sie, ze chart polski jest agresywniejszy od pitt bulla :D choc tyle o bullowatych bylo 8)

Ciekawe, kiedy dadza wlasciwy odcinek?

Posted
Fajnie zostały przedstawione te psiaki :wink: Powtórka będzie, ale pewnie za dwa tygodnie- TV Polonia ma małe opóźnienie, więc nic straconego :wink:

Ale za to w powtorce dzis poza CP byly te Twoje corgi :D Przedstawione jako niedobre psy nieodpowiednie dla poczatkujacych psiarzy :lol: :wink:

Posted
Fajnie zostały przedstawione te psiaki :wink: Powtórka będzie, ale pewnie za dwa tygodnie- TV Polonia ma małe opóźnienie, więc nic straconego :wink:

Ale za to w powtorce dzis poza CP byly te Twoje corgi :D Przedstawione jako niedobre psy nieodpowiednie dla poczatkujacych psiarzy :lol: :wink:

No, bo to zazwyczaj wściekłe lisy :evilbat:

A Wy to macie po prostu potulne owieczki :P

Posted
No, bo to zazwyczaj wściekłe lisy :evilbat:

A Wy to macie po prostu potulne owieczki :P

No ba!

Kolor najczesciej sie zgadza :lol: Chyba, ze ktos ma czarna owce :evilbat: