monika55 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Wiesz Agrabciu - ta Twoja adopcja ma dwie dobre strony: pierwsza , ze Myszka znalazla swietny dom, a druga, ze Ty tak dzielnie nas wspomagasz, choc jestes tak daleko. Zawsze jestes na "posterunku" i pomagasz. Wciagnelo Cie Dogo. Dziekuje.:loveu: Quote
wilczek007 Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Monika ma racje, bardzo ci dziekujemy Agrabciu!!;) pozdrów Myszuńke bardzo sie ciesze że sie z Myszka wam układa i nic sie nie dzieje! a ta fotka jest superaśna! Quote
wilczek007 Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 ojej ak to super wygląda takie stadko zwierzaczków w domu...tez tak zawsze hciałam ale narazie sie nie da...Dziekujemy za fotki!!!:) Quote
agrabcia Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Takie stadko to samo szczęście nie mamy dzieci to one dają nam całą radość. Zawsze w domu wesoło i jest co robić bo pomysły mają rózne i sprzątania jest niemało. Chciałabym jeszcze przygarnąc jakiegoś pieska, ale mój mąz ma troche więcej zdrowego rozsądku i definitywnie mówi nie. Ale kto wie może kiedyś... Myszka jest bardzo kochana jest najgrzeczniejsza z tego stadka. Jest poprostu wspaniała taka przylepa do całowania i przytulania. Kazdemu życze takiego psiaka. Pozdrawiam Quote
monika55 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Agrabciu czyli Ty najwiecej wiesz o zachowaniach psa ze schroniska. Coraz czesciej mysle ze pies jest taki jak wlasciciel. Quote
wilczek007 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 a wiesz moniko ze w tym powiedzeniu jest jednak duzo prawdy...:) Quote
agrabcia Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Dawno tu nie zagladałam, dzis mnie tkneło przeczytałam poraz setny wątek i wierzcie mi rycze jak szalona. Nie moge uwierzyć,że Myszunia była za kratami, jak takie maleństwo kanapowe dało sobie rade to zagadka. Myszka to wspaniała kochana psinka, jesteśmy bardzo zadowoleni, poprostu była nam pisana i tyle. Myszka zmieniła się juz nie ma w niej lęku, już nie zamiera bez ruchu jak jest czegoś niepewna. Zrobiła się bardzo wylewna w uczuciach ciągle mnie całuje a gonek to jej chodzi we wszystkie strony. Jak patrze wstecz to teraz jest psem pełnym radości. Widać, że juz zapomniała o schronisku i o tym co Ją spotkało. Myszka pozdrawia i dziękuje W wolnej chwili wstawie zdjęcia Quote
monika55 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Z przyjemnością obejrze. To już tyle czasu, a jeszcze jakiś telefon o nią jest. Quote
agrabcia Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 To będzie rok jak Myszunia jest z nami Quote
agrabcia Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Tak się bawi Myszka Z ukochanem pańciem Ulubiona kołderka Myszki- Tak się wyleguje damulka Quote
wilczek007 Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 ale slicznie wyszła kochana...a taka zabiedzona była w schronie jak ją pamiętam. Miała szczescie na taki dom:) Quote
Recommended Posts