Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiesz Agrabciu - ta Twoja adopcja ma dwie dobre strony: pierwsza , ze Myszka znalazla swietny dom, a druga, ze Ty tak dzielnie nas wspomagasz, choc jestes tak daleko. Zawsze jestes na "posterunku" i pomagasz. Wciagnelo Cie Dogo. Dziekuje.:loveu:

• Replies 362
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 months later...
Posted

Takie stadko to samo szczęście nie mamy dzieci to one dają nam całą radość. Zawsze w domu wesoło i jest co robić bo pomysły mają rózne i sprzątania jest niemało. Chciałabym jeszcze przygarnąc jakiegoś pieska, ale mój mąz ma troche więcej zdrowego rozsądku i definitywnie mówi nie. Ale kto wie może kiedyś...

Myszka jest bardzo kochana jest najgrzeczniejsza z tego stadka. Jest poprostu wspaniała taka przylepa do całowania i przytulania. Kazdemu życze takiego psiaka.
Pozdrawiam

• 9 months later...
Posted

Dawno tu nie zagladałam, dzis mnie tkneło przeczytałam poraz setny wątek i wierzcie mi rycze jak szalona. Nie moge uwierzyć,że Myszunia była za kratami, jak takie maleństwo kanapowe dało sobie rade to zagadka.

Myszka to wspaniała kochana psinka, jesteśmy bardzo zadowoleni, poprostu była nam pisana i tyle. Myszka zmieniła się juz nie ma w niej lęku, już nie zamiera bez ruchu jak jest czegoś niepewna. Zrobiła się bardzo wylewna w uczuciach ciągle mnie całuje a gonek to jej chodzi we wszystkie strony. Jak patrze wstecz to teraz jest psem pełnym radości. Widać, że juz zapomniała o schronisku i o tym co Ją spotkało.

Myszka pozdrawia i dziękuje
W wolnej chwili wstawie zdjęcia