Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj jadę z psiakiem do usunięcia kamienia z zębów, weterynarz powiedział, że musi dostać całkowitą narkozę do której psa trzeba odpowiednio przygotować. Nie wiem, czy go dobrze zrozumiałam: dziś rano powinna dostać normalny posiłek, do godziny 14 już tylko sama woda, a po 14 nic- nawet wody :-? (jestem umówiona na 19). Jak myślicie, czy to jest normalne, czy może zadzwonić do niego, bo coś źle zrozumiałam?

Posted

moja sunia jak miała narkozę w swiązku ze sterylizacją, umówioną na 9 rano to ostatni posiłek mogła dostać o godz. 17-tej dnia poprzedniego a potem tylko woda - a rano już nic

może zadzwoń do kliniki i się upewnij

Posted

Dzwoniłam do kliniki i jednak dobrze uszłyszałam, rano można jej było dać coś do jedzenia, no cóż, mam nadzieję, że nic jej przez to nie będzie

Posted

Trip przed ostatnim badaniem o 18-tej ( badanie przy narkozie ) mógł rano zjeść i zjadł, tylko połowe porcji o 7.30 i było O.K. Psu stać sie nic nie stanie, chodzi o to by wszystko starwił aby nie wymiotował. Po narkozie też jeść nie mógł, tylko pić wodę a jedzonko dopiero na drugi dzień.

Posted

Na szczęście już jest po wszystkim :D mała dzielnie to zniosła, żal mi się jej zrobiło jak juz zasypiała i miała długaśny język na wierzchu. Jak z nią przyjechaliśmy do domu, to jeszcze się chwiała, ale miała siłe żeby pobawić się ze swoim kurczaczkiem :D :D