agaga21 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 pomóżcie nam uratować zapomnianą przez wszystkich MAJĘ! dopytują się o nią nieciekawe typki, dziewczyny ze schroniska podejrzewają, że mają bardzo złe zamiary wobec niej. musimy zabrać MAJĘ do hotelu, to jej jedyna szansa na dobre życie. błagam o pomoc finansową!!! http://www.dogomania.pl/forum/f28/grubanio-amstaffka-maja-czy-ktos-ja-pokocha-schronisko-radom-128472/index13.html#post12408498 Quote
chita Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 a tu dalej cisza:shake::mad: Całusek HOP........... Quote
agnieszka32 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Taaaak, cisza .......:cool1: [FONT=Times New Roman][FONT=Verdana]Może Greven nie ma dostepu do internetu????? :roll: [/FONT][/FONT] Quote
agaga21 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [quote name='agnieszka32']Taaaak, cisza .......:cool1: [FONT=Times New Roman][FONT=Verdana]Może Greven nie ma dostepu do internetu????? :roll: [/FONT][/FONT] :evil_lol: z pewnością Quote
ksenka1 Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Wiadomość od Sandry Sandra napisał(a):Z Całusem wszystko ok, w hotelu pracują nad nim, robi postępy, ale nadal nie jest to łatwy w prowadzeniu pies. I raczej nigdy nie będzie. Miałam jeden telefon w jego sprawie, potem oddzwaniałam do tej pani, bo miałyśmy umówić się na spotkanie, ale niestety już nie odbierała. Czerwiec opłaciłam (z lekkim opóźnieniem), serdecznie dziękuję wszystkim sponsorom :) Pociesza mnie, że dwa amstaffy, które przyjechały trochę wcześniej, niż Całus, już wyjechały do nowych domów (inna sprawa, że oba były raczej bezproblemowe) i z tego, co zrozumiałam, jeszcze jeden - trudny, który raz wrócił z adopcji. Może i dla Całusa zapali się zielone światło... Quote
chita Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 dobrze ze u Caluska ok, podniesiemy chlopaka i zaprosimy na bazarek dla Miski-mam nadzieje ze Calusek nie bedzie czekal na domek tyle co ona:roll:juz prawie rok w hotelu:shake: http://www.dogomania.pl/forum/f99/ksiazeczki-po-angielsku-slownik-gry-film-dla-dzieci-na-miske-od-kata-18-06-a-138352/ Quote
ania z poznania Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Całusek ma się świetnie, bawi się jak szczeniak, na początku zabawy trzeba go zdyscyplinować, bo próbuje wchodzić na głowę (w przenośni i dosłownie) ale po kilku upomnieniach chodzi jak zegarek. Według szkoleniowca łatwy to on nigdy nie będzie, nadaje się dla osoby, która będzie nad nim pracować, najlepiej uprawiać z nim sport, aktywnej, Całus ma mnóstwo energii w sobie. Pokazał jak ładnie chodzi przy nodze, oddaje zabawkę, fajny pies. Dzisiaj zmniejszę fotki i później Agaga21 je wstawi, ja niestety nie umiem :oops:................. Quote
chita Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 czy wie ktos cos jak sie miewa Calusek,taka cisza u niego:shake: Quote
ab-agnieszka Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 a tu calus przedstawia nam sie jako sliczny grzeczny psiaczek proszacy o domek. Quote
agaga21 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 szkoda że zdjęcia zrobione z cieniem robiącego ;) Quote
chita Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 [quote name='ab-agnieszka']a tu calus przedstawia nam sie jako sliczny grzeczny psiaczek proszacy o domek. wymieklam:loveu:tak jakby sobie z nas jaja robil:diabloti: Quote
agnieszka32 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 agaga21 napisał(a):szkoda że zdjęcia zrobione z cieniem robiącego ;) się czepiasz :eviltong::evil_lol: Quote
agaga21 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 agnieszka32 napisał(a):się czepiasz :eviltong::evil_lol: :oops:no wiem, wiem:oops::evil_lol: ale ktoś musi:eviltong: a miny to całus robi zabójcze! Quote
chita Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 a czy pan Marek pisal cos o jego postepach?ja mam go ciagle w ogloszeniach ale tam jest tel chyba do Greven a tu jej nie ma,nawet nie wiem czy wogole ktos pyta o to sloneczko:roll:fotki sa super:loveu: Quote
agaga21 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 kontakt będzie zmieniony na ab-agnieszkę. jeśli możesz to zmień: 888677433. tekst do ogłoszeń też musi być inny bo tamten jest nieaktualny i tylko odstrasza. Quote
agnieszka32 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 agaga21 napisał(a):kontakt będzie zmieniony na ab-agnieszkę. jeśli możesz to zmień: 888677433. tekst do ogłoszeń też musi być inny bo tamten jest nieaktualny i tylko odstrasza. Ooo, a ja myślałam że to Greven "zajmuje" się znalezieniem domu Całuskowi :p Może jak ab-agnieszka (i ekipa, oczywiście:evil_lol:) się za to weźmie, to jakiś efekt będzie ... Quote
chita Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 agaga21 napisał(a):kontakt będzie zmieniony na ab-agnieszkę. jeśli możesz to zmień: 888677433. tekst do ogłoszeń też musi być inny bo tamten jest nieaktualny i tylko odstrasza. ok jutro poprawie..jest jeszcze inna sprawa-finanse,na naszej klasie mialam kilka maili jakis czas temu,sa tacy co twierdza ze wplacili albo obiecali ze wplaca -pisac o zmiane konta?ja osobiscie raz wplacilam na poczatku ale ze wzgledu braku wiadomosci i zaangazowania kasa poszla na inne psy..... a co do tekstu-moze ktos pomoc bo jak ja napisze to sie napewno dom nie znajdzie:diabloti: Quote
chita Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 agnieszka32 napisał(a): Może jak ab-agnieszka (i ekipa, oczywiście:evil_lol:) się za to weźmie, to jakiś efekt będzie ... pewnie ze efekt bedzie,jak sledze wasze watki TTB to wiem jedno, ze drugiej takiej ekipy tu NIMA i nie bedzie:p:loveu: Quote
Recommended Posts