Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 323
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A tu cisza, jak makiem zasiał :shake:
Co słychać u psa, czy są jakieś postępy w jego zachowaniu?
I gdzie te zdjęcia z hotelu, które Greven obiecała wstawić dwa tygodnie temu?
Ja wpłacę pieniądze, jak będą jakieś wieści o psie, jego zdjęcia (i rozliczenia w pierwszym poście).

Posted

fioneczka napisał(a):
Agnieszka nie denerwuj się - dziś zadzwonię do Marka i postaram sie jutro choć na chwilę wpaść do psiaków (jakimś cudem mam nadzieję ze dam radę) ... opiszę co słychać i postaram się o fotki

Fioneczko, ja się w żadnym razie na Ciebie nie denerwuję :loveu:, przecież masz tyle na głowie, to zrozumiałe, że nie zawsze masz czas do p. Marka jeździć. Post nie był skierowany do Ciebie ;)

Ale Greven pisała dwa tygodnie temu, że ma zdjęcia i że wstawi ... i nic .... a chcielibyśmy wiedzieć, jak Całuskowi się w hoteliku żyje, czy zrobił duże postępy, zwłaszcza, że psiak do najłatwiejszych nie należy....

Ja bardzo chętnie swoje zadeklarowane pieniążki wpłacę, ale jakieś wieści o psince też chciałabym znać i widzieć rozliczenia na wątku. Już wiele razy się zawiodłam w sprawach moich pieniędzy wpłacanych na psy, więc jestem teraz dużo ostrożniejsza ...

Posted

agnieszka32 napisał(a):
A tu cisza, jak makiem zasiał :shake:
Co słychać u psa, czy są jakieś postępy w jego zachowaniu?
I gdzie te zdjęcia z hotelu, które Greven obiecała wstawić dwa tygodnie temu?
Ja wpłacę pieniądze, jak będą jakieś wieści o psie, jego zdjęcia (i rozliczenia w pierwszym poście).

Agnieszka nie denerwuj się - dziś zadzwonię do Marka i postaram sie jutro choć na chwilę wpaść do psiaków (jakimś cudem mam nadzieję ze dam radę) ... opiszę co słychać i postaram się o fotki

Posted

byłam u dzieci, właśnie przyjechaliśmy, jestesmy przemoczeni do gaci :evil_lol:, cali w błocie, mojemu synowi najpierw Roki a później Całus chciały zdjąć gips z ręki za wszelką cenę :evil_lol: - ręka w pozycji do zabawy i coś co przypomina kość :evil_lol: było zachętą do zabawy

będą fotki ale później teraz lecimy z Fionką na siku bo chwilowo nie pada, napiszę tez jakie postępy poczynił Całuśny

Posted

Całuśny jest jak źrebak ... skacze, biega i w miejscu nawet paru sekund nie stanie, a wszystko przez zabawki
Marek mówi że jak zabawek nie ma to Całusny biega po ludziach i buziaki rozdaje :loveu:

Posted

jak widać nie pożarł mnie podczas zabawy :eviltong:
nie rzuca się na kojce z psami
potrafi siąść kiedy go o to proszą :evil_lol:
nie wykazuje agresji w stosunku do ludzi
jedyne co chce robić to biegać i bawić się a do tego potrzebny jest ludź :cool1:

Posted

ale super fotki:multi: widze ze z niego zywe srebro:loveu:
dzieki za fotki i poswiecenie w tym deszczu:Rose:

a czy ktos wie jak wygladaja finanse psa i kto placi za hotel bo martwi mnie ta cisza...

Posted

agaga21 napisał(a):
ale lało!!
czy p.marek mówił coś jeszcze na temat zachowania jak całus jest spokojny?nabrał trochę ogłady?

Tak, mówił :lol:. Nabrał ogłady, nie próbuje dominować, wypuszczony nie podbiegł nawet do kojców z psami. Jeszcze nie do końca pełne posłuszeństwo przy wracaniu do boksu, ale upomniany wykonał polecenie.