chita Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Calusek dolaczyl tez tu Logowanie do nasza-klasa.pl :cool3:chcialabym podac nr konta, moze ktos sie zlituje (i sama wplacic niedlugo obiecane pieniazki bo juz mamy maj) dlatego jesli wiadomo na czyje konto wplacamy to prosze o dane:razz: Quote
agaga21 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 no właśnie.cicho tu. czy są jakieś wiadomości o całusku od pana marka? jak się chłopak sprawuje? Quote
chita Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 O Calusku juz wszyscy zapomnieli?:-( juz prawie polowa maja, ile nam brakuje do hoteliku?? Quote
zuzlikowa Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 [quote name='chita']O Calusku juz wszyscy zapomnieli?:-( juz prawie polowa maja, ile nam brakuje do hoteliku??[/quote] Co to...brak fotek...brak wieści...brak ciotek...:shake: Ejże...pokaż się chłopinko i nie daj o sobie zapomnieć!:multi::multi::multi::multi: Quote
Greven Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Już jestem. Wczoraj gameta napisała smsa, że wysyła 200 zł z bazarków. A skoro tak napisała, to mamy 200 zł na maj, pięknie dziękuję :multi: Były też deklaracje na poprzednich stronach, ale nie każdy napisał, czy to będzie wpłata jednorazowa, czy comiesięczna - uściślicie? Żeby było wiadomo, ile jest pieniążków na majowy hotel... Jak wpłacacie, to dajcie znać smsem 502 309 385 albo na maila proequo@gmail.com albo tutaj jeśli wolicie, to będę od razu aktualizować rozliczenia na pierwszej stronie. Jeszcze raz dziękuję :Rose: Quote
zuzlikowa Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Jak gameta napisała,że wysłała,to...tak jest:lol: A może dobrze byłoby w pierwszym poście umieścić wykaz deklaracji...czasami umykają one ciotkom...tak dużo ich,bo dużo piesów...ja sama nie wiem czy się nie deklarowałam,a znaleźć nie mogę:oops:.... Quote
chita Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 W poscie 106 chyba zostalo napisane ze hotel za maj jest zaplacony-wiec ile dokladnie jestesmy na minusie,bo ja nawet nie wiem ile na miesiac ten hotel kosztuje a tu trzeba na czerwiec szybko zbierac, w maju wplace 50zl- jeszcze raz prosze o nr konta bo nadal nie mam:roll: w czerwcu niestety nie wiem czy dam rade ale mysle ze dwie dyszki raczej napewno.... Quote
Greven Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Przepraszam, oczywiście że tak: MAJ JEST OPŁACONY ZBIERAMY NA CZERWIEC Quote
Greven Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 chita napisał(a):w maju wplace 50zl- jeszcze raz prosze o nr konta bo nadal nie mam Proszę: www.proequo.pl/article.php3?id_article=30 i dziękuję :Rose: Quote
chita Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Greven napisał(a):Proszę: www.proequo.pl/article.php3?id_article=30 i dziękuję :Rose: to ja dziekuje, wrzcue nr konta na nk moze akurat ktos dorzuci:cool3: Quote
agaga21 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 chita napisał(a):W poscie 106 chyba zostalo napisane ze hotel za maj jest zaplacony-wiec ile dokladnie jestesmy na minusie,bo ja nawet nie wiem ile na miesiac ten hotel kosztuje a tu trzeba na czerwiec szybko zbierac, . hotelik kosztuje 400zł miesięcznie. Quote
furciaczek Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Greven moge prosic o nr tel do osoby ktora zajmuje sie adopcja Calusa?? Wrzuce go w pare miejsc...co prawda nie CC ale co tam, typ ten sam wiec moze sie ktos zakocha:loveu: Sama bym poszperala ale tak mi mui dogo ze sie naprawde odechciewa:angryy: Quote
A.R.S. Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Z tego co wiem :roll: to Greven sama się zajmuje wszystkim, więc adopcją Całusa także. Tu jest tel i mail: Pro Equo - fundacja na rzecz koni | Kontakt z Pro Equo ;) Quote
furciaczek Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 A.R.S. napisał(a):Z tego co wiem :roll: to Greven sama się zajmuje wszystkim, więc adopcją Całusa także. Tu jest tel i mail: Pro Equo - fundacja na rzecz koni | Kontakt z Pro Equo ;) dziekuje:loveu: Quote
Greven Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Dzięki dziewczyny :calus: Dostałam aktualne zdjęcia Całusa z hotelu, później wstawię. Quote
Greven Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 fioneczka napisał(a):postaram się jutro bądź w niedzielę wdepnąć do dzieciaków w odwiedziny ... warunki są jednak dwa ... jak nie będzie lało to pierwszy (jak pada to nie ma tam po co jechać) No nie mów, że deszczyk Cię zniechęci :lmaa: Quote
fioneczka Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 postaram się jutro bądź w niedzielę wdepnąć do dzieciaków w odwiedziny ... warunki są jednak dwa ... jak nie będzie lało to pierwszy (jak pada to nie ma tam po co jechać:shake:) no i jak Fionka będzie się czuła jako tako Quote
fioneczka Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 no i leje :-( nie pada tylko leje, ale jutro też jest dzień no a może dzisiaj po południu będzie lepiej Quote
Alicja Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [FONT=Arial]No Całusek , trzymaj :kciuki: co by Cioteczka mogła przyjechać [/FONT] Quote
A.R.S. Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Greven napisał(a): Dostałam aktualne zdjęcia Całusa z hotelu, później wstawię. A zdjęcia gdzie...???? :mad: Quote
Alicja Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 [quote name='furciaczek']Wlasnie, my chcemy zdiecia:mad: [FONT=Arial]My też :grins:[/FONT] Quote
fioneczka Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 miałam dzisiaj jechać w odwieziny do hoteliku ... wczoraj padało a dzisiaj pogoda super ale Marek jest na wystawie w jeleniej górze ze swoimi psami ... i z odwiedzin nici :-( postaram się w tygodniu po pracy pojechać dodam tylko że wracają ze złotym medalem Quote
ab-agnieszka Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 To ja sie tez upomne o zdjecia cudnego chlopaka. Quote
Recommended Posts