Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 323
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='chita']O Calusku juz wszyscy zapomnieli?:-( juz prawie polowa maja, ile nam brakuje do hoteliku??[/quote]

Co to...brak fotek...brak wieści...brak ciotek...:shake:

Ejże...pokaż się chłopinko i nie daj o sobie zapomnieć!:multi::multi::multi::multi:

Posted

Już jestem.

Wczoraj gameta napisała smsa, że wysyła 200 zł z bazarków.
A skoro tak napisała, to mamy 200 zł na maj, pięknie dziękuję :multi:

Były też deklaracje na poprzednich stronach, ale nie każdy napisał, czy to będzie wpłata jednorazowa, czy comiesięczna - uściślicie? Żeby było wiadomo, ile jest pieniążków na majowy hotel...

Jak wpłacacie, to dajcie znać smsem 502 309 385 albo na maila proequo@gmail.com albo tutaj jeśli wolicie, to będę od razu aktualizować rozliczenia na pierwszej stronie.

Jeszcze raz dziękuję :Rose:

Posted

Jak gameta napisała,że wysłała,to...tak jest:lol:

A może dobrze byłoby w pierwszym poście umieścić wykaz deklaracji...czasami umykają one ciotkom...tak dużo ich,bo dużo piesów...ja sama nie wiem czy się nie deklarowałam,a znaleźć nie mogę:oops:....

Posted

W poscie 106 chyba zostalo napisane ze hotel za maj jest zaplacony-wiec ile dokladnie jestesmy na minusie,bo ja nawet nie wiem ile na miesiac ten hotel kosztuje a tu trzeba na czerwiec szybko zbierac,
w maju wplace 50zl- jeszcze raz prosze o nr konta bo nadal nie mam:roll:
w czerwcu niestety nie wiem czy dam rade ale mysle ze dwie dyszki raczej napewno....

Posted

chita napisał(a):
W poscie 106 chyba zostalo napisane ze hotel za maj jest zaplacony-wiec ile dokladnie jestesmy na minusie,bo ja nawet nie wiem ile na miesiac ten hotel kosztuje a tu trzeba na czerwiec szybko zbierac,
.

hotelik kosztuje 400zł miesięcznie.

Posted

Greven moge prosic o nr tel do osoby ktora zajmuje sie adopcja Calusa?? Wrzuce go w pare miejsc...co prawda nie CC ale co tam, typ ten sam wiec moze sie ktos zakocha:loveu:
Sama bym poszperala ale tak mi mui dogo ze sie naprawde odechciewa:angryy:

Posted

fioneczka napisał(a):
postaram się jutro bądź w niedzielę wdepnąć do dzieciaków w odwiedziny ... warunki są jednak dwa ... jak nie będzie lało to pierwszy (jak pada to nie ma tam po co jechać)

No nie mów, że deszczyk Cię zniechęci :lmaa:

Posted

postaram się jutro bądź w niedzielę wdepnąć do dzieciaków w odwiedziny ... warunki są jednak dwa ... jak nie będzie lało to pierwszy (jak pada to nie ma tam po co jechać:shake:) no i jak Fionka będzie się czuła jako tako

Posted

miałam dzisiaj jechać w odwieziny do hoteliku ... wczoraj padało a dzisiaj pogoda super ale Marek jest na wystawie w jeleniej górze ze swoimi psami ... i z odwiedzin nici :-(

postaram się w tygodniu po pracy pojechać

dodam tylko że wracają ze złotym medalem