Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 323
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na fotki bedziecie musialy poczekac bo ja wczoraj nie zrobilam.
Wiesci z nowego domu Calusa sa takie:
przespali cala noc w lozku o siodmej rano Calis obudzil Lukasza i poszli na spacerek.
Kapac sie Calus ne lubi jak byl juz zapieniony do uciekl z wanny i nie dal sie zlapac bo stwierdzil ze to jest rewelacyjna zabawa on ucieka a pan goni:evil_lol:

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
na fotki bedziecie musialy poczekac bo ja wczoraj nie zrobilam.
przespali cala noc w lozku o siodmej rano Calis obudzil Lukasza i poszli na spacerek.
Kapac sie Calus ne lubi jak byl juz zapieniony do uciekl z wanny i nie dal sie zlapac bo stwierdzil ze to jest rewelacyjna zabawa on ucieka a pan goni:evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:typ jak Ozzulek .... przyjdzie panciowi jechać gdzieś nad staw :evil_lol::evil_lol: tak jak my to robimy

Posted

[quote name='ab-agnieszka']na fotki bedziecie musialy poczekac bo ja wczoraj nie zrobilam.

eeeeee szkoda myślałam że taki napieniony tarzał się z Pańciem po podłodze ... takie zapasy w mydlinach :diabloti: hehe coś j ak laski w kisielu :roflt::roflt::roflt:

Posted

fioneczka napisał(a):
eeeeee szkoda myślałam że taki napieniony tarzał się z Pańciem po podłodze ... takie zapasy w mydlinach :diabloti: hehe coś j ak laski w kisielu :roflt::roflt::roflt:

Fioneczka :oops:.

Agnieszko podziekowania/ wielkie/:loveu:.
Czekam na foty i trzymam kciuki.

Posted

Donvitow napisał(a):
Fioneczka :oops:.

Agnieszko podziekowania/ wielkie/:loveu:.
Czekam na foty i trzymam kciuki.

no co :roll: ... sie czepiasz od samego rana czy mi sie wydaje :eviltong:

Posted

a moze by tak nowego pana przekonac zeby sie zalogowal na dogo:cool3: i podlaczyl sobie jakas kamere,taki psi big brother:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

nowy pan jest w całusku totalnie zakochany:loveu:
dziś byli na zakupach, kupowali zabawki i gryzaczki, które całusek sam sobie wybierał:evil_lol: wydali 250zł:crazyeye::evil_lol:
problemów jak na razie nie ma, chłopak strasznie dziękuje agnieszce za całusa przy każdej okazji:evil_lol:
aga poprosi go dopiero by się zalogował na dogo, bo całkiem o tym zapomniała:mad:
ab-agnieszka nadal nie ma internetu.

Posted

[quote name='agaga21']nowy pan jest w całusku totalnie zakochany:loveu:
dziś byli na zakupach, kupowali zabawki i gryzaczki, które całusek sam sobie wybierał:evil_lol: wydali 250zł:crazyeye::evil_lol:
problemów jak na razie nie ma, chłopak strasznie dziękuje agnieszce za całusa przy każdej okazji:evil_lol:
aga poprosi go dopiero by się zalogował na dogo, bo całkiem o tym zapomniała:mad:
ab-agnieszka nadal nie ma internetu.

Ale się cudownie takie wieści czyta :multi::multi::multi::loveu:

Jak to zapomniała??? :shake::mad: Przecież ten punkt to powinien być w umowie adopcyjnej obowiązkowo wpisywany :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='agnieszka32']Ale się cudownie takie wieści czyta :multi::multi::multi::loveu:

Jak to zapomniała??? :shake::mad: Przecież ten punkt to powinien być w umowie adopcyjnej obowiązkowo wpisywany :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no ja nie wiem jak Aga mogła przeoczyć taki pkt umowy :mad:

Posted

przepraszam ale sprawa PILNA !!!

[quote name='doddy']W nocy dostałam sms od Komety, że w Wołominie chcą na dniach uśpić mix amstaffa - powód - pokasłuje.

Potrzebny jest na już dom tymczasowy dla niego, bądź hotel i fundusze na jego opłacenie + pewnie leczenia.

Psiak niestety zostanie uśpiony bez pomocy dogomaniaków.

http://www.dogomania.pl/forum/f1161/mix-amstaff-w-wolominie-zostanie-uspiony-w-schronisku-bo-pokasluje-szukamy-dt-140579/index16.html

Posted

Donvitow napisał(a):
Pan Całusa coś podobno studiuje przez internet czy pracuje. Nie mógł by się zalogować.:mad:

moglby pewnie gdyby ktos nie zapomnial mu powiedziec:mad::evil_lol:

Posted

chita napisał(a):
moglby pewnie gdyby ktos nie zapomnial mu powiedziec:mad::evil_lol:

jedynie ab-agnieszka ma z nim kontakt ale niestety będzie miała teraz trochę utrudniony dostęp do internetu tak więc musimy uzbroić się w cierpliwość.

• 5 weeks later...