ab-agnieszka Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 Calus jest boski. rewelacyjny psiak. :loveu: Quote
Alicja Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 ab-agnieszka napisał(a):Calus jest boski. rewelacyjny psiak. :loveu: :mad::mad:foty !!!!! Quote
ania z poznania Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Alicja napisał(a)::mad::mad:foty !!!!! Tak, dużo fot :mad::mad::mad:! Quote
ab-agnieszka Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 na fotki bedziecie musialy poczekac bo ja wczoraj nie zrobilam. Wiesci z nowego domu Calusa sa takie: przespali cala noc w lozku o siodmej rano Calis obudzil Lukasza i poszli na spacerek. Kapac sie Calus ne lubi jak byl juz zapieniony do uciekl z wanny i nie dal sie zlapac bo stwierdzil ze to jest rewelacyjna zabawa on ucieka a pan goni:evil_lol: Quote
Alicja Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 ab-agnieszka napisał(a):na fotki bedziecie musialy poczekac bo ja wczoraj nie zrobilam. Wiesci z nowego domu Calusa sa takie: przespali cala noc w lozku o siodmej rano Calis obudzil Lukasza i poszli na spacerek. Kapac sie Calus ne lubi jak byl juz zapieniony do uciekl z wanny i nie dal sie zlapac bo stwierdzil ze to jest rewelacyjna zabawa on ucieka a pan goni:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:typ jak Ozzulek .... przyjdzie panciowi jechać gdzieś nad staw :evil_lol::evil_lol: tak jak my to robimy Quote
fioneczka Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 [quote name='ab-agnieszka']na fotki bedziecie musialy poczekac bo ja wczoraj nie zrobilam. Wiesci z nowego domu Calusa sa takie: przespali cala noc w lozku o siodmej rano Calis obudzil Lukasza i poszli na spacerek. Kapac sie Calus ne lubi jak byl juz zapieniony do uciekl z wanny i nie dal sie zlapac bo stwierdzil ze to jest rewelacyjna zabawa on ucieka a pan goni:evil_lol: eeeeee szkoda myślałam że taki napieniony tarzał się z Pańciem po podłodze ... takie zapasy w mydlinach :diabloti: hehe coś j ak laski w kisielu :roflt::roflt::roflt: Quote
Donvitow Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 fioneczka napisał(a):eeeeee szkoda myślałam że taki napieniony tarzał się z Pańciem po podłodze ... takie zapasy w mydlinach :diabloti: hehe coś j ak laski w kisielu :roflt::roflt::roflt: Fioneczka :oops:. Agnieszko podziekowania/ wielkie/:loveu:. Czekam na foty i trzymam kciuki. Quote
fioneczka Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Donvitow napisał(a):Fioneczka :oops:. Agnieszko podziekowania/ wielkie/:loveu:. Czekam na foty i trzymam kciuki. no co :roll: ... sie czepiasz od samego rana czy mi sie wydaje :eviltong: Quote
ania z poznania Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 czepiają się, a pomysł taki dobry, też bym chciała to zobaczyć :diabloti:! Zwłaszcza na nieswoim dywanie, he he :evil_lol::eviltong:! Quote
chita Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 a moze by tak nowego pana przekonac zeby sie zalogowal na dogo:cool3: i podlaczyl sobie jakas kamere,taki psi big brother:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
agaga21 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 nowy pan jest w całusku totalnie zakochany:loveu: dziś byli na zakupach, kupowali zabawki i gryzaczki, które całusek sam sobie wybierał:evil_lol: wydali 250zł:crazyeye::evil_lol: problemów jak na razie nie ma, chłopak strasznie dziękuje agnieszce za całusa przy każdej okazji:evil_lol: aga poprosi go dopiero by się zalogował na dogo, bo całkiem o tym zapomniała:mad: ab-agnieszka nadal nie ma internetu. Quote
agnieszka32 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='agaga21']nowy pan jest w całusku totalnie zakochany:loveu: dziś byli na zakupach, kupowali zabawki i gryzaczki, które całusek sam sobie wybierał:evil_lol: wydali 250zł:crazyeye::evil_lol: problemów jak na razie nie ma, chłopak strasznie dziękuje agnieszce za całusa przy każdej okazji:evil_lol: aga poprosi go dopiero by się zalogował na dogo, bo całkiem o tym zapomniała:mad: ab-agnieszka nadal nie ma internetu. Ale się cudownie takie wieści czyta :multi::multi::multi::loveu: Jak to zapomniała??? :shake::mad: Przecież ten punkt to powinien być w umowie adopcyjnej obowiązkowo wpisywany :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='agnieszka32']Ale się cudownie takie wieści czyta :multi::multi::multi::loveu: Jak to zapomniała??? :shake::mad: Przecież ten punkt to powinien być w umowie adopcyjnej obowiązkowo wpisywany :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no ja nie wiem jak Aga mogła przeoczyć taki pkt umowy :mad: Quote
agaga21 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='Alicja']no ja nie wiem jak Aga mogła przeoczyć taki pkt umowy :mad: no właśnie nie wiem, toż to niedopuszczalne! oburzyłam się:evil_lol: Quote
Alicja Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='agaga21']no właśnie nie wiem, toż to niedopuszczalne! oburzyłam się:evil_lol: ja nie wiem czy jej to tak przejdzie :mad: Quote
ab-agnieszka Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 Prosze tylko mnie nie bijcie. Quote
Alicja Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 ab-agnieszka napisał(a):Prosze tylko mnie nie bijcie. noooo zobaczymy :razz::evil_lol: ciotka smsa ci posłałam :mad: w niedziele :diabloti: Quote
Greven Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Agnieszka, dziękuję za koordynację adopcji Całusa, dziękuję że jest już w nowym domu :multi: Quote
ania z poznania Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 ab-agnieszka napisał(a):Prosze tylko mnie nie bijcie. Ok, 100 fotek i załatwimy sprawę polubownie :diabloti::evil_lol:! Quote
fioneczka Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 przepraszam ale sprawa PILNA !!! [quote name='doddy']W nocy dostałam sms od Komety, że w Wołominie chcą na dniach uśpić mix amstaffa - powód - pokasłuje. Potrzebny jest na już dom tymczasowy dla niego, bądź hotel i fundusze na jego opłacenie + pewnie leczenia. Psiak niestety zostanie uśpiony bez pomocy dogomaniaków. http://www.dogomania.pl/forum/f1161/mix-amstaff-w-wolominie-zostanie-uspiony-w-schronisku-bo-pokasluje-szukamy-dt-140579/index16.html Quote
Donvitow Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Pan Całusa coś podobno studiuje przez internet czy pracuje. Nie mógł by się zalogować.:mad: Quote
chita Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Donvitow napisał(a):Pan Całusa coś podobno studiuje przez internet czy pracuje. Nie mógł by się zalogować.:mad: moglby pewnie gdyby ktos nie zapomnial mu powiedziec:mad::evil_lol: Quote
agaga21 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 chita napisał(a):moglby pewnie gdyby ktos nie zapomnial mu powiedziec:mad::evil_lol: jedynie ab-agnieszka ma z nim kontakt ale niestety będzie miała teraz trochę utrudniony dostęp do internetu tak więc musimy uzbroić się w cierpliwość. Quote
Recommended Posts