Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

fioneczka napisał(a):
strasznie tu tajemniczo

i wcale mi sie to nie podoba:mad: nie wspomne juz ze jestem na "c" (jak Cundelki) a nie na A i nie wiem o co chodzi:mad:

• Replies 323
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alicja napisał(a):
a ja też wiem :eviltong:bo tam byłam i cole piłam ;)

a ja wiem choć nie byłam i coli nie piłam:diabloti::eviltong:
aga na pewno wszystko napisze;)

Posted

[quote name='agaga21']a ja wiem choć nie byłam i coli nie piłam:diabloti::eviltong:
aga na pewno wszystko napisze;)ciastko też jadłam :diabloti:

no i wszyscy czekamy na Agę ;)

Posted

agnieszka32 napisał(a):
A ja jestem wtajemniczona :cool3:

Nie ma to jak mieć imię na "A" :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ja mam drugie na A:eviltong:wiec moze sie wkoncu ktos wygada:cool3:nikomu nie powiem:diabloti:

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
No co no co? Jak dobrze pojdzie to Calusek w przyszlym tygodniu do swojego domku pojedzie.

tyle się mozna było domyślić ... a coś więcej, gdzie domek i tp ?

agnieszka32 napisał(a):
A ja jestem wtajemniczona :cool3:

Nie ma to jak mieć imię na "A" :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ja niby też na A ... A co się wtrącasz :roll:

Posted

Chlopak bardzo fajny. Mlody ale nie zaden wariat:evil_lol:
Mieszka z dziewczyna mieszkanko bardzo fajne. Nie zalezny finansowo w domu papugi chomik i od czasu do czasu puki nie ma calusa psiak siostry.:evil_lol:
Tereny na spacery dobre a po za tym co jest bardzo wazne jest caly czas w domu poniewaz uczy sie przez internet ma rente rodzinna ma czas zeby nauczyc i calusa do zostawiania go samego. Calus zostajac sam dostaje slinotoku ze stresu. Nie widze zadnych przeszkod aby calus nie mial tam trafic. Mysle ze Lukasz poswieci mu duzo czasu i pracy.

Posted

Donvitow napisał(a):
Czekam niecierpliwie na rozwój wypadków.

ja rowniez:multi:tak bardzo sie ciesze i moooocno trzymam aby wypalilo:lol:
i jak wy znadujecie takie domki:cool3:

Posted

Mialam dzisiaj bardzo fajny i sympatyczny telefon od pani ktora bardzo chcialaby sunie wygladajaca jak Calus poniewaz ma juz psiaka samca i boji sie o rywalizacjew domu. Wiec jesli kochane cioteczki macie wiadomosci o podobnej suni prosze o wiadomosci na watki Calusa. Mysle ze sie chlopak nasz nie obrazi.:eviltong:

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
Mialam dzisiaj bardzo fajny i sympatyczny telefon od pani ktora bardzo chcialaby sunie wygladajaca jak Calus poniewaz ma juz psiaka samca i boji sie o rywalizacjew domu. Wiec jesli kochane cioteczki macie wiadomosci o podobnej suni prosze o wiadomosci na watki Calusa. Mysle ze sie chlopak nasz nie obrazi.:eviltong:

aguś, zaproponuj pani tą sunię:
http://www.dogomania.pl/forum/f1160/krakow-piekna-molosowata-sunia-blakala-sie-po-lesie-wyrzucona-czy-zagubiona-141410/

Posted

no i pojechali

Pan z Całuskiem z tyłu a laski z przodu :loveu: (bo Maja tez już nie jest w hotelu :multi:)

doszłyśmy z Agą do wniosku że chłopaki pasuja do siebie jak dwie połówki jabłka ;)