chita Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 fioneczka napisał(a):strasznie tu tajemniczo i wcale mi sie to nie podoba:mad: nie wspomne juz ze jestem na "c" (jak Cundelki) a nie na A i nie wiem o co chodzi:mad: Quote
agaga21 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Alicja napisał(a):a ja też wiem :eviltong:bo tam byłam i cole piłam ;) a ja wiem choć nie byłam i coli nie piłam:diabloti::eviltong: aga na pewno wszystko napisze;) Quote
Alicja Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 [quote name='agaga21']a ja wiem choć nie byłam i coli nie piłam:diabloti::eviltong: aga na pewno wszystko napisze;)ciastko też jadłam :diabloti: no i wszyscy czekamy na Agę ;) Quote
agnieszka32 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 A ja jestem wtajemniczona :cool3: Nie ma to jak mieć imię na "A" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
chita Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 agnieszka32 napisał(a):A ja jestem wtajemniczona :cool3: Nie ma to jak mieć imię na "A" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja mam drugie na A:eviltong:wiec moze sie wkoncu ktos wygada:cool3:nikomu nie powiem:diabloti: Quote
ab-agnieszka Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 No co no co? Jak dobrze pojdzie to Calusek w przyszlym tygodniu do swojego domku pojedzie. Quote
Alicja Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 [quote name='ab-agnieszka']No co no co? Jak dobrze pojdzie to Calusek w przyszlym tygodniu do swojego domku pojedzie. :roll:no ni ....no przecie wiemy :grins: Quote
fioneczka Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 ab-agnieszka napisał(a):No co no co? Jak dobrze pojdzie to Calusek w przyszlym tygodniu do swojego domku pojedzie. tyle się mozna było domyślić ... a coś więcej, gdzie domek i tp ? agnieszka32 napisał(a):A ja jestem wtajemniczona :cool3: Nie ma to jak mieć imię na "A" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja niby też na A ... A co się wtrącasz :roll: Quote
ania z poznania Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 fioneczka napisał(a): ja niby też na A ... A co się wtrącasz :roll: Niby też :diabloti::evil_lol:! Quote
Alicja Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 :hmmmm: to są jeszcze jakieś imiona nie na A :roll: no domek Całusa blisko :p...zresztą dla Agi nie ma słowa daleko :evil_lol: Quote
ab-agnieszka Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 Chlopak bardzo fajny. Mlody ale nie zaden wariat:evil_lol: Mieszka z dziewczyna mieszkanko bardzo fajne. Nie zalezny finansowo w domu papugi chomik i od czasu do czasu puki nie ma calusa psiak siostry.:evil_lol: Tereny na spacery dobre a po za tym co jest bardzo wazne jest caly czas w domu poniewaz uczy sie przez internet ma rente rodzinna ma czas zeby nauczyc i calusa do zostawiania go samego. Calus zostajac sam dostaje slinotoku ze stresu. Nie widze zadnych przeszkod aby calus nie mial tam trafic. Mysle ze Lukasz poswieci mu duzo czasu i pracy. Quote
ania z poznania Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Domek wydaje się bardzo fajny :lol:! Quote
Alicja Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 [quote name='ania z poznania']Domek wydaje się bardzo fajny :lol:! naprawde powinno być , oki .... poznałam Łukasza i wywarł na mnie pozytywne wrazenie Quote
ania z poznania Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Cioteczki, rzućcie okiem na ten wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f1167/astek-ulica-zle-miejsce-do-zycia-szukamy-domu-144775/#post12831394 Quote
Donvitow Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Czekam niecierpliwie na rozwój wypadków. Quote
chita Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Donvitow napisał(a):Czekam niecierpliwie na rozwój wypadków. ja rowniez:multi:tak bardzo sie ciesze i moooocno trzymam aby wypalilo:lol: i jak wy znadujecie takie domki:cool3: Quote
ab-agnieszka Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Mialam dzisiaj bardzo fajny i sympatyczny telefon od pani ktora bardzo chcialaby sunie wygladajaca jak Calus poniewaz ma juz psiaka samca i boji sie o rywalizacjew domu. Wiec jesli kochane cioteczki macie wiadomosci o podobnej suni prosze o wiadomosci na watki Calusa. Mysle ze sie chlopak nasz nie obrazi.:eviltong: Quote
agaga21 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 ab-agnieszka napisał(a):Mialam dzisiaj bardzo fajny i sympatyczny telefon od pani ktora bardzo chcialaby sunie wygladajaca jak Calus poniewaz ma juz psiaka samca i boji sie o rywalizacjew domu. Wiec jesli kochane cioteczki macie wiadomosci o podobnej suni prosze o wiadomosci na watki Calusa. Mysle ze sie chlopak nasz nie obrazi.:eviltong: aguś, zaproponuj pani tą sunię: http://www.dogomania.pl/forum/f1160/krakow-piekna-molosowata-sunia-blakala-sie-po-lesie-wyrzucona-czy-zagubiona-141410/ Quote
ab-agnieszka Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Jutro jade po Calusazjego nowym panem,:eviltong: Quote
ania z poznania Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Ale super wiadomość :multi::lol:! Quote
Alicja Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 ....:kciuki: no to za spokojną podróż i udane zapoznanie Quote
fioneczka Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 no i pojechali Pan z Całuskiem z tyłu a laski z przodu :loveu: (bo Maja tez już nie jest w hotelu :multi:) doszłyśmy z Agą do wniosku że chłopaki pasuja do siebie jak dwie połówki jabłka ;) Quote
agaga21 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 wspaniale, mam nadzieję że to już ostatnia przesiadka całusa i tym razem już na zawsze znalazł swojego ludzia! Quote
Alicja Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Kurcze musze tak sie postarać :razz: żeby Mnie Aga wzieła na poadopcyjna wizytę żeby poznać Całuska :loveu: Quote
Recommended Posts