agaga21 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 co do numeru konta to ab-agnieszka musi sie dowiedzieć (ale wydaje mi się że się zmieni na konto donvitowa. rozliczeń wpłat, które ewentualnie były do tej pory pewnie nie będzie...) Quote
agaga21 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 chita napisał(a):pewnie ze efekt bedzie,jak sledze wasze watki TTB to wiem jedno, ze drugiej takiej ekipy tu NIMA i nie bedzie:p:loveu: no, no! dziekujemy za uznanie:loveu::evil_lol: Quote
agnieszka32 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 agaga21 napisał(a):no, no! dziekujemy za uznanie:loveu::evil_lol: Baaaardzo dziękujemy :loveu::evil_lol: Quote
chita Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 agnieszka32 napisał(a):Baaaardzo dziękujemy :loveu::evil_lol: jedno mnie tylko zastanawia:hmmmm: ze 99% ciotek od bullkow jest na "A" jak amstaff:evil_lol: Quote
agnieszka32 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 chita napisał(a):jedno mnie tylko zastanawia:hmmmm: ze 99% ciotek od bullkow jest na "A" jak amstaff:evil_lol: A to dobre :lol:, świetne :evil_lol: coś w tym musi być :mdrmed: Quote
agaga21 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 chita napisał(a):jedno mnie tylko zastanawia:hmmmm: ze 99% ciotek od bullkow jest na "A" jak amstaff:evil_lol: nasza "ekipa" to AAAA:cool1::evil_lol: ...i jeszcze kilka AAAAAAAAA....... ;) Quote
agnieszka32 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 :loveu:agaga21 napisał(a):nasza "ekipa" to AAAA:cool1::evil_lol: cztery anonimowe astoholiczki :evil_lol: Quote
ania z poznania Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 agnieszka32 napisał(a)::loveu: cztery anonimowe astoholiczki :evil_lol: Absolutnie Anonimowe Aniołki Astoholiczki :evil_lol::diabloti: Quote
chita Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 agnieszka32 napisał(a)::loveu: cztery anonimowe astoholiczki :evil_lol: astoholizm- wspolczesna choroba,wykryta w Polsce zarazliwa i nieuleczalna:evil_lol::diabloti: Quote
agnieszka32 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 chita napisał(a):astoholizm- wspolczesna choroba,wykryta w Polsce zarazliwa i nieuleczalna:evil_lol::diabloti: i w dodatku śmiertelna :cool1: - kochamy asty na zabój :evil_lol: pokroić się za nie damy:evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 [quote name='agnieszka32']i w dodatku śmiertelna :cool1: - kochamy asty na zabój :evil_lol: pokroić się za nie damy:evil_lol::evil_lol: planujecie masakre piłą mechaniczną :razz::razz::diabloti::evil_lol: Quote
ab-agnieszka Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 chita napisał(a):ok jutro poprawie..jest jeszcze inna sprawa-finanse,na naszej klasie mialam kilka maili jakis czas temu,sa tacy co twierdza ze wplacili albo obiecali ze wplaca -pisac o zmiane konta?ja osobiscie raz wplacilam na poczatku ale ze wzgledu braku wiadomosci i zaangazowania kasa poszla na inne psy..... a co do tekstu-moze ktos pomoc bo jak ja napisze to sie napewno dom nie znajdzie:diabloti: Donwitov pilotuje sprawe Calusa poniewaz ma banana nie ma mozliwosci wstawiania zdjec i podawania informacji na bierzaco. Wspolnie postanowilismy ze kontakt podany bedzie na mnie poniewaz Nasze Psiaki i Calus przebywaja w tym samym hotelu. Jesli chodzi o finanse to dam znac jutro jak uzgodnie to z Donwitov. Quote
agaga21 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 całusek ma nowe, zmienione allegro wyróżnione przez ciotkę agnieszkę32:loveu: dziękujemy aga!!! PO SZKOLENIUmix DOGO CANARIO / AMSTAFF do adopcji (713460889) - Aukcje internetowe Allegro ab-agnieszka, napisz gdzie chętni mogą wpłacać pieniądze na hotel dla całuska. trzeba będzie chyba też poprosić moda, by pierwszy post był twój, ponieważ znów na ciebie spadnie rozliczanie wpłat:razz:;) w allegro zmieniłam też na ciebie daNE kontaktowe. Quote
ab-agnieszka Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 Uzgodnilam z Donvitow ze wszelkie wplaty dla Calusa beda kierowane na moje konto. Poprosze moda o przepisanie watku na mnie. Quote
Donvitow Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Cześć. Melduje się tymczasowo ;)na wątku:multi:. pozdrawiam Citki na A. Greven ma imię Aleksandra.:evil_lol: Całuśny ma opłacony hotel do końca sierpnia. Quote
agnieszka32 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Donvitow napisał(a):Cześć. Melduje się tymczasowo ;)na wątku:multi:. pozdrawiam Citki na A. Greven ma imię Aleksandra.:evil_lol: Całuśny ma opłacony hotel do końca sierpnia. Jedna ciotka na "A" wita kolegę :loveu: po jego dłuuugiej nieobecności :evil_lol:. Od września postaram się pomóc w opłaceniu hotelu Całuska, inne ciotki (niekoniecznie na "A" :diabloti:) też pewnie pomogą ... :cool3: Quote
Donvitow Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Mam / jak zwykle/ lepszy pomysł:evil_lol:. Znajdźmy mu dom do końca sierpnia.:lol: Quote
ab-agnieszka Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Jestem ciekawa dlaczedo kolega do mnie nie oddzwonil a ja juz jestem po wizycie:eviltong: Quote
ania z poznania Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 No i .....? Opowiadaj :mad::evil_lol:! Quote
ab-agnieszka Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Nie powiem nie powiem :eviltong: Quote
ania z poznania Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 ŁADNIE TO TAK CIOTKI DRĘCZYĆ :mad::evil_lol:???? Quote
Donvitow Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 ab-agnieszka napisał(a):Jestem ciekawa dlaczedo kolega do mnie nie oddzwonil a ja juz jestem po wizycie:eviltong: Miałem nie trzymać kciuków to nie trzymałem.;) Ale teraz ciekawość mnie zżera:mad: Quote
Alicja Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 a ja też wiem :eviltong:bo tam byłam i cole piłam ;) Quote
Recommended Posts