Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

co do numeru konta to ab-agnieszka musi sie dowiedzieć (ale wydaje mi się że się zmieni na konto donvitowa. rozliczeń wpłat, które ewentualnie były do tej pory pewnie nie będzie...)

• Replies 323
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

chita napisał(a):
pewnie ze efekt bedzie,jak sledze wasze watki TTB to wiem jedno, ze drugiej takiej ekipy tu NIMA i nie bedzie:p:loveu:

no, no! dziekujemy za uznanie:loveu::evil_lol:

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Baaaardzo dziękujemy :loveu::evil_lol:

jedno mnie tylko zastanawia:hmmmm: ze 99% ciotek od bullkow jest na "A" jak amstaff:evil_lol:

Posted

chita napisał(a):
jedno mnie tylko zastanawia:hmmmm: ze 99% ciotek od bullkow jest na "A" jak amstaff:evil_lol:

nasza "ekipa" to AAAA:cool1::evil_lol: ...i jeszcze kilka AAAAAAAAA....... ;)

Posted

agnieszka32 napisał(a):
:loveu:

cztery anonimowe astoholiczki :evil_lol:

astoholizm- wspolczesna choroba,wykryta w Polsce zarazliwa i nieuleczalna:evil_lol::diabloti:

Posted

chita napisał(a):
astoholizm- wspolczesna choroba,wykryta w Polsce zarazliwa i nieuleczalna:evil_lol::diabloti:

i w dodatku śmiertelna :cool1: - kochamy asty na zabój :evil_lol: pokroić się za nie damy:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='agnieszka32']i w dodatku śmiertelna :cool1: - kochamy asty na zabój :evil_lol: pokroić się za nie damy:evil_lol::evil_lol:

planujecie masakre piłą mechaniczną :razz::razz::diabloti::evil_lol:

Posted

chita napisał(a):
ok jutro poprawie..jest jeszcze inna sprawa-finanse,na naszej klasie mialam kilka maili jakis czas temu,sa tacy co twierdza ze wplacili albo obiecali ze wplaca -pisac o zmiane konta?ja osobiscie raz wplacilam na poczatku ale ze wzgledu braku wiadomosci i zaangazowania kasa poszla na inne psy.....

a co do tekstu-moze ktos pomoc bo jak ja napisze to sie napewno dom nie znajdzie:diabloti:

Donwitov pilotuje sprawe Calusa poniewaz ma banana nie ma mozliwosci wstawiania zdjec i podawania informacji na bierzaco.
Wspolnie postanowilismy ze kontakt podany bedzie na mnie poniewaz Nasze Psiaki i Calus przebywaja w tym samym hotelu.

Jesli chodzi o finanse to dam znac jutro jak uzgodnie to z Donwitov.

Posted

całusek ma nowe, zmienione allegro wyróżnione przez ciotkę agnieszkę32:loveu: dziękujemy aga!!!
PO SZKOLENIUmix DOGO CANARIO / AMSTAFF do adopcji (713460889) - Aukcje internetowe Allegro

ab-agnieszka, napisz gdzie chętni mogą wpłacać pieniądze na hotel dla całuska.
trzeba będzie chyba też poprosić moda, by pierwszy post był twój, ponieważ znów na ciebie spadnie rozliczanie wpłat:razz:;)
w allegro zmieniłam też na ciebie daNE kontaktowe.

Posted

Donvitow napisał(a):
Cześć. Melduje się tymczasowo ;)na wątku:multi:.
pozdrawiam Citki na A.
Greven ma imię Aleksandra.:evil_lol:
Całuśny ma opłacony hotel do końca sierpnia.

Jedna ciotka na "A" wita kolegę :loveu: po jego dłuuugiej nieobecności :evil_lol:.

Od września postaram się pomóc w opłaceniu hotelu Całuska, inne ciotki (niekoniecznie na "A" :diabloti:) też pewnie pomogą ... :cool3:

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
Jestem ciekawa dlaczedo kolega do mnie nie oddzwonil a ja juz jestem po wizycie:eviltong:

Miałem nie trzymać kciuków to nie trzymałem.;)
Ale teraz ciekawość mnie zżera:mad: