Greven Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Diabeł ma właściciela. Do adopcji jest Całus, Kaśka, Hektor i Rocky. Quote
Greven Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Całus przede wszystkim :mad: To jego wątek i musi się chłopak rozpychać łokciami :evil_lol: Quote
**Villemo** Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Niech ktoś zorientowany wyśle mi na pw krótką charakterustykę tych psiurów.Wiek,charakter itp. Roześlę wici wśród znajomych... Quote
ab-agnieszka Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 Nie wiem jak Diabel ale Kaska Hektor i Roki tak. Quote
chita Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 ab-agnieszka napisał(a):No tak. myslalam ze to jest jasne ze Calusek tez.:eviltong::evil_lol: pewnie ze jasne bo to jego watek:evil_lol: tyle ze ja go marketingowo promuje:diabloti::eviltong: Quote
fioneczka Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Diablo to nie jest psiak adopcyjny ... z przyczyn losowych właściciel musiał oddac go do hoteliku ale go odwiedza i niedługo zabiera Quote
ab-agnieszka Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 chita napisał(a):i Całusek tez:cool3::cool3: No tak. myslalam ze to jest jasne ze Calusek tez.:eviltong::evil_lol: Quote
**Villemo** Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Kurczę,posty skaczą jak wściekłe:angryy: Pisze jeszcze raz,żeby moja prośba zostala zauważona.Poprosze o jakies info o tych piesach(Kaśka,Hektor..) jaki wiek,charakter-na pw Quote
Greven Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Lilke, te psy mają swoje wątki - tam znajdują się wszystkie informacje: HEKTOR www.dogomania.pl/forum/f28/astek-hektor-cierpi-nikt-nie-reaguje-132015 ROKI www.dogomania.pl/forum/f28/stracona-szansa-roki-szuk-domu-blagamy-o-pomoc-131125 KAŚKA www.dogomania.pl/forum/f28/kaska-kariatyda-amstaffka-z-buku-pilnie-zbieramy-na-hotel-110762 Quote
ab-agnieszka Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 lilkie napisał(a):Kurczę,posty skaczą jak wściekłe:angryy: Pisze jeszcze raz,żeby moja prośba zostala zauważona.Poprosze o jakies info o tych piesach(Kaśka,Hektor..) jaki wiek,charakter-na pw Zaraz wysle Ci PW z linkami do ich watkow. Quote
zuzlikowa Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Z ogromną przyjemnością oglądam wszystkie foty z hoteliku p. Marka...widać,że piesy na nich...są cały czas w ruchu...to wszystko to jakieś latające piesy:eviltong:...nawet Kaśka,a początkowo myślałam,że choć Gruba Kaśka bardziej przyziemna!!! Wszystko lata...:lol: Każde psie inne,a każdy to...cudo...ja bym tam tak nie wydziwiała tylko nad pupiną Diabła...widziałam tam kilka kształtnych:cool3:...no,ale ja się nie znam:lol: Quote
A.R.S. Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Do góry Całusku... może znajdzie się ktoś kto ofiaruje mu choć parę dni w hotelu.:( Quote
agaga21 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 dzień przerwy na dogo i tyyyyle nowości! wspaniałe zdjęcia, super nowinki.aż się miło czyta. teraz tylko powinny się ustawiać kolejki chętnych do adoptowania bogatyńskich psiaków. fundacyjna jest tylko kaśka.rokuś i hektor są "prywatnie użebrane" ;) Quote
mysza 1 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Może ktoś zachce dorzucić grosik na Całusa? Do kosztów hotelu doszły kolejne, za paliwo itd. Quote
Greven Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Pan Marek i Łukasz napisali, że Całus jest ok, na spacerach jak się podnieci to rzuca się do smyczy, ale pracują nad tym, a poza tym żadnych większych problemów, agresji też nie. Mądra psina :loveu: Quote
Greven Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Tak, jest w boksie zewnętrznym, tam za dużo nie da rady zdemolować, pewnie tylko "umila" wszystkim czas swoim szczekaniem. Boksy są na szczęście pancerne, więc nie boję się, że wylezie - nawet przy jego determinacji jest to raczej niemożliwe. Jak będę mieć więcej szczegółowych informacji z hotelu, to dam znać. Quote
agaga21 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 no a co z jego lękiem separacyjnym?demoluje?pewnie zapobiegawczo dostał boks na zewnątrz a nie pokoik? Quote
Recommended Posts