Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam w galerii Nory i jej rodziny:)
Galeria ta jest dedykowana cudownym osobom,które niesamowicie mi pomogły w trudnych chwilach kiedy Nora do nas trafiła(i nadal wspierają!)
Vectra,WŁADCZYNI,WildH,Bonsai88,Andzia69,apbt sól,sota36 i wielu,wielu innych,których nie sposób wymienić:)
Dziękuję Wam bardzo za cenne rady i sporą dawkę humoru.Macie wielkie serca!!!

Historia jakich wiele.Był pies,który miał przynosić pieniądze ale nie przynosił-więc kulka w łeb i po darmozjadzie...
Przypadkiem znalazłam się w odpowiednim miejscu,w odpowiednim czasie.Nora znalazła się u mnie.Osowiała,wystraszona,głodna.Szybko doszła do siebie pomiędzy ludźmi,którzy ją kochają.Wstąpił w nią ASTowy demon i masz babo placek:DPokazala całe piękno TTB-siłę,wytrwałość,miłość...tylko tej mordowni krwawej jakoś brak;)

Więcej o historii Norki w moim wątku o wymownym tytule "Pomocy!!!Mam bulla w domu...":D
A oto i moja duma,moje szczęście,moja miłość...

• Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Krolowa łoża:D

Nie ma to jak pyszne,pachnące uszko wedzone:evil_lol:

Norka i jej pani;)

W grupie raźniej choć niekoniecznie wygodniej;)I dodam,że całe to towarzystwo zwala sie do mnie ok pólnocy więc jest jeszcze raźniej i jeszcze ciaśniej:D

Posted

O... właśnie przeczytałam tekst na 1 stronie [wcześniej nie czytałam, bo w końcu historię Nory znam :eviltong:] i zobaczyłam, że też tam jestem... normalnie za chwilę pęknę z dumy, że mogłam pomóc [chociaż radami] przy Norze :multi::evil_lol:

Guest Agata_B
Posted

Wreszcie galeryja :multi: Super!
Fotki śliczne :loveu:

Posted

Właśnie miałam zamiar posunąć pomysł o zrobieniu galerii, a tu prosze- galeria gotowa :D :)
Norcia przecudowna i te jej oczyska :loveu::loveu::loveu:
CHCEMY WIECEJ ZDJĘĆ ;);):evil_lol:

Posted

Zaglądam i tu, jako że watek Nory czytam od samego poczatku.

Pozdrawiam Norkę (i przyłaczam się do panującej powszechnie opinii o większej ilości zdjęć ;))

Guest Agata_B
Posted

Bardzo ładna :loveu: i co najważniejsze, widać ze szczęśliwa:loveu:

Posted

No mam nadzieję,że szczęśliwa:razz:Na taką bynamniej wygląda;)
Dziś z nastaniem wiosny byliśmy na dłuuugaśnym spacerku,Norka padła jak zabita po przyjściu do domu.Co z tego 300sekund snu i gotowa na replay:diabloti:

Norka sobie patyczka znalazła a mój syn wiedziony instynktem co jej zaproponował?No co?CAŁĄ GAŁĄŹ!
Była zachwycona:loveu:

Przepraszam za średnia jakość ale taki mam sprzęt:oops: