Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Może Weronia mogłaby bliżej określić stan psa- ona działa z Grzegorzem Bielawskim,rozumiem,że jeździ do Trzcianki- bo tam jest siedziba PiSDZ-może napisze,gdzie dokładnie jest pies?
Czy w jakiejś klinice,czy w Trzciance,jakie leczenie jest prowadzone?
Weronia zakłada wątki psom zabieranym z akcji,gdyby nie Aneta założyła ten wątek,to podejrzewam,że nikt o beniu by się nie dowiedział!:mad:
Skoro psy w Wieluniu są w złym stanie,to dlaczego tylko benio został zabrany?:crazyeye: PiZDZ lubi szerokie akcje,jak zabiera to kilka psów- np. jak w Zamościu:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/gdzie-sie-podzialy-4-psy-ze-schroniska-w-zamosciu-132092/

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i tu sa wlasnie pytania postawione w koncu przez WAs !!!!!!!!

dziękuje WAm kochani

...bo tak to ja jak ta namolna żmija pytam i pytam pisze klikam i w sumie gggg wiem

a ja spac po nocach nie moge...:angryy: ja widze tylko worek kości ........ta waga mnie zbaija .........

Posted

Asior napisał(a):
Anettta, ale jak mozemy coś pomóc???
Moze Emirowi, albo Arce by ktoś udzielił konkretnych odpowiedzi???

Toż właśnie Pianka zamknęła wątek tematyczny dot PiSdZ,na którym zadałam pytanie m.in i o tego psa..W sumie nie wiem nawet,dalczego..Odpowiedzi i tak pewnie byśmy się nie doczekali, nie godni jesteśmy...

Posted

Jak wynika z wątku zamojskiego PiSDZ zajmuje się wywozem-poprzez schron w Świnoujściu- psów do Niemiec.
I nie byłoby w tym nic złego,ale robione to jest w taki sposób,że trudno nie mieć wątpliwości.
Czy współpracują z org. niemiecką,czy też z osobami prywatnymi,takimi jak Niufek,Dusje czy inne.
Nie wiem dlaczego Pianka zamyka wszystkie wątki,związane z pytaniami o wywożone psy do Niemiec?
Czy ktoś ją o to prosi,czy to własna inwencja? A jeśli własna to dziwne:crazyeye:

Posted

epe napisał(a):
Jak wynika z wątku zamojskiego PiSDZ zajmuje się wywozem-poprzez schron w Świnoujściu- psów do Niemiec.
I nie byłoby w tym nic złego,ale robione to jest w taki sposób,że trudno nie mieć wątpliwości.
Czy współpracują z org. niemiecką,czy też z osobami prywatnymi,takimi jak Niufek,Dusje czy inne.
Nie wiem dlaczego Pianka zamyka wszystkie wątki,związane z pytaniami o wywożone psy do Niemiec?
Czy ktoś ją o to prosi,czy to własna inwencja? A jeśli własna to dziwne:crazyeye:

Bardzo przepraszam, ale ja nie mam nic wspolnego z dzialalnoscia jakiejkolwiek organizacji w PL :crazyeye: i wywozeniem psow do Niemiec. Prosze wiec na przyszlosc nie kojarzyc mnie z podobnymi sprawami.

Posted

Dusje! Przepraszam,jakoś tak mi na myśl przyszłaś,jako osoba pomagająca domków szukać- a zapomniałam,że ty w NL:evil_lol:
Gagata!
Masz rację,ale- nie rozumiem dlaczego mamy siedzieć cicho?
Zawsze nowy wątek można otworzyć:diabloti:
Bedziemy pytać,aż ktoś wreszcie nam odpowie- myślę,że w swoim dobrze pojętym interesie,bo opinii publicznej nie można olewać w nieskończoność- wiarygodność to podstawa!
Dobra opinia również! A rok 2010 zbliża się szybkimi krokami i co potem?
Jak już się straci dobrą opinię? I zaufanie?

Posted

epe napisał(a):
Dusje! Przepraszam,jakoś tak mi na myśl przyszłaś,jako osoba pomagająca domków szukać- a zapomniałam,że ty w NL:evil_lol:
Gagata!
Masz rację,ale- nie rozumiem dlaczego mamy siedzieć cicho?
Zawsze nowy wątek można otworzyć:diabloti:
Bedziemy pytać,aż ktoś wreszcie nam odpowie- myślę,że w swoim dobrze pojętym interesie,bo opinii publicznej nie można olewać w nieskończoność- wiarygodność to podstawa!
Dobra opinia również! A rok 2010 zbliża się szybkimi krokami i co potem?
Jak już się straci dobrą opinię? I zaufanie?

Aaaaa, to o to chodzi...
Ciągle się można czegoś nauczyć na dogo :lol:.

Posted

Przed chwilą został założony "konkurencyjny" wątek dla tego bernardyna:

http://www.dogomania.pl/forum/f28/bernardyn-ciagniety-za-autem-przez-4-km-pisdz-134131/

A ponieważ zgodnie z Regulaminem jeden pies to jeden wątek - tamten wątek (jako późniejszy w dacie założenia) został zamknięty.
Weronia została poproszona o przekazywanie informacji na temat TEGO psa w TYM wątku - ja osobiście nie widzę powodów dla których nie miałaby ich udzielać właśnie w TYM wątku.

Pozdrawiam.

Posted

Aneta!
Teraz zobacz,jakie nieprawdziwe info udziela schronisko- tak wygląda pies w dobrym stanie?:crazyeye::placz:
Szkoda,że dopiero teraz pokazano zdjęcia benia- po co było to milczenie,trochę długie?
Biedna zmaltretowana chudzina!:placz::angryy:

Posted

Maupa4 napisał(a):
Przed chwilą został założony "konkurencyjny" wątek dla tego bernardyna:

http://www.dogomania.pl/forum/f28/bernardyn-ciagniety-za-autem-przez-4-km-pisdz-134131/

A ponieważ zgodnie z Regulaminem jeden pies to jeden wątek - tamten wątek (jako późniejszy w dacie założenia) został zamknięty.
Weronia została poproszona o przekazywanie informacji na temat TEGO psa w TYM wątku - ja osobiście nie widzę powodów dla których nie miałaby ich udzielać właśnie w TYM wątku.

Pozdrawiam.

Ten wątek założyła Anettta, myślę, że bardziej po to, aby uzyskać informacje na temat benka. Mam zdjęcia benka, inf o nim, sama zabierałam go z Wielunia i jestem członkiem PiSdZ, dlatego założyłam wątek. Nie widzę w tym nic dziwnego. Miałam zamiar w 1 poście zamieszczać inf, żeby był porządek.. Moim zdaniem to raczej ten wątek powinien zostać zamknięty lub może częściowo przeniesiony na mój.

Posted

Z tego co pamietam, to informacja jaka podawalismy byla nastepujaca: biorac pod uwage to co przeszedl Cezar to jego obrazenia nie sa tragiczne czy zagrazające zyciu. Na forum schroniska wstawione rowniez byly zdjecia na ktorych pokazane byly obrazenia. Przeciez po takim ciagnieciu za samochodem mogl, zamiast siersci i skory, miec jedna wielka krwista rane plus polamane kosci i uszkodzenia wew. Pies w schronisku przebywal dobę, zostal przebadany przez weta i opatrzony po czym zostal przekazany Weronice z PiSdZ.

Po raz kolejny widze jak Pani Anettta wprowadza dezinformacje, w jakim celu? Gratuluje wszystkim tym ktorzy nie bedac w pelni poinformowani oskarzaja nas o klamstwa.

Posted

Weronia napisał(a):
Ten wątek założyła Anettta, myślę, że bardziej po to, aby uzyskać informacje na temat benka. Mam zdjęcia benka, inf o nim, sama zabierałam go z Wielunia i jestem członkiem PiSdZ, dlatego założyłam wątek. Nie widzę w tym nic dziwnego. Miałam zamiar w 1 poście zamieszczać inf, żeby był porządek.. Moim zdaniem to raczej ten wątek powinien zostać zamknięty lub może częściowo przeniesiony na mój.

Weroniu - ja przypominam o Regulaminie TEGO Forum ... i to jego wszystkich punktach.

Nie bardzo rozumiem dlaczego akurat ten wątek tego psa ma być zamknięty ? Dlatego że założyła go Anetta ? Trochę abstrakcyjne podejście do tematu - jak dla mnie.
Niejeden wątek niejednemu psu zakłada ktoś a potem kontynuuje go ktoś inny (wkleja zdjęcia, udziela informacji, itp, itd) i jakoś nikt nie widzi w tym problemu ... Ty zawsze musisz mieć "swój" wątek i zawsze widzisz problem. No i czy zawsze w tych swoich wątkach zamieszczasz informacje ?

Ja wiem że jesteś członkiem PiSdZ i z kolei ja nie widzę nic dziwnego w tym żebyś pisała w tym wątku. Poza tym nie bardzo rozumiem związek: członek SiPdZ i nowy wątek dla psa który już ma swój wątek.

Dla mnie - koniec tematu.

Posted

ok zgadazam sie na zamknięcie mojego watku ....

nowy wĄtek Werony ...założony jako opiekunowie psa ....niech tam dają na bieżąco inf o stanie psa ..to najważniejsze

zapraszam

http://www.dogomania.pl/forum/f28/bernardyn-ciagniety-za-autem-przez-4-km-pisdz-134131/#post12011011

co za róznica ważne aby psiiak miał opieke a my radośc z odzyskania zdrowie przez CEzarka ja jakos cały czas w to wierze ......zdjecia mnie powaliły ....

cezar wyglada strasznie na tym nowym watku ...

skurw...... zeby zdechł ...

Posted

Maupa4 napisał(a):

Weroniu - ja przypominam o Regulaminie TEGO Forum ... i to jego wszystkich punktach.

Nie bardzo rozumiem dlaczego akurat ten wątek tego psa ma być zamknięty ? Dlatego że założyła go Anetta ? Trochę abstrakcyjne podejście do tematu - jak dla mnie.
Niejeden wątek niejednemu psu zakłada ktoś a potem kontynuuje go ktoś inny (wkleja zdjęcia, udziela informacji, itp, itd) i jakoś nikt nie widzi w tym problemu ... Ty zawsze musisz mieć "swój" wątek i zawsze widzisz problem. No i czy zawsze w tych swoich wątkach zamieszczasz informacje ?

Ja wiem że jesteś członkiem PiSdZ i z kolei ja nie widzę nic dziwnego w tym żebyś pisała w tym wątku. Poza tym nie bardzo rozumiem związek: członek SiPdZ i nowy wątek dla psa który już ma swój wątek.

Dla mnie - koniec tematu.

Ja założyłam wątek oficjalny. Z oficjalnymi, najnowszymi inf. Dlatego właśnie nie rozumiem, dlaczego zamknięty został tamten, a nie ten. Anettty wątek jest roboczy, w żadnym wypadku nie chodzi mi o to, że mam coś złego na myśli, bo został założony przez nią. Moje zdanie jest takie a nie inne, z resztą na tym wątku już zaczęły się pojawiać dziwne inf. (o których np pisze Blink). Skoro tak ma być rób jak uważasz, nie wiem tylko po co teraz Anettta ma aktualizować 1 post(bo zdaje się ze aktualizacja jest mile widziana=porządek), skoro o sytuacji psa nie wie i nie ma dostępu do niego ani kontaktu z nim.
Ale rób jak chcesz..
Dla mnie też koniec tematu ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...