Runa Posted December 18, 2004 Posted December 18, 2004 Sheep sa dużo lepsze karmy po które nie trzeba nawet jeździć bo przywożą na miejsce ale są niestety nieco drożesz od tych, które wymieniasz. Ale o tym najlepiej poszukaj w Żywieniu jest tam bardzo dużo na temat różnych karm :) Quote
Sheep Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 Niestety u nas to tylko z najlepszych jest chyba Padigree, ale Tasheena tego w ogóle nie chciała jeść! Jest to straszliwie twarde, leży w misce i się marnuje. Tak więć Tasheena je Chappi. Wiem, że to nie jest najlepsza karma, ale ona ją po prostu uwielbia, bardziej niż jedzenie domowe. Quote
zaba14 Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 sheep skontaktuj sie z jakimś dystrybutorem, a jak karma za droga to psu lepiej gotuj ;) to co podajesz psu to najgorsze swinstwo :( Uu.. i ja też jestem walnięty właściciel :oops: Mikuś miał tyle smyczy, a o obrozach nawet nie pisze, nie dość ze miał tego bardzo dużo to na dodatek w żadnej nie chodził :oops: bo chodzi w szelkach ;) legowisko też ma...ale i tak śpi w łóżku.. Quote
slimer Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 Ja Maksowi kupuję Royala i Purine dla szczeniaka, i mu je mieszam, żeby było taniej. Na szczęście nie wybiera jednego rodzaju, i mu smakuje :D Quote
Runa Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 Slimer żeby było taniej :roll: :P obie karmy są drogie (jeśli masz na myśli Purine PRO PLAN ) i jedne z najlepszych. Ja kiedyś kupowalam własnie proplana ale niestety dla dwóch psiaków to dla naszego budżetu zdecydowanie za dużo :( I choć uważam, że jest to świetna karma i gdyby mnie było stac na nią to dalej moje psiaki by ją wcinały to teraz mamy inną ale też dobrą :D Quote
slimer Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 Są drogie. Ale na początku kupowałem mu tylko Royala i Eukanube. Ale niestety bardzo szybko mi zmalały pieniądze na jedzenie dla psa i dla mnie :wink: :wink: . Zacząłem karmić samą puriną. Ale któś mnie namówił żeby właśnie mieszać karmy. A oprócz tego jeszcze dostaję gotowane mięso z warzywami. Zawsze można mieszać tańsze karmy. Quote
slimer Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 Runa niestety nie wiem jaką Purine kupuje (nie pamiętam) wchodzę do sklepu i proszę o Purine junior. W Myślenicach 1kg/ 6,50zł. Pozdrawiam Quote
Runa Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 No to raczej nie Proplan bo ta za 1kg kosztuje ok. 17zł (przynajmniej tyle kosztowała jak ją kupowałam) :P Quote
slimer Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 Chyba że w sklepie mówili mi tylko że to Purina, a w rzeczywistości dawali mi coś innego :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: Muszę to sprawdzić !!!!!!!! :D Quote
Runa Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 Ale wiesz, ze są 3 rodzaje Puriny? I dwa pierwsze raczej słabej jakości są własnie w takiej "przystępnej" cenia, tylko Pro Plan (najlepsza z nich) jest droga. Quote
slimer Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 aha nawet nie wiedziałem. Dzięki. Jak bede kupować następnym razem to zobaczę jaką mi sprzedają Quote
Recommended Posts