Rybka_39 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 cyt"Znalazłam haskiego wiek okolo 2-3 lat ; jedno oczko ma niebieskie grugie brazowe, maści kawy z mlekiem z domieszką rudego .znalazłam go w stobnie kolo Szczecina. nie moge go zatrzymać a do schroniska nie chce oddać.. Kto może przygarnąć albo kto szuka???" Quote
gunia Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Rybka, a pies ma już ogłoszenia na zaginionych/ znalezionych? Da się spradzić czy ma ułamany kieł? Bo takiego szuka jedna Pani. Quote
Kora Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 To na 100% on:roll: dzwonilam do wlasciciela wszystko sie zgadza! Zginął biały Husky w okolicach Ku Słońcu na Gumieńcach w Szczecinie. Zaginął w sobote 7 marca. Pies wabi się Bruno. Jeśli ktoś widział takiego psa proszony o kontakt pod nr telefonu- 501 034 809. Rybka jak cytujesz to podawaj kontakt. Quote
Rybka_39 Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 No włąśnie tylko tyle pisało na forum. Nick użytkownika to: gosiak2234@wp.pl - więc zapewne to jest e-mail do tej osoby. Na razie więcej info nie mam, ale może spróbujcie na ten e-mail napisać? Ogłoszenie znalazłam tutaj: mampsa Quote
Kora Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Ja napisalam maila, sadze ze wlasciciel tez Rybka moze tez cos skrobnij na tamtym forum, jesli jestes zalogowana. Quote
ageralion Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Czytalam to ogloszenie wczoraj i bylam pewna, ze widzialam je tez w innych miejscach: Infoludek.pl - Og�oszenia - oferty pracy, praca szczecin Lecznica & TOZ Szczecin Ale po dzisiejszych postach widze, ze to dwa rozne ogloszenia :/ Moze ktos szuka tej suczki, szczegolnie, ze w chwili znalezienia wciaz miala na sobie szelki. Quote
Kora Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 gosiek2234, odpisala mi ze pies ktorego znalazla znalazl swojego wlasciciela dziwne jakies:roll: Stobno miejsce znalezienia, Gumience zaginiecia:roll: jaki zbieg okolicznosci:roll:. Quote
Recommended Posts