Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

KTO POKOCHA WSPANIAŁĄ, SKRZYWDZONĄ RITĘ...?

Cudowna sznaucerkowata sunia szuka kochającego, ciepłego i wyrozumiałego domu.

Rita jest ok.1,5 roczną, bardzo łagodną i przyjacielską sunią.

Bardzo ładnie toleruje inne psy i koty.

Niestety dotychczasowe przeżycia spowodowały że sunia jest trochę nieufna i zalękniona i potrzebuje dużo ciepła i miłości, za które wspaniale się odzwdzięcza dając brzuszka do głaskania i podając rozkosznie łapki na zmianę:)

Wkrótce będzie strzyżona-więc na maila bedę mogła wysłać aktualne zdjęcia po wizycie u fryzjera:)

Jest odrobaczona, zaszczepiona i wysterylizowana.

0-502 204 595
madziorek23@poczta.onet.pl

Posted

kometa, czy to ta sunia która została wywalona na ulicę przez tych zwyrodnialców, o których piszesz na czarnych kwiatkach?

Zajrzyj na wątek Kamy, nie poznasz jej:loveu: Ogromna, dorodna, ponad 40 kilogramowa sunia.

Posted

dokładnie ci sami...:(
dt jest tylko chwilowe, a schron dla niej to wyrok-z jej psychiką raz dwa trzy i bedzie psem nie adopcyjnym bojącym się własnego cienia...

Guest Yoshiii
Posted

Jaka piękność!
Zapisauje się na wątek i będe odwiedzać maliznę w poszukiwaniu samych dobrych wieści :loveu:

Posted

dziekuje:)
Suni nie mozna spuszcac przez min ok 2 mce i zaczac dopiero od terenu zamknietego.
Chce sprawdzic czy ta Pani jest gotowa na jej przyjecie na zawsze i w przypadku jakichkolwiek kiedykolwiek pojawiajacych sie problemow-gotowa jest pracowac nad sunia, nie poddawac sie...

Posted

Oj, tego to ja Ci Kometko nie zagwarantuję. Pani zwróciła sie do mnie z prośbą o psa sprawdzonego z DT. Chce wiedzieć, jak się zachowuje w mieszkaniu, czy jest spokojny, zachowuje czystośc, nie niszczy i nie hałasuje. Jeśli Ritka ma z tym problem, to sie zastanów, żeby nie było zwrotu z adopcji.

Posted

Moim zdaniem domek wydaje się być dobry (choć mam jedno ale), ale na wszelki wypadek chyba Ritka zamieszka z małżeństwem w wawie, bo jest to zbyt delikatny psychicznie psiak by się jednak ją odważyła wydać dalej bo a nóż widelec...
W każdym razie chyba warto tej Pani dac jakiego psiaczka mega sprawdzonego i jak najmniejszego.
BARDZO SERDECZNIE DZIĘKUJĘ ZA POMOC ZULUGULI I SALIBINCE!:loveu:

Posted

Mnie też domek wydaje się fajny. Tych do których mam wielkie wątpliwości, nie polecam. Pani była zauroczona Ritą, ale miała też inne sunie na uwadze. Dobrze, że posypało się wiele propozycji i Rita zostanie Warszawianką, a do Krakowa trafi inna psina.

Czy można uznać, że domek sprawdzony i wszystko jest ok? Czy są jakieś "ale"?