bea_m Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Charly napisał(a):zadnych niestety:shake: Zabieramy go w sobotę. Proszę o pomoc w wyciągnięciu ze schronu. Charly zadzwoń do mnie jak najszybciej na 512 025 466 albo sms wyślij to oddzwonię nie ważne o której godzinie ale na pewno dziś. Proszę. Quote
Charly Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 dalmik w sobote jedzie do Poznania:multi: Dzieki dziewczyny:loveu: Quote
Valeur248 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Charly napisał(a):dalmik w sobote jedzie do Poznania:multi: Dzieki dziewczyny:loveu: :multi::multi: Najlepsze są takie szybkie akcje :razz: Quote
Charly Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 nio. to dziewczyny dalmacie się zlitowaly nad naszą bidą:loveu: Quote
Charly Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 Kochani Wszyscy zaangażowani w tą cudowną akcję: serdeczne dzięki w imieniu dalmika. On tak się cieszył:loveu: :Rose::Rose::Rose: Rybcia robila zdjęcia pożegnalne. pózniej będą Quote
stokrotka Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 :sweetCyb: :cunao: :sweetCyb: :drink1: :painting: :hand: :bye: Quote
Charly Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 Ostatni raz podałem łapki....Pożegnanie z Kropkiem:) to tyle od nas:) Następne wieści od kropkowych dziewczyn:loveu: Quote
bea_m Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 i oczywiście fotki - plotki :razz: Fotka pt. Zniszczę tego iglaka :evil_lol: załatwiłem iglaka to teraz idę do ludzia jestem coraz bliżej :razz: Quote
bea_m Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 No po to jesteśmy. i cd . fotek plotek ..... no jak chcesz to sie dam dotknąć :razz: hmmmmm nawet to przjemne jest :cool3: no i odjechałem :loveu: jak psu mało do szcześcia potrzeba :p Quote
Charly Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Dzięki za wieści:lol: i tak dobrą opiekę- ukłony dla Ciebie i DT:Rose: edit: Jejkuś ja wogole nie widziałam zdjęc wczesniej- cudoooooo:angel::iloveyou: Quote
Rybc!a Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Nasz Pachyderek. Wątek Pachyderka: JAK BARDZO I JAK DŁUGO CIERPIAŁ? Wygłodzony, chory PACHYDER prosi o POMOC! Quote
bea_m Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Charly napisał(a):Dzięki za wieści:lol: i tak dobrą opiekę- ukłony dla Ciebie i DT:Rose: A bo nas to jest sporo zamieszanych w pomoc. Podziękuje im wszystkim a Wam dziękuję za pomoc w wyadoptowaniau psiaka ze schronu :p Charly napisał(a): Jejkuś ja wogole nie widziałam zdjęc wczesniej- cudoooooo:angel::iloveyou: A dzisiaj cały post z wieściami wywaliło w kosmos :roll: Quote
kamilka91 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Wspaniale... :multi: Wyrazy uznania dla Was. Jesteście wielkie :loveu: Quote
bea_m Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 kamilka91 napisał(a): Wyrazy uznania dla Was. Jesteście wielkie :loveu: Kamilka a co ty tak skaczesz? Jakie Wy?Przecież jesteś jedną z NAS. :cool3: Quote
Charly Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 Kontrolle bei Xantino Hallo ihr Lieben, nun endlich zwei Fotos von eurem Dalmatiner. Es geht ihm seeeehr gut. Er kommt mit den Enkelkindern des Ehepaares toll zurecht. Sie sind alle mehr als zufrieden. Eine E-Mail gab es leider keine, der Ehemann hat eine Arztpraxis und nur dort ist eine E-Mail-Adresse vorhanden gewesen. Die Familie wird sich auch noch bei euch melden. Hoffe, euch damit geholfen zu haben. Viele liebe Grüße Quote
Charly Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 Wow, ale trafił:-o:-o ale cudo:-o:placz:. Cudowny- nikt go nie chciał u nas. starszy dalmatyńczyk " to same kłopoty zdrowotne" i tyle z komentarzy. Kasiu bardzo dziękuję za zdjęcia i informacje:) Dziękuję DNH za taki domek dla "naszego" Kropeczka:) Quote
aisaK Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Przekaże im, Tanja-od dalmatów bardzo się ucieszy za podziekowania, po tym co o DoNoHi ostatnio poczytała :roll: na tym forum bedzie dla niej miłym zaskoczeniem... Quote
Charly Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 Przekaż koniecznie. DNH uratowała tego psa. Tak wyglądał w schronisku. Psychicznie odpowiednio.. Quote
kate11 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Teraz jest już bardzo szczęśliwy i rodzina go uwielbia.....:lol: Quote
Recommended Posts