Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sabina02 napisał(a):
Ja tez pamietam, tylko cóż tu pisac jak nie ma dobrych wieści? :niewiem:

A tak swoja droga, to naprawde dziwie sie, ze Fasolka jeszcze nie znalazla domu. To jest autentycznie bardzo oryginalna i piekna suczka.

Raz było już bardzo blisko. Przyjechała cała rodzina i jednym głosem więcej zwyciężyła inna sunia....

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A nasza Pięknosc dalej w schronie?????:crazyeye::crazyeye:Nie..no...a jest oglaszana??Prosze mi przypomniec..ma Allegro????

DWA TYGODNIE BEZ MOJEJ UKOCHANEJ SUNIECZKI...CIAPULINKO...

• :-(

• Posted

gonia66 napisał(a):
    A nasza Pięknosc dalej w schronie?????:crazyeye::crazyeye:Nie..no...a jest oglaszana??Prosze mi przypomniec..ma Allegro????

Ja oglaszam Fasolinke w Allegro i Alegratce... :p

• 5 weeks later...
    • 2 weeks later...
    Posted

Wiemy od samego początku. Po prostu nie chciałam tutaj pisać, bo po co masz się denerwować na odległość - wystarczy jak my się tu denerwujemy:(
    Dziś był sygnał ze Fasolka jest już poza Koninem - kolega pojechał ale już jej nie znalazł - jest to z pewnością ona, bo pan, który ją widział i zadzwonił powiedział,że nie ma połowy jednego ucha.

Posted

martka1982 napisał(a):
    Wiemy od samego początku. Po prostu nie chciałam tutaj pisać, bo po co masz się denerwować na odległość - wystarczy jak my się tu denerwujemy:(
    Dziś był sygnał ze Fasolka jest już poza Koninem - kolega pojechał ale już jej nie znalazł - jest to z pewnością ona, bo pan, który ją widział i zadzwonił powiedział,że nie ma połowy jednego ucha.

Dziwne, ze Fasolka nie wrocila do schroniska. To bylo przeciez miejsce ktore znala, tym bardziej ze byla wyadoptowana lokalnie, wiec nie powinna miec trudnosci z trafieniem.

Trzymam kciuki zeby sie znalazla.

PS. Moze trzeba by bylo zmienic tytul watka, ze Fasolka uciekla. :-(

Posted

Nie wróciła bo miała dom daleko od schroniska. W zupełnie innej części miasta, musiałaby przejść rzekę i sporo kilometrów. A ona poszła w drugą stronę i dlatego wczoraj była widziana pod miastem.

• 4 weeks later...
    • 4 weeks later...
    • 2 weeks later...
    Posted

To na co liczyłam tak bardzo mocno gdzieś tam w środku okazało się prawdą!!!! ;) I ani na chwile nie przestałam w to wierzyć Fasolko.

[SIZE="4"]Fasolka odnalazła się!!!:multi: :loveu: :lol:

Fasolka nocą przybłąkała się do pana, który jest stróżem w jednej z firm przy nowej przeprawie. Pan zlitował się nad psiną i zabrał do domu. Fasolka mieszka teraz na wsi za Brzeźnem ale jest psem domowym:) Dostała na imię Majka. Oprócz pana i pani ma jeszcze dwie nastoletnie panie:)
    Pan opowiadał,że na początku była bardzo przerażona. Nie chciała w ogóle wychodzić z domu na spacery.
    Rozpoznała ją jedna z pań pracujących w klinice weterynaryjnej do której jeździ martka..

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Wielkie szczęście!!