warsawmoo Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 A Węglin? Czy ktoś jest z Węglina? Tam jest najwięcej domków najbliższych miejscu gdzie znaleziono psiaka... Nie mylę się? Quote
Ewelina Wójcik-Kubecka Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 Dzięki :) Wysyłam na maila w takiej formie w jakiej ja to rozwiesiłam, jedna strona zdjęcie, druga strona opis. Jutro powstawiam więcej zdjęć, będzie do wyboru do koloru :) Jeśli macie inny pomysł, który mógłby przykuć uwagę to proszę rozwinąć wyobraźnię. Ja nigdy nie byłam w takiej sytuacji więc na pewno można zrobić to lepiej. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękujemy za pomoc. Quote
dogeviper Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 [quote name='Ewelina Wójcik-Kubecka']Hey. Rozwieszę ogłoszenia dziś w aldiku, na rolniczej i na klinikach. Proszę Was też o pomoc jeżeli chodzi o inne rejony. Zdjęcia wkleję później albo prześlę na maila kto się zdeklaruje do pomocy. Dzięki z góry w imieniu moim i Rexia :) To właśnie nasze rewiry...ale prześlij najwyżej będą wisieć po dwa-podwójna siła:cool3::lol: asiaipiotrek@o2.pl Quote
LadyS Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Jak tylko odzyskam normalny net (albo jeżeli w ogóle :roll: ) to ściągnę fotkę Reksia i zrobię dodatkowe wywieszki, jak trzeba będzie. Quote
dogeviper Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Hello! żyjecie? Mamy chustę("SZUKAM DOMU") po naszym Dropku - wystarczyło ją zrobić i nawet Dropek nie zdążył w niej wyjść a już właściciel się znalazł:razz::cool3: Możemy ją oczywiście udostępnić Rexiowi....Rexio chcesz?? Ponawiamy prośbę o przesłanie nam na maila ogłoszeń Rexiowych!! Quote
Ewelina Wójcik-Kubecka Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 :lol::lol::lol::multi:za chwilę nowe zdjęcia Reksia !!!!:multi: :lol::lol::lol::lol: Quote
jestem_wredna Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Witam Ewelinko! :loveu: No proszę, że spotykamy się w takim miejscu ;) Wątek sobie zaznaczam oczywiście. Quote
bico Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 [quote name='dogeviper']Hello! żyjecie? Mamy chustę("SZUKAM DOMU") po naszym Dropku - wystarczyło ją zrobić i nawet Dropek nie zdążył w niej wyjść a już właściciel się znalazł:razz::cool3: Możemy ją oczywiście udostępnić Rexiowi....Rexio chcesz?? Ponawiamy prośbę o przesłanie nam na maila ogłoszeń Rexiowych!! myślę, że warto z tej pomocy skorzystać:cool3: Reksiu, fajny facet jesteś, co z Tobą będzie dalej bidaku?:-( Quote
Ewelina Wójcik-Kubecka Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Korzystamy ze wszystkiego co się da. Wszystkim za wciągnięcie pomocnej "łapy" dziękujemy :) Quote
dogeviper Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Chusta wisi na kaloryferze:) więc nasi współlokatorzy mogą Ci ją przekazać-czem prędzej tem lepiej;) (My dopiero jutro w Lublinie będziemy) hop hop:multi: Quote
anielica Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 a może dać Reksia na alegratkę i adopcje.org? mam tam konta. Quote
Ewelina Wójcik-Kubecka Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 Jeśli możesz dać ogłoszenia na tych portalach to bardzo proszę :) Quote
Energy Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Reksiu do góry:p Czy było zawiadomione schronisko o znalezieniu psiaka? Quote
Ewelina Wójcik-Kubecka Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 Allegro mamy :) a schroniska nie zwiadamiałam. Szczerze mówiąc wydaje mi się, że Reksio był psem podwórkowym i nie sądzę, aby go ktoś szukał... Niestety Quote
Energy Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Ewelina Wójcik-Kubecka napisał(a):Allegro mamy :) a schroniska nie zwiadamiałam. Szczerze mówiąc wydaje mi się, że Reksio był psem podwórkowym i nie sądzę, aby go ktoś szukał... Niestety Zawsze jest cień szansy, że jednak ktoś go szuka:p Quote
Paulina_mickey Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Ja zrobiłam takie ogłoszenie Reksiowi Quote
anielica Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Dobrze, to ja napiszę na adopcje i na ale.gratce. Napisz mi proszę czy Reksia dasz do budy, jeżeli się zgłosi jakiś domek sensowny, czy tylko do domu? Quote
Energy Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 anielica napisał(a):Dobrze, to ja napiszę na adopcje i na ale.gratce. Napisz mi proszę czy Reksia dasz do budy, jeżeli się zgłosi jakiś domek sensowny, czy tylko do domu? To mały psiak dobrze by było, żeby nie szedł do budy:cool3: Quote
Ewelina Wójcik-Kubecka Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Hey. Osobiście wolałabym, aby trafił do domu. Zależy jeszcze jaka ta budka by była. o To trzeba by było Reksia zapytać. Myśle, że na jakimś podwórku też nie czułby się źle, z racji na jego żywiołowy charakter i nie możność usiedzenia w miejscu. Widać też po nim, że nie jest przyzwyczajony do luksusów. Proszę tylko o podanie mojego numeru telefonu na tych portalach, bo chciałabym zobaczyć w jakie ręce miałby trafić psiak. Pozdrawiam, Ewelina Quote
Ewelina Wójcik-Kubecka Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Byliśmy dziś u Pana Doktora. Rex został obejrzany z każdej strony, zbadany, odrobaczony i oceniony na 1 rok - 1,5 maksymalnie. Niebawem zostaniemy zaszczepieni :) jak przejdzie mu nieżyt żołądkowy (chyba biedaczysko się przejadł). Dalej czekamy na dobrego człowieka, który się nim zaopiekuje... Quote
Recommended Posts