Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Droga wiedźmo, śliczne dzięki za zdjęcia.
Psiaki mają sie dobrze ja trochę gorzej, cóż czasem tak się zdarza.
Ale wczoraj w ramach chandry wpadłam na genialny pomysł - wzięłam freesbee i psiaki na spacer w pola. Psy bawiły się cudnie. Po mniej więcej 20 minutach tej psiej radości wiedziałam, ze to nie był dobry pomysł.:evil_lol::evil_lol:
Cóż, autko trzeba będzie jutro wyprać . Psy zostały wyprane niemal od razu, a moje buty... może za kilka dni jak odpadnie tona błota, da sie je jakoś umyć.

• Replies 899
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myszo 1
Ty masz szczególne miejsce w naszych sercach, szczególne zaś w sercu Emisia.:loveu::loveu::loveu:
Wiesz, jak patrzę na niego jak radośnie biega z freesbee w pysku, to niemal od razu myślę o Tobie i tych wszystkich, którzy przyczynili się do uratowania jego i jego łapek. Bajkob sczególne słowa wdzięczności śa dla Ciebie, ale i Wam drodzy Dogomaniacy z całego serca dziękuje za Emisia:loveu::loveu::loveu:

Posted

No ja na nie wiem czy to taka sielanka... Wciąż zastanawiam się komu wysłać rachunek za obgryziony stół i "były już" skórzany narożnik kuchenny (hihihihihi)
A tak serio, to kiedy brałam Emisia byłam pełna obaw i lęków. Na szczęście stało się tak jak mówiłaś: "powoli i z miłością a wszystko się ułoży". Emiś naprawdę jest przecudownym i przeukochanym psiakiem.

• 3 weeks later...
Posted

Mijają kolejne dni Emisia łobuza w naszym domku. Dlaczego łobuza? Sprzedam Wam drogie cioteczki ostatni dowcip Emiśka. Rozpracował jak otwiera się drzwi balkonowe i sam sobie otwiera wyjście do ogródka. Może to i było by śmieszne (pies inteligent) gdyby nie aura za oknem. Dziś po powrocie z pracy do domu szczęki szukałam dłuższą chwilę... Wszystkie meble i podłogi do wysokości mniej więcej metra utytłane wow, okropnie.:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Tak, bajeczko, jak go brałam od Ciebie to był biedniutki przytulasty pieseczek, a teraz POTWÓR normalnie potwór.:diabloti::diabloti::diabloti:
Proszę o adres gdzie mogę złozyć reklamacje.

Posted

W końcu Was znalazłam...witajcie.
Aniu...hmmm...adres w sprawi reklamacji?To nie wiesz ,gdzie nabyłaś felerne meble ,które dają się brudzić?Popatrz ,jak to się wspaniale złożyło ,że masz Emisia...tak dalej żyłabyś w słodkiej nieświadomości...
Serdecznie pozdrawiam.
Małgorzta

Posted

Sie reklamacji nie uwzglyndnia po łodejściu łod lady..znaczy sie łod weta..:diabloti:

Emiś po prostu jest zdrowym i silnym łobuzem..Jest jeszcze tak młody,ze trudno miec do niego pretensje,choć czasem Ci jak to pisała Rodziewiczówna,,zmysły wypełzają na wargi,,..Wiem coś o tym,sama mam 5 potworów i gluta na chwilę obecna..Ty sie lepiej przygotuj,bo Brajliński zapowiedział,ze jak gluta nie pozbęde się szybko to wyprowadza sie do Malborka..Juz sie nawet spakował.W końcu chciałby na starośc zostać choć z kawałkiem ogona:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='a.piurek']Potwory nie bliźni, kszty zrozumienia i współczucia:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

To ja dołoże... widziały gały co brały, towar macany należy do macanta. Reklamacji się zachciało dooobre

Posted

[quote name='Isadora7']To ja dołoże... widziały gały co brały, towar macany należy do macanta. Reklamacji się zachciało dooobre

No dobra cioteczki Emiś ma odpuszczne, macant pokornie kuli ogonek :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

hi hi hi!!! właśnie sobie przypomniałam minę a.piurka po wejści do pracy.

A mówiłam!!! Małe, puchate i nieszkodliwe!!! Co najwyżej w zdechłym się wytapla i delikwenta wkłada się do umywalki traktując lawendowym szamponem.

Posted

To żeby było weselej sprzedam wam, że dziś w okolicy mojego domu spadł śnieg....
To znaczy nie spadł, tylko Emiś chyba się za nim już strasznie stęsknił bo rozsypał równiutko na trawniku ok 3 kilogramów mąki. Cóż to był za widok:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Teutonko, pewnie masz rację, nie lubie się jednak schylać bardzo nisko, żeby pomiziać psiaka, poza tym patrząc na Emisia raczej nie ma nikt wątpliwości że to pies.

Posted

Aniu...zabezpiecz rozsypaną mąkę przed zamarznięciem ( oraz innymi "pokusami" losu) ,w pewien ciepły ,letni poranek zostaw Emisiowi paletkę świeżych jajeczek ,proszek do pieczenia ,cukier i ....mogą być świeże truskaweczki:evil_lol:.Tak inteligentny ogon ,jakim Emis jest niewątpliwie ,bedzie wiedział co z tym zrobić.W letnim słoneczku upiecze się przepyszny placek truskawkowy....Ty tylko zrobisz kawulca i siadamy do uczty....:multi::multi::multi: