wojtekdu Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Moja Nelli po przyjściu ze spaceru, szczególnie jak jest mokro, ma zakładane skarpetki. Takie malutkie kupione w sklepie dla niemowlaków. Tak się do tego przyzwyczaiła, że nieraz kilka godzin w nich chodzi lub śpi . Sami zobaczcie jak śmiesznie w nich wygląda. "No i co wtym takiego śmiesznego?" Quote
Jagoodkaxd Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Jaka śliczna suńka ;) :loveu::loveu: Mój pies też chodził , ale co prawda tylko w jednej skarpetce ;d jak miał poduszke przeciętą ;/ Quote
Kalunia_C Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 A mają te skarpetki ABSy? Bo jesli nie to biedna ta sunia na panelach :D Quote
Darianna Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Też chciałam zapytać, w jakim celu? Mojemu myję łapy i suszę po spacerze, skarpetki używałam jako pomoc do opatrunku jak sobie przeciął poduszkę. Nie ślizga się dziewczyna? Quote
wojtekdu Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 ABS'ów rzeczywiście nie mają i trochę się ślizga, a jest to środek zastępczy jak nie ma czasu myć i suszyć łap. Tam też gromadzi się wysuszony piasek przynoszony na łapach. Quote
diabelkowa Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 po co ? dowiesz sie za kilka lat na przeswietleniu stawow ;) Quote
wojtekdu Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 diabelkowa napisał(a):po co ? dowiesz sie za kilka lat na przeswietleniu stawow ;) Bez przesady ona w nich nie chodzi godzinami i zazwyczaj po przyjściu z dworu leży, więc nie przesadzaj. Quote
freda Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 diabelkowa napisał(a):po co ? dowiesz sie za kilka lat na przeswietleniu stawow ;) Czyli mokre nogi kiszące się w skarpetach (grzybki mają fajne warunki) to lepiej niż wymyć choćby w misce i wytrzeć ręcznikiem? Quote
Recommended Posts