Goś Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Oj suniek Ty sie pilnuj lepiej nowej panci, bo drugiej takiej nie znajdziesz!!! ;) Quote
bros Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 sms od Uru : "Jesteśmy w pociągu. Cały przedział nasz :) jest wszystko ok. Piekna siedzi i się rozgląda. bardzo spokojna........... jaka ona jest grzeczna. Do kościoła można z nią śmiało iść! :) " :multi::multi::multi::multi: Dziewczyny na miejscu jest OKI !!!!!!!!! Quote
Goś Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Ja chcę newsy!!! Mam dzisiaj jakiś wielki dzień bez informacji... Dwoje się i troję, a wszystkie adopcje jakby się zawiwsiły... No, ale nie powinnam w sumie popędzać - nacieszcie się, przywitajcie jak należy...a ja sobie pozrzędzę :eviltong: Quote
Goś Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 dostałam wczoraj późnym wieczorem maila od Gosi... Powiem tak: :loveu::loveu::loveu: Jeszcze tylko zdjęć mi do pełni szczęścia brakuje :cool3: Quote
Goś Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Dostałam maila! Wszystko jest super. Psina szczęśliwa :crazyeye: I pancia chyba też... Ze zdjęciami!!! :multi::loveu: Słooodkie :lol: Tylko nie wiem czy mogę je tu wkleić ;) Quote
bladziuha Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Kochane!!! Udało mi się zalogować :multi: Sibilka szczęśliwa. Zaraz idziemy na spacerek a później poznać nowe kąty. W piątek eis przeprowadzamy...nawet transport udało nam się załatwić. Sybilka dziś po wizycie u weta padła i odpoczywa. Dziewczynki ,chciałam Wam bardzo podziękować za opieke nad Sybilką. I za doping, CUDOWNE jesteście!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Będziemy pisać...do Was i przyjezdzać na spacery, jeśli tylko czas pozwoli. Tymczasem ściskamy i pozdrawiamy wszystkie cioteczki :kiss_2: Quote
Frozenshewolf Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 cieszę się ze szczęścia małej:) miło na serduchu:) proszę ją wyściskać ode mnie... heh od kiedy wyjechała ode mnie taka pustka w domu zapanowała... Rico jest zblazowany i apatyczny...chyba tęskni...wszyscy tęsknimy... mój TŻ o dziwo tyż.. miło ja wspomina... Quote
bros Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Asiu , Gosiu - fantastycznie ze się zalogowałyście :loveu: kochane oby więcej takichwątków z takim zakończeniem, ściskam co sił :multi: Quote
Goś Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Cześć Gosia - SUPER, że jesteś na dogo!! :loveu: No i Aśka, miło Cię "słyszeć" :) Oto zdjątka: -z nowym panem :cool3: -i z nowym państwem :loveu: A oto instrukcja jak wkładać zdjęcia: 1) wchodzisz na tę stronkę TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting 2) klikasz "wybierz" i wybierasz z dysku zdjecie. Musisz jednak pamiętać, aby nie było ono większe niż 640x480 pixeli. Jeśli nie wiesz jak zmniejszyć zdjęcie na kompie, to a) wchodzisz w okienko "rozmiar" i tam masz do wyboru odpowiednią wielkość zdjęcia 3) wciskasz "prześlij na serwer" 4) kopiujesz już tu terść okienka "Kod IMG forów i paneli dyskusyjnych" i tyle - jak zatwierdzisz posta wklejony link (razem z IMG = całość z okienka) zamieni się w zdjecie. Powodzenia ;) Quote
abilab Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Az serce szaleje jak patrze że ,,moja sunia'' sory ale tak zawsze zostanie ma nowy domek w ktorym będa jak kochac i szanowac .Bza y nami tylko 3 dni a juz zawojowala naszzm domem Quote
bros Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 abilab jak wspaniale Cię tu widzieć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: czekamy bardzo niecierpliwie na fotorelację z nowego domu :evil_lol: Quote
bladziuha Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Witajcie cioteczki ;) U nas wszystko w jak najlepszym porządku. Sybilka przyzwyczaja się do nas i do nowych kątów. Wczoraj poznała babeczkę od której będziemy teraz wynajmować mieszkanie. Była bardzo miło zaskoczona i bardzo chwaliła naszą księżniczkę. Była z pieskiem ,więc futerka sobie pobrykały troszkę :rolleyes: Ogólnie bajecznie! Po tych wszystkich emocjach i zmianach wiemy,że warto było walczyć dla Sybilki! Uściski i pozdrowienia przekazałam, jestem pewna,że wspomina Was bardzo miło i tęskni za pieskami. Buziaki dla wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:thumbs: Quote
bros Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 najważniejsze że księżniczka podbiła serce pani wynajmującej mieszkanko - byłam pewna że tak się stanie , ta sunia - Sybilka :loveu: wszystkim zapada w serducho :multi: Gosiu apeluję - poprosimy fotki , chociaż 3 ;) Quote
Uru Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Sybilka, która jeszcze była Sunią zdominowała młodego amanta;) takie tam wąchanie;) pieknie sobie chodziły:loveu: i chasały:) zaraz bedzie wiecej:D Quote
Cantadorra Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f28/w-oczach-tesknota-w-sercu-ogromny-bol-porzucona-sunia-ksena-prosi-o-dom-134326/ Przepraszam za offtopa, ale moze ktos zajrzy do suni? Czy mamy tu fachowcow od allegro i itp? Pomozcie dziewczynki! Quote
Uru Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 patyk był jeden a nas jest psów dwóch;) troche kocioo;P kto ma siłe biegnie a kto nie ma lezyyy;P hm:p a w pociągu do Torunia i nowej pańci... no bo co tu więcej robic...;) i juz w nowym domku:) uff... można by tak jeszcze wklejać i wklejać ale wystarcz!:) powodzenia sybillo i Gosio w nowym świecie!:) Quote
Goś Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 ŁŁłaaaa micha się szczerzy przy oglądaniu tych zdjęć!!! :multi: To będzie taki mój poprawiacz humoru!!! Super zdjęcia...a w ogóle zauważyłyście jak Sybilla niesamowicie dogaduje się z psami - wszystkie ją lubią! Ten pies ma naprawdę jakiś dar zjednywania sobie nie tylko ludzi, ale i zwierząt. Gośka takie złoto Ci się trafiło,że aż się we mnie zazdrość odzywa...jak patrzę na te moje wstrętne babiszony :eviltong: Quote
bladziuha Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Czołem Dziewczynki!!! Choć chlapa i deszcz na dworze u Nas w domku słonecznie i wesoło :loveu: Sybilka cudownie grzeczna. Dzisiaj zostawała na troszkę sama w domu,bo my organizowaliśmy przeprowadzkę. Obawiałam się,że zobaczy nas z torbami będzie się martwić,że znowu ją ktoś zostawia. A tymczasem grzecznie leżała na posłaniu i gryzła kosteczkę :p. Poza tym jestemw szoku jeśli chodzi o akceptację innych psów. Nie ma z tym najmniejszego problemu. Obojętne czy to pies,suka czy szczenię. Bawia się wyśmienicie. Chodzimy nad Wisłe, gdzie zawsze trafimy na koleżanki lub kolegów :-D Mamy już swoje ulubione miejsca. Ściskamy Was gorąco i pozdrawiamy z miasta pierników. Quote
bros Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 halllloooooo !!!!!! bladziuha co tam w Waszym domeczku słychać ???????? Quote
bladziuha Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Czołem!!! My prężnie organizujemy sprzątanie mieszkania p.Ewy. I jutro do nowego mieszkania :p moja radość nie ma granic! Sybilka zna już wszystkie psy z okolicy. Wszyscy są nią zachwyceni. "Jaka zwinna, skoczna, piękna..." nie wiem czy od tych komplementów mi się nie rozpuści psina...he he. Ogólnie pięknie. :loveu: Quote
Cantadorra Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Bo co tu duzo gadac, ona jest po prostu piekna!:diabloti: Quote
abilab Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Mam nadzieje ze sunia juz wie dokładnie ze to jej docelowy dom ostatnio mimo wszystko troche miala przeprowadzek i nie wiadomo co tam w jej serduszku i główce roiło sie. Buziaki dla sunieczki :loveu: Quote
bros Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 bladziuha co tam u Was jak po przeprowadzce ????? odezwijcie się i może jakąś foteczkę macie w zanadrzu ????? :oops: Quote
bladziuha Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Cześć i czołem :) U Nas wszystko dobrze...zabiegane byłyśmy okrutnie przez tą przeprowadzkę. Wiadomo jak to jest. Teraz tylko odpoczywamy i cieszymy się wiosną. Mieszkanko super. Mamy dla siebie dużo więcej miejsca niż u Ewy. Sybilka pokochała balkon i wietrzy się regularnie...he he Quote
Recommended Posts