Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sms od Uru : "Jesteśmy w pociągu. Cały przedział nasz :) jest wszystko ok. Piekna siedzi i się rozgląda. bardzo spokojna........... jaka ona jest grzeczna. Do kościoła można z nią śmiało iść! :) " :multi::multi::multi::multi:

Dziewczyny na miejscu jest OKI !!!!!!!!!

Posted

Ja chcę newsy!!! Mam dzisiaj jakiś wielki dzień bez informacji... Dwoje się i troję, a wszystkie adopcje jakby się zawiwsiły... No, ale nie powinnam w sumie popędzać - nacieszcie się, przywitajcie jak należy...a ja sobie pozrzędzę :eviltong:

Posted

dostałam wczoraj późnym wieczorem maila od Gosi... Powiem tak: :loveu::loveu::loveu:
Jeszcze tylko zdjęć mi do pełni szczęścia brakuje :cool3:

Posted

Dostałam maila! Wszystko jest super. Psina szczęśliwa :crazyeye: I pancia chyba też...
Ze zdjęciami!!! :multi::loveu: Słooodkie :lol:
Tylko nie wiem czy mogę je tu wkleić ;)

Posted

Kochane!!! Udało mi się zalogować :multi: Sibilka szczęśliwa. Zaraz idziemy na spacerek a później poznać nowe kąty. W piątek eis przeprowadzamy...nawet transport udało nam się załatwić. Sybilka dziś po wizycie u weta padła i odpoczywa.
Dziewczynki ,chciałam Wam bardzo podziękować za opieke nad Sybilką. I za doping, CUDOWNE jesteście!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Będziemy pisać...do Was i przyjezdzać na spacery, jeśli tylko czas pozwoli.
Tymczasem ściskamy i pozdrawiamy wszystkie cioteczki :kiss_2:

Posted

cieszę się ze szczęścia małej:) miło na serduchu:) proszę ją wyściskać ode mnie... heh od kiedy wyjechała ode mnie taka pustka w domu zapanowała... Rico jest zblazowany i apatyczny...chyba tęskni...wszyscy tęsknimy... mój TŻ o dziwo tyż.. miło ja wspomina...

Posted

Asiu , Gosiu - fantastycznie ze się zalogowałyście :loveu: kochane oby więcej takichwątków z takim zakończeniem, ściskam co sił :multi:

Posted

Cześć Gosia - SUPER, że jesteś na dogo!! :loveu:
No i Aśka, miło Cię "słyszeć" :)
Oto zdjątka:
-z nowym panem :cool3:

-i z nowym państwem :loveu:

A oto instrukcja jak wkładać zdjęcia:
1) wchodzisz na tę stronkę TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting
2) klikasz "wybierz" i wybierasz z dysku zdjecie. Musisz jednak pamiętać, aby nie było ono większe niż 640x480 pixeli. Jeśli nie wiesz jak zmniejszyć zdjęcie na kompie, to
a) wchodzisz w okienko "rozmiar" i tam masz do wyboru odpowiednią wielkość zdjęcia
3) wciskasz "prześlij na serwer"
4) kopiujesz już tu terść okienka "Kod IMG forów i paneli dyskusyjnych" i tyle - jak zatwierdzisz posta wklejony link (razem z IMG = całość z okienka) zamieni się w zdjecie. Powodzenia ;)

Posted

Az serce szaleje jak patrze że ,,moja sunia'' sory ale tak zawsze zostanie ma nowy domek w ktorym będa jak kochac i szanowac .Bza y nami tylko 3 dni a juz zawojowala naszzm domem

Posted

abilab jak wspaniale Cię tu widzieć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu:

czekamy bardzo niecierpliwie na fotorelację z nowego domu :evil_lol:

Posted

Witajcie cioteczki ;)
U nas wszystko w jak najlepszym porządku. Sybilka przyzwyczaja się do nas i do nowych kątów. Wczoraj poznała babeczkę od której będziemy teraz wynajmować mieszkanie. Była bardzo miło zaskoczona i bardzo chwaliła naszą księżniczkę. Była z pieskiem ,więc futerka sobie pobrykały troszkę :rolleyes:
Ogólnie bajecznie! Po tych wszystkich emocjach i zmianach wiemy,że warto było walczyć dla Sybilki! Uściski i pozdrowienia przekazałam, jestem pewna,że wspomina Was bardzo miło i tęskni za pieskami.
Buziaki dla wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:thumbs:

Posted

najważniejsze że księżniczka podbiła serce pani wynajmującej mieszkanko - byłam pewna że tak się stanie , ta sunia - Sybilka :loveu: wszystkim zapada w serducho :multi: Gosiu apeluję - poprosimy fotki , chociaż 3 ;)

Posted

Sybilka, która jeszcze była Sunią zdominowała młodego amanta;)

takie tam wąchanie;)

pieknie sobie chodziły:loveu:

i chasały:)

zaraz bedzie wiecej:D

Posted

patyk był jeden a nas jest psów dwóch;)

troche kocioo;P

kto ma siłe biegnie a kto nie ma lezyyy;P

hm:p

a w pociągu do Torunia i nowej pańci...

no bo co tu więcej robic...;)

i juz w nowym domku:)

uff... można by tak jeszcze wklejać i wklejać ale wystarcz!:)
powodzenia sybillo i Gosio w nowym świecie!:)

Posted

ŁŁłaaaa micha się szczerzy przy oglądaniu tych zdjęć!!! :multi: To będzie taki mój poprawiacz humoru!!! Super zdjęcia...a w ogóle zauważyłyście jak Sybilla niesamowicie dogaduje się z psami - wszystkie ją lubią! Ten pies ma naprawdę jakiś dar zjednywania sobie nie tylko ludzi, ale i zwierząt. Gośka takie złoto Ci się trafiło,że aż się we mnie zazdrość odzywa...jak patrzę na te moje wstrętne babiszony :eviltong:

Posted

Czołem Dziewczynki!!!
Choć chlapa i deszcz na dworze u Nas w domku słonecznie i wesoło :loveu: Sybilka cudownie grzeczna. Dzisiaj zostawała na troszkę sama w domu,bo my organizowaliśmy przeprowadzkę. Obawiałam się,że zobaczy nas z torbami będzie się martwić,że znowu ją ktoś zostawia. A tymczasem grzecznie leżała na posłaniu i gryzła kosteczkę :p.
Poza tym jestemw szoku jeśli chodzi o akceptację innych psów. Nie ma z tym najmniejszego problemu. Obojętne czy to pies,suka czy szczenię. Bawia się wyśmienicie. Chodzimy nad Wisłe, gdzie zawsze trafimy na koleżanki lub kolegów :-D Mamy już swoje ulubione miejsca.
Ściskamy Was gorąco i pozdrawiamy z miasta pierników.

Posted

Czołem!!!
My prężnie organizujemy sprzątanie mieszkania p.Ewy. I jutro do nowego mieszkania :p moja radość nie ma granic!
Sybilka zna już wszystkie psy z okolicy. Wszyscy są nią zachwyceni. "Jaka zwinna, skoczna, piękna..." nie wiem czy od tych komplementów mi się nie rozpuści psina...he he. Ogólnie pięknie. :loveu:

Posted

Mam nadzieje ze sunia juz wie dokładnie ze to jej docelowy dom ostatnio mimo wszystko troche miala przeprowadzek i nie wiadomo co tam w jej serduszku i główce roiło sie. Buziaki dla sunieczki :loveu:

Posted

Cześć i czołem :)
U Nas wszystko dobrze...zabiegane byłyśmy okrutnie przez tą przeprowadzkę. Wiadomo jak to jest. Teraz tylko odpoczywamy i cieszymy się wiosną. Mieszkanko super. Mamy dla siebie dużo więcej miejsca niż u Ewy. Sybilka pokochała balkon i wietrzy się regularnie...he he