Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kochani sunia swoim niewielkim ciałeczkiem i super charakterkiem zrobiła rewolucję w kilku sercach , przez małą mamy zupełnie skotłowane myśli , czekamy na SUPER MEGA HIPER zakończenie jej tułaczki i mamy nadzieję ze w nowym domku będzie już tylko SZCZĘŚLIWA :loveu:

Gosiu - TRZYMAM mocno kciuki za znalezienie mieszkania !!!!!

dziś dzwoniła do mnie mama pani Agaty - przez telefon ciepła przesympatyczna osoba , swoją sunię straciła po 13 latach a nasza mała księżniczka to jej kopia :) tak więc sunia BĘDZIE KOCHANA - tak czy inaczej

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To jeśli ta sunia pojedzie do Gosi, pomóżmy mamie panii Agaty znaleźć innego psiaka!!! :multi: Jak taka ciepła osoba, to aż miło pomagać :) No i domek z ogródkiem szkoda by zmarnować :diabloti:

Posted

No, to ja likwiduję allegro naszej sunii... Mam nadzieję, że już naprawdę nie będzie potrzebne!! I zamienie je na aukcję złotego spanielka z worcławskiego schronu...

bros masz kontakt z panią Agatą albo jej mamą?? Co one na pomoc w szukaniu pieska?? Podrzuć im emmę. Ale możnaby też otworzyć im wątek - napiszemy, że pani poszukuje ONkowego psiakac. Na pewno posypie się wiele propozycji, będzie miała w czym wybierać. I niech też określą jeśli mają jakieś konkretne upodobania/zastrzeżenia...

Posted

Właśnie dostrałam smsa od Uru potwierdzającego, że Gosia Sunię bierze!!!
I dostałam też Gosi nr telefonu - zadzwonię do dziewczyny i powiem co i jak!! :D :multi::multi::multi:

Posted

Uru zdradż szczegóły !!!!!! opowiedz jak i co Gosia załatwiła i kiedy będziemy mogły ją poznać , nie wyobrażam sobie nie uścisnąć jej ręki :multi:

pani Agata jedzie w tym układzie jutro z mamą do schroniska w Kędzierzynie i Opolu i może wyadoptują jakąś cudną bidę- w każdym razie pozostajemy w kontakcie.

Posted

Rozmawiałam z Gosią... co tu dużo mówić - SUNIA MA FART
Trafi do naprawdę REWELACYJNEGO KOCHAJĄCEGO DOMKU, ze wspaniałymi ludźmi, a my będziemy ją mieli na oku :diabloti:
Na razie sprawa transportu wygląda tak, ze Uru zdeklarowała się przewieźdź we wtorek sunie z Wrocławia do Torunia pociągiem...Więc jeśli ktoś ma możliwość przewiezienia dziewczyn autkiem, to byłybyśmy bardzo wdzięczne!(??) Oczywiście Uru zabierze ze sobą wszysktie papiery. Sunia będzie wysterylizowana. Dobrze karmiona. Wybiegana. I co najważniejsze Kochana.
Ależ mamy HAPPY END :laola:

Dodam jeszcze tylko, że Gosia obiecała przyjechać do Wrocławia, jak tylko się z sunią zadomowią w nowym mieszkanku i całe zamieszanie z tym związane ucichnie ;)

Posted

nooo! radość wielka!:):loveu::multi:
wszyscy sie cieszą! gosia przeszczęśliwa! historia długa ale na szczescie szczęsliwie zakonczona!
gosia ostatecznie mieszkanie bedzie miala po niedzieli.teraz jeszcze zostaje u Pani Ewy,ale wszystko sie cudownie ułoży!po porstu wiem!z gosia od zawsze miałysmy farta do przenajdziwniejszych historii! jedno pewne-psinka bedzie miała nowe cudowne zycie!:)
Goś,to ja koniecznie jutro pojawie sie we wschodnim i wszystko omówimy co z psinka teraz,jakie kroki poczynimy następnie
!:)jupiii

Posted

kochane cioteczki jutro napiszę jak i co - jak już się uporamy z przekazaniem sunieczkiw ręce Uru , mam nadzieję na stałą fotorelację z nowego domku i kontakt z Gosią :multi: szkoda troszeczkę rozdzielać suńkę z Kazaankiem bo bardzo się futerka zżyły przez te kilka dni u Asi :loveu: ale mam nadzieję ze mała jeszcze z nami pospaceruje we Wrocku nie raz :multi:

Posted

Zadzwoniła do mnie dzisiaj Gosia - wszystko przygotowane, nowy domek czeka. Pani, która wynajmuje jej mieszkanie też ma psiaka i bardzo chce poznać naszą Sunię!!! :loveu: A relacje będą na pewno - zostałam o tym zapewniona po raz kolejny :multi::multi:
Wierzyć mi się nie chce - Sunia dostała najlepszy dom na świecie! Lepszego nie umiałabym sobie dla niej wymarzyć :multi::multi::multi:

Posted

hehe :loveu: rewelacja!
a ja jutro z Sunią w trase pociagiem! mysle ze sie dogadamy i bedzie pięknie.fotorelacje bedą,zrobie foty jak sunia pozna sie z moim focusem, w pociagu tez bedzie sesja no i koniecznie torunskie relacje! takze spokojne wasze głowy,nic nikomu nie umknie!:)
no a Gosia mieszkanko zorganizowala i to nawet 2 pokoje wiec sie cala trójka zmiesci bezproblemowo!:D

Posted

sunieńka oddana w ręce cioteczki Uru :loveu: Uru ma teraz noc na obserwacje a jutro koniecznie relacja z trasy. Dziewczyny trzymam kciukasy za przejazd :painting: a to prezencik :

Posted

sunia juz u mnie! pieknie sie bawia z focusem! i ona jest cudowna! potwierdzam wszytskei wczesniejsze spostrzezenia na jej temat!:loveu: moj focus przy niej to sie teraz głupol wydaje:roll: a ona od razu pieknie wskoczyla na jego legowicho! bez podgryzania rogów;) grzeczna cudowna! wydaje sie byc tu szcześliwa!zakochalismy sie w niej juz:D
no dobra oddam ja gosiiii:p

Posted

dziewczyny no to w drogę !!!! bądzcie dzielne i dajcie znać natychmiast jak zajedziecie , ślijcie sms-y z podróży, my będziemy pisać na dogo :multi: TRZYMAJCIE się !!!!!!!!

edit: jak ja lubię te "skoki" postów

Posted

komu w droge temu czas! wrocilismy niedawno z cudownego biegajacego spaceru. sunia faktycznie sprinterka i moj focus odpadal;P hehe mam mnostwo zdjec jak wroce z torunia wkleje a teraz do pociagu!
spostrzezenia mam takie ze sunia ma kocia dusze! wszedzie bedzie jej dobrze i... ucieczke ma we krwi! cos tak czuje;) na szczescie nawet spuszczona i rozbiegana trzymala sie futerkowego brata i jak tylko zauwazyla ze nie ma go kolo niej zaczynala weszyc i doganiala reszte ekipy czyli mnie i focusa!:)