IzabelaB Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 kochani czy ktoś jedzie, ale bez udziału, tylko jako widz ? nikogo nie mogę wyciagnąć ze znajomych, a ja wole móc się do kogoś odezwać, niż chodzić tak sama :P:D... Quote
Atik Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Czy ktoś się orientuje w kwestii opłaty za parking? Jakie ew. kwoty? No i jaka pogoda dzisiaj w Raciborzu :) Quote
Agappe Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 nikt jeszcze nie wrócił??:roll::roll: bardzo proszę o uzupełnienie stawki AKIT: PSY Klasa młodzieży 2 - 475 - 476 Klasa championów 1 - 477 - 477 SUKI Klasa szczeniąt 1 - 478 - 478 Klasa młodzieży 1 - 479 - 479 Klasa otwarta 3 - 480 - 482 Quote
Yanni Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Ja niestety nie znam wyników bo sie interesowałem tylko shih Tzu. Mam katalog więc mogę tylko stawkę podać. Dla mnie wystawa była bardzo fajna a czy udana dla mojego pieska ? ocena doskonała lok.4 . Poznałem fajnych ludzi i naoglądałem się cudnych piesków. Duże plusy dla organizatorów. Parking co prawda na ulicy ale tylko za dyszkę. Pogoda super. Miło spędzony dzionek. Quote
Madzia_K Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 My BOB, ale na BIS-e popłynelismy ( upał pokonał mojego bandytę:mad:). Chciałam jednak napisac o czymś innym. Na BISie zostało niewielu wystawców. W momencie, kiedy zaczęły do porównania wchodzić grupy jeden z "ochroniarzy" czy też ludzi z obsługi rzucił głośno tekst:"Ja bym te wszystkie psy powystrzelał". Musze Wam powiedzieć, że byłam zbulwersowana mimo, że niewiele jest mnie w stanie wyprowadzić z równowagi. Może warto by się zastanowić z kim się współpracuje? Ale generalnie cała wystawa na plusior. Pogoda cudna, atmosfera również:loveu: Mam sporo fotek z różnych ras, ale wstawię później. Quote
K&A Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Yanni napisał(a): Parking co prawda na ulicy ale tylko za dyszkę. Parking nie był na ulicy, tylko tą ulicą trzeba było jechać do końca praktycznie pod płytę boiska. Tylko jakoś Ci z parkingu na początku zapomnieli to ludziom mówić. Quote
Elitesse Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 siem opalilam i moje dzieciecie i Tz tez :evil_lol: wystawa super, na wejsciu szybko i sprawnie, cena parkingu i biletow bez zdzierania z ludzi parking prawie pod ringiem - nawet udalo nam sie parkowac pod drzewkiem w cieniu :multi: tylko nie rozumiem czemu masa ludzi nie dojezdzala do parkingu tylko stawala na drodze dojazdowej blokujac ruch :roll: sedzina z Ukrainy byla zaskoczeniem na plus :p miejsce wystawy jest sto razy lepsze niz to zeszloroczne :klacz: wszystkie sredniaki zgloszone do Raciborza: Tess - V1 CWC, NSwR i jej corka Dee Dee - V1 CWC no i moje szanowne dziecko polujace na psy :evil_lol: Quote
aga616 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 http://img40.imageshack.us/img40/4314/dsc0845d.jpg ojej - jak ja bym chciała żeby moje dziecko już takie duże było!!;)póki co siedziało dzisiaj w wózku i oglądało tatusia na ringu - udało się wygrać w klasie championów - 1, dosk., cwc! Quote
bogi Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Agappe napisał(a):nikt jeszcze nie wrócił??:roll::roll: bardzo proszę o uzupełnienie stawki AKIT: PSY Klasa młodzieży KICHIRO Tomimopa RENSO-SURU FUEN OKA Roal Klasa championów INOCHI O KAKERU Halne Wzgórze SUKI Klasa szczeniąt MASSHIRO Kazoku Kanshin Klasa młodzieży MIYAZU-HIME Kazoku Kanshi Klasa otwarta Isamashii"s DIAMONDO TO JOLANTA KAMMEI NO IZUMI Halne Wzgórze TEZUKURI NO Hitokage Quote
Agappe Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 dziękuję.. hmm ciekawe, że siostry z tego samego miotu mogąbyć na tej samej wystawie w klasie szczeniąt i młodzieży.. :cool3: ktoś się w obliczeniach pomylił, albo nie doczytal regulaminów:mad: EDIT: a to jednak nie błąd właścicieli.. tylko w przydomku hodowlanym ;) Quote
panienkabubu Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Proszę o stawkę: Boston Terrier - były tylko dwa (to grupa IX FCI) oraz Bernardyn Długowłosy - także tylko dwa Quote
insomniaaaa Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Boston Terrier PSY klasa otwarta 687 - BEST-Ho-Dra SUKI klasa pośrednia 688 - ZLATKA Krasna Fanfara Bernardyn długowłosy SUKI klasa młodzieży 101 - ASMIN Magnus Canis klasa otwarta 102 - JESSY Podkarpacki Olbrzym Quote
bogi Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Przepraszam -to ja popełniłam błąd-suczkaw młodzieży jest ze Szpilkowego lasu.... No zaćmienie miałam wczoraj :oops: Quote
Elitesse Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 gidelski***** napisał(a):a o staweczke siberianów sztuk 3 :lol:można pięknie sie uśmiechnąć Baaaaaardzo prosze:lol::lol::lol::lol::lol::lol: coz to byl za sedzia ze przyciagnal tylu wystawcow :evil_lol: PSY kl.otwarta YUCATAN NIKE'S Syberyjska rapsodia SUKI kl.szczeniat LOVE Śnieżne Zjawisko SHADOW OF ANANA AMAROK Algarobos Quote
gidelskie-psy Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 a o staweczke siberianów sztuk 3 :lol:można pięknie sie uśmiechnąć Baaaaaardzo prosze:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Quote
gidelskie-psy Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Elitesse napisał(a):coz to byl za sedzia ze przyciagnal tylu wystawcow :evil_lol: PSY kl.otwarta YUCATAN NIKE'S Syberyjska rapsodia SUKI kl.szczeniat LOVE Śnieżne Zjawisko SHADOW OF ANANA AMAROK Algarobos Pięknie dziękuje a sędzia suuuper tylko szkoda ,że na co trzeciej wystawie w tym roku sędziuje... Quote
panienkabubu Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 asia1983adis napisał(a):Boston Terrier PSY klasa otwarta 687 - BEST-Ho-Dra SUKI klasa pośrednia 688 - ZLATKA Krasna Fanfara Bernardyn długowłosy SUKI klasa młodzieży 101 - ASMIN Magnus Canis klasa otwarta 102 - JESSY Podkarpacki Olbrzym dziękuję :) Quote
Goshka Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 A czy mógłby mi ktoś napisać stawkę wyżłów niemieckich krótkowłosych?:p Quote
insomniaaaa Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 [quote name='Goshka']A czy mógłby mi ktoś napisać stawkę wyżłów niemieckich krótkowłosych?:p Proszę bardzo :) PSY klasa pośrednia 587 - GRAF z Cazrnego Podmuchu klasa otwarta 588 - DEX Hekaniero 589 - EMIR z Żubrowiska 590 - QUN z Czarnego Dworu SUKI klasa młodzieży 591 - FRYGA Czrny Dwór ze Skolnitego klasa pośrednia 592 - JAWA Duma Kazana Quote
Goshka Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Dzieki, bogi:loveu: A moze wiesz jakie rasy stały na grupie VII? Quote
bogi Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 [quote name='Goshka']A czy mógłby mi ktoś napisać stawkę wyżłów niemieckich krótkowłosych?:p psy-pośrednia GRAF z Czarnego Podmuchu psy otwarta DEX Hekaniero EMIR z Żubrowiska QUN z Czarnego Dworu suki młodzieży FRYGA Czrny Dwór ze Skalnitego suki pośrednia JAWA Duma Kazana Quote
Goshka Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Dzięki, Asia1983adis, dopiero zuwazylam, ze i ty napisałas:p A czy moglibyscie napisac mi dane psa QUN ? Quote
bogi Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 QUN-deresz,2003-04-30,o:CH.PL CYT z Czarnego Dworu m:I.CH. ELLIS ze Stipek inały mam tylko do grupy5 Quote
Recommended Posts