Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Yanni napisał(a):
Cieszmy się że nie przedłużyli terminu przyjmowania zgłoszen bo na kraków po raz 4-ty przedłużyli.Ale faktem jest że nic nie dostałem -cicho i głucho w mojej skrzynce pocztowej.

Yanni Racibórz przedłużył termin, ale tego już nie napisał, bo 1 czerwca zbierali jeszcze zgłoszenia.

• Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania od Bory napisał(a):
Coś kiepsko działa Związek w Raciborzu :cool1:
Nie dostałam do domu żadnego potwierdzenia, na stronie oddziału zero informacji o zgłoszonych psach. Ech... beznadzieja :shake:

spokojnie, do wystawy jeszcze tydzien ;) ciesz sie ze wogle o/Racibórz zadeklarowal sie na wysylanie potwierdzen do domu, bo przy ostatnio panujacej modzie to rzadkość :eviltong:

i zwiazek nie ma obowiazku dawac nic na strone, to wyłącznie jego dobra wola

Posted

maga18 napisał(a):
:eviltong: i zwiazek nie ma obowiazku dawac nic na strone, to wyłącznie jego dobra wola

Tak jak naszą "dobrą wolą" jest zapłacenie za wystawę pomimo że nie wystawiamy psa bo np. zachorował albo dostał cieczkę albo ...albo..... itp. itd. Myślę ze już nie ma organizowanej żadnej wystawy z myślą o dobrej organizacji i miłej atmosferze dla wystawiających. Tylko kasa kasa i kasa !!!

Posted

Dla zainteresowanych!! WAŻNE!!
Napisałam dzisiaj wiadomość do związku w Raciborzu w sprawie wystawy i dostałam taką oto wiadomość:

"Witam.
Plan sędziowania będzie zamieszczony prawdopodobnie w poniedziałek na
stronie Oddziału.
Planu godzinowego nie praktykujemy.
Potwierdzenia zostały wysłane w czwartek. Jeśli zgłoszenie było
opłacone na
dzień drukowania potwierdzeń nr startowy będzie w kopercie z
potwierdzeniem.
Jeżeli opłata była dokonana później proszę zabrać dowód wpłaty i nr

startowy odebrać w sekretariacie.
Przyjmowanie psów od 7:00. Sędziowanie od godz. 10:00."

To teraz trzeba tylko czekać na kopertę:lol:

Posted

konikowa napisał(a):
Dla zainteresowanych!! WAŻNE!!
Napisałam dzisiaj wiadomość do związku w Raciborzu w sprawie wystawy i dostałam taką oto wiadomość:

"Witam.
Plan sędziowania będzie zamieszczony prawdopodobnie w poniedziałek na
stronie Oddziału.

Może "przy okazji" podadzą też jaka będzie stawka ;)

Posted

Dostałem dzisiaj potwierdzenie ze Związku o przyjeciu zgłoszenia psa. Oczywiście z bykiem w przydomku psa co potwierdzi pewnie jeszcze katalog wystawowy. Oprócz tego informacja że mam zapłacić 120 zeta.Zapłaciłem juz 70 zł. w dniu 24.05.2009 drogą elektroniczną więc w dniu 25.05.2009 mieli to na koncie bo jeszcze mi sie nie zdażyło przez tyle lat żeby przez inteligo cos szło dłuzęj niz 1 godzinę. Zgłoszenia i opłaty były do 25 więc nie rozumiem ich.

Posted

wydrukuj potwierdzenie wpłaty i idz na wystawie przed ocena psa do sekretariatu i to wyjasnij, najwyraźniej to pomyłka

natomiast co do błędu w imieniu psa to juz chyba nic sie nie da zrobic, jak PKR jest dobry to ja bym sie tym nie przejmowała ;)

Posted

Plan sędziowania będzie cytuję: "może jutro, może pojutrze":p
Pan w Odd nie potrafił mi powiedzieć w jakiej klasie jest mój pies, poniewaz miał przed sobą wyłącznie listę wystawców ( pytałam dlatego, ponieważ faxowałam kopię championatu ). Zapowiada się fajna wystawa..

Posted

d_orka napisał(a):
Ludzie kochani,ale gdzie wy to widzicie??? U mnie jest tylko stare info o wystawie:help1:

d_orka spróbuj wcisnąć razem CTRL i F5

Posted

d_orka napisał(a):
Ludzie kochani,ale gdzie wy to widzicie??? U mnie jest tylko stare info o wystawie:help1:

U mnie to samo było. Wejdź na inną przeglądarkę i wpisz adres Związku w Raciborzu. Mi podziałało :)

Posted

A my oprócz swojego potwierdzenia dostaliśmy jeszcze od innej osoby, a ani nazwiska nie podobne, ani nazwy psiaków, no i inna rasa.

Posted

W mojej rasie ( shih tzu) masakra- tylko jeden pies a aż 13 suk !!!!.W młodzieży najwięcej bo 5 w tym moja ...hahahaha .... cienko to widzę bo moja suka dokładnie bedzie miała w dniu wystawy tylko 9 miesięcy i 9 dni. Ale wpadłem .......

Posted

Hej,

dysponuję wolnym miejscem w samochodzie na trasie wawa - wystawa w raciborzu, dla zestawu człowiek + pies za udział w kosztach paliwa :)

Proszę o kontakt na pw.

Pozdrawiam, marta