Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej ! Jeśli ktoś z was ma amstaffa lub po prostu się na nich zna to mam prośbę- Mogliśmy byście ocenić wygląd mojego 4 miesięcznego amstaffa? I powiedzieć nad czym ewentualnie pracować. Moim zdaniem wygląda jak taka długa kucha, chyba powinien być bardziej masywny. waży 14 kg i od początku jadł suchą karmę pure natural puppy, a od miesiąca je już pure natural puppy large. Teraz chce wprowadzić gotowane jedzonko i może jakieś surowe mięso ma zmianę z suchą karmą. 

Tu macie jego zdjęcia od kiedy przyjechał do nas aż do teraz. 

Ps. Taki post dodałem na innym forum, ale niestety nie odpisano mi. Liczę na was.  

https://imageshack.us/user/Roksa96

Rodzice Lego: 

Matka 1954944.jpg

Ojciec: 2246184-675200.jpg

Posted

Według mnie wygląda pięknie nie trzeba nad niczym pracować same cudo *.* Jego rodzice są bardzo ładni więc myślę, że w przyszłości będzie bardziej masywny. Cierpliwości. Pozdrawiam :)

• Upvote 1
Posted

Piesek jest fajny, nic nie rób, masy nabierze z wiekiem a im wolniej tym zdrowiej. I bardzo dobrze, że chcesz go przestawić na mięso gotowane i surowe, ja osobiście jestem przeciwna karmieniu szczxeniaka suchymi karrmami, zacznij dawać mu mięso oczywiście z dodatkiem warzyw i ryżu czy makaronu a zobaczysz jak ładnie zacznie ci się rozwijać. Ja mam psy 50 lat i cale życie karmię je mięsem, nawet jak oboje z mężem pracowaliśmy to zawsze jakoś mieliśmy czas na to, żeby je tak karmić a mieliśmy przeważnie od 2 do 4 dużych psów.

• Upvote 1
Posted

A ja cię zapraszam na strony dot. karmienia surowym. Przestawiłam psa na barf dwa m-ce temu i jestem zachwycona. Są tam osoby z psami takimi jak Twój i po tej rasie świetnie widać jak psom dieta służy :)

• Upvote 2