Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Agnes B. napisał(a):
zdjęcia koszmar, bo operator zapomniał, że w aparacie istnieją ustawienia

No nie jest tak najgorzej - po kształcie można rozpoznać, kto jest kto:evil_lol:.
Widzę , że też macie ładną wiosnę tej zimy;).

Posted

mamy pare domowych fotecek:) w sobote byli u nas goscie, goscie pedantyczni, nie lbuiacy i bojacych sie psow... efekt?psy grzeczne.. Cek jadl z us "tesciowej" mojej siostry i z reki "tesciowi" mojej siostry.. zostaly psy wyyglaskane i nawet dostalismy tj ja z psami zaproszenie do ich czystego i wyglaskanego wrecz mieskzania, bo te psy sa faaajne.. o lol:D

Posted

ale Bols jest pieeekny!! wyglada jak taki maly szczypior:D rewelka:) musze swoejgo wysuszyc;p buhahaha bo zazdroszczam normalnie;p, moj to jakis taki wiekszy gabarytowo sie wydaje chociaz chudy..;/ no i taki Bols mi sie podba jako ON... a nie to co sie na ulicach widzi, jakeis wielgachne niedzwiedzie;/ bleee

Posted

Marmara, nie mogę się napatrzyć na twoją Alfę. Jakie ona miny strzela :roflt: :loveu:

SaJo, zazdroszczę zimy :placz:
U nas buro i ponuro, o tak:

A to Burki wieczorową porą...

Bugajski na strepanowanej małpce :evil_lol:

A Sabinka na mojej mamie... :lol:

Posted

marmara_19 napisał(a):
no i taki Bols mi sie podba jako ON... a nie to co sie na ulicach widzi, jakeis wielgachne niedzwiedzie;/ bleee

Mnie też, taki wysportowany:loveu:.
Asher, może wypożyczysz Sabinkę na chłodne zimowe wieczory:cool3: Taka z niej koffana babunia - futrzunia przytulanka.
Marmara - Alfa jak zwykle wymiata, może by ją w reklamie zatrudnić:evil_lol:

Posted

saJo napisał(a):
marmara_19
Bols przerosl wzorzec :evil_lol:

hihi mzoe i przerosl, ale ma fajna sylwetke: moj tez jest wyzszy tj 67cm w klebie.. ale moj to "czysty kundel";) tak szczypiorkowato itp wygladal rok temu:D a teraz sie rozrosl chcoiaz tluszczu brak;p

Posted

Ależ szczęki:evil_lol:Zupełne jak moja mała Patina.Tez tak startuje do Aichy.Na szczęście jutro TZ jedzie po aparat:loveu::razz:i bede trzaskac foty i nagrywac filmiki :multi:
I znowu raty...:p

Posted

saJo napisał(a):
asher
Chetnie odstapie zime. Nie nawidze zimy :placz:

Iiii tam, nie wiesz, co dobre :evil_lol:

arrakis napisał(a):
Asher, może wypożyczysz Sabinkę na chłodne zimowe wieczory:cool3: Taka z niej koffana babunia - futrzunia przytulanka.

Tiaaa, koffana :roll: Zazwyczaj nie ma się jak przytulać, bo małpa zajmuje całą kanapę :mad: :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...