Szira/Gosia Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 14ruda napisał(a):Ale mamy podobne sucze:loveu: No bo to ONki:eviltong::lol::lol:miny w rzeczy samej strzelają podobne:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
14ruda Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Miny ONków są jedyne w swoim rodzaju.:loveu: A co do dresów.Moje to lipa:cool1:.Prawdziwe Onkarskie dresy to z kreszu som:diabloti:.Najlepiej fioletowo rózowe.Koniecznie żarówiaste:evil_lol:
asher Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 dorplant napisał(a):nie chce sie wkleic :(( Prześlij mi zdjęcia na asia.pietrzyk@gmail.com, to wkleję ;) A w dziale bodajże "Foto blogi" jest temat o wklejaniu zdjęć ;)
asher Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Śliczny Szparag :loveu::loveu::loveu: A jaką ma fajną maskę! :)
RagA Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 ciemne kufy sa sliczne :p wrzuce pare fot Agara ze spaceru po lesie
elapieczus1 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 znów ufociłam słodki nochal i uchole Spajdera a propo ONkowych min;)
elapieczus1 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 i jeszcze jedno mokre zdjęcie Spajdera mój kochany pysiol
BlackSheWolf Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 ale szparag ma fajna ciemna maske :D :D
dorplant Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Majka Szczypior Młoda mój ulubieniec Dick
dominosx Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Jakie stado piękne :loveu: Dorplant , jesteś managerem całej tej bandy ? I na poprzedniej stronie dwaj kawalerowie jacy przystojni byli ...
dorplant Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 dominosx napisał(a): Dorplant , jesteś managerem całej tej bandy ? I... mam nadzieje ze ich alfa :evil_lol:
dominosx Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 dorplant napisał(a):mam nadzieje ze ich alfa :evil_lol: A czy któryś próbuje Cię wygryźć ? I czy są spokrewnione ze sobą ?
BlackSheWolf Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 a ja dodam fotki owczarka niem do adopcji: oto jego watek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7424841#post7424841
marmara_19 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 mamy fotki weekendowe ze spotkania z siostrzyczka mlodsza.. i taki rekin z mojego psia , ze sam dostal raz zebiskami na dziendobry od sucz.. a pzoniej mial ja w nosie:D tzn wazne bylo to co ja trzymam i mu rzuce:Dzdjecia robila Aneta aaa nie wiem zcemu mi sie rozjerza to.. a zdjecia wklejam tak jak zawsze;/ przepraszam..
Guest monia3a Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Musisz po wklejeniu jednego zdjęcia dać enter ( ja zawsze klikam dwa razy w enter) i dopiero wklejasz następne zanim zatwierdzisz wejdź w podgląd wiadomości i będziesz widzieć jak zdjęcia się układają ;)
marmara_19 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 monia3a napisał(a):Musisz po wklejeniu jednego zdjęcia dać enter ( ja zawsze klikam dwa razy w enter) i dopiero wklejasz następne zanim zatwierdzisz wejdź w podgląd wiadomości i będziesz widzieć jak zdjęcia się układają ;) ja daje enter.. spokojnie.. wklejam zdjecie pod zdjeciem z "odstepami"... ale widac co sie dzieje;/ a do tego rozne dziwne napsiy mi wchdoza jak cche edtyowac.. i nie wiem gdzie ejst zdjecie gdzie emotka a gdzie slowo psiane przezemnie... jakos dogo mi dziwnie chdozi od dluze\szego czasu i emot wkleic nie moge normalnych.. ani dodac linkow itp.. nic nie dziala;/ i kolejne zle weszly!!a dawalam enter.. zdjecia wklejam jak zawsez.. a kiedys nromalnie tu wchodzily;/ glupie dogo;/
lisica Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 My byliśmy na wystawie ZKwP we Wrocku( z racji miejsca zamieszkania) i Aneta B. pokazała nam jak ustawia się psa ze ściętym tyłem coby tego widać nie było, i nie widać A tu przykład ustawienia przez laika i ten ścięty tył widać
ayshe Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 widzisz lisica:evil_lol:....ale nie martw sie jakbys psa nie ustawiala to i tak wsyztko zawsze wyylazi jak tylko pies ruszy z miejsca i zacznei sie ocena w ruchu:evil_lol: zdjecia z niedizeli moich booorasuff z mozgami jak orzeszki laskowe:loveu: aniu-dzieki za pstrykanko:p pustakiewicz sie zawiesil w oczekiwaniu na przelot listka,surykat wykazuje sie inwencja wstretnej wredoty i juz ma chwasta w gebie.pilnuje tylko zeby zdarzyc uzewnetrznic sie wokalnie nad shado jak on tylko ruszy wszystkie fazy zawieszenia emocjonalnego pustakiewicza na kfffiatusek [rzuc,rzuc,rzuc,rzuc,rzuc..itd:roll::evil_lol:] shadowski sie hipnotyzuje a chitanga czeka z chwastem w gebie
ayshe Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 reszta opowiesci o dwoch lotnych inaczej psach czyli o pustakiewiczu i surykatce pustak sie hipnotyzuje a surykat...nooo jak zwykle dziwnie wyglada:roll::evil_lol: surykat:laaataaam jak gooopia z chwaastem w geeebie:roll::evil_lol:[rzuca wiesniakowi,rzuca wiesniakowi,rzuca wiesniakowi:mad:] i kolejne obrazeczki dziiiiwnej istoty zwanej surykatem:loveu::evil_lol:
ayshe Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 i ostatnia odslona surykat dziamiacy pustakiewiczowi do ucha [ten chlop ma do niej anielska cierpliwosc] laaataaaam jaaak gooopiaaa z czymkolwiek w zebach jak siedze-mam przerabane jak w ruskim czolgu:roll::mad: jak wstane tez mam przerabane:roll::mad::evil_lol:
Aga i Eto Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 ayshe napisał(a):r jaka cudownie roześmiana :loveu: :loveu: :loveu: a tu shado .. no cudownie :loveu: :loveu: :loveu: ayshe napisał(a): saJo .. ja nie umiem zmieniać zdjęć na linki ... ale te są takie fajne że nie przerabiaj posta :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose:
ayshe Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 najgorsze jest to ze jak shado tak siehipnotyzuje na cokolwiek to wlasciwie do tego zdjecia nalezaloby doryzowac struzki sliny.bo on nparawde sie zawiesza w oprogramowaniu.:evil_lol:.i tak jak zwisa mu glowa tak po jezorze cieknie mu slina,struzynkami z czubka jezora. mam powalone psy:multi:.shado w styczniu bedzie mial 11 lat a jest z nim coraz gorzej na umysle:roll::evil_lol:. mam wrazenie ze moje piesy upodabniaja sie do mnie-choleryki z adhd:diabloti:
Recommended Posts