Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Miny ONków są jedyne w swoim rodzaju.:loveu:
A co do dresów.Moje to lipa:cool1:.Prawdziwe Onkarskie dresy to z kreszu som:diabloti:.Najlepiej fioletowo rózowe.Koniecznie żarówiaste:evil_lol:

Posted

mamy fotki weekendowe ze spotkania z siostrzyczka mlodsza.. i taki rekin z mojego psia , ze sam dostal raz zebiskami na dziendobry od sucz.. a pzoniej mial ja w nosie:D tzn wazne bylo to co ja trzymam i mu rzuce:Dzdjecia robila Aneta
aaa nie wiem zcemu mi sie rozjerza to.. a zdjecia wklejam tak jak zawsze;/ przepraszam..

Guest monia3a
Posted

Musisz po wklejeniu jednego zdjęcia dać enter ( ja zawsze klikam dwa razy w enter) i dopiero wklejasz następne
zanim zatwierdzisz wejdź w podgląd wiadomości i będziesz widzieć jak zdjęcia się układają ;)

Posted

monia3a napisał(a):
Musisz po wklejeniu jednego zdjęcia dać enter ( ja zawsze klikam dwa razy w enter) i dopiero wklejasz następne
zanim zatwierdzisz wejdź w podgląd wiadomości i będziesz widzieć jak zdjęcia się układają ;)

ja daje enter.. spokojnie.. wklejam zdjecie pod zdjeciem z "odstepami"... ale widac co sie dzieje;/ a do tego rozne dziwne napsiy mi wchdoza jak cche edtyowac.. i nie wiem gdzie ejst zdjecie gdzie emotka a gdzie slowo psiane przezemnie... jakos dogo mi dziwnie chdozi od dluze\szego czasu i emot wkleic nie moge normalnych.. ani dodac linkow itp.. nic nie dziala;/
i kolejne zle weszly!!a dawalam enter.. zdjecia wklejam jak zawsez.. a kiedys nromalnie tu wchodzily;/ glupie dogo;/

Posted

My byliśmy na wystawie ZKwP we Wrocku( z racji miejsca zamieszkania) i Aneta B. pokazała nam jak ustawia się psa ze ściętym tyłem coby tego widać nie było, i nie widać

A tu przykład ustawienia przez laika i ten ścięty tył widać

Posted

widzisz lisica:evil_lol:....ale nie martw sie jakbys psa nie ustawiala to i tak wsyztko zawsze wyylazi jak tylko pies ruszy z miejsca i zacznei sie ocena w ruchu:evil_lol:
zdjecia z niedizeli moich booorasuff z mozgami jak orzeszki laskowe:loveu:
aniu-dzieki za pstrykanko:p
pustakiewicz sie zawiesil w oczekiwaniu na przelot listka,surykat wykazuje sie inwencja wstretnej wredoty i juz ma chwasta w gebie.pilnuje tylko zeby zdarzyc uzewnetrznic sie wokalnie nad shado jak on tylko ruszy

wszystkie fazy zawieszenia emocjonalnego pustakiewicza na kfffiatusek
[rzuc,rzuc,rzuc,rzuc,rzuc..itd:roll::evil_lol:]

shadowski sie hipnotyzuje a chitanga czeka z chwastem w gebie

Posted

reszta opowiesci o dwoch lotnych inaczej psach czyli o pustakiewiczu i surykatce
pustak sie hipnotyzuje a surykat...nooo jak zwykle dziwnie wyglada:roll::evil_lol:

surykat:laaataaam jak gooopia z chwaastem w geeebie:roll::evil_lol:[rzuca wiesniakowi,rzuca wiesniakowi,rzuca wiesniakowi:mad:]

i kolejne obrazeczki dziiiiwnej istoty zwanej surykatem:loveu::evil_lol:

Posted

i ostatnia odslona
surykat dziamiacy pustakiewiczowi do ucha [ten chlop ma do niej anielska cierpliwosc]

laaataaaam jaaak gooopiaaa z czymkolwiek w zebach

jak siedze-mam przerabane jak w ruskim czolgu:roll::mad:

jak wstane tez mam przerabane:roll::mad::evil_lol:

Posted

ayshe napisał(a):
r

jaka cudownie roześmiana :loveu: :loveu: :loveu:

a tu shado .. no cudownie :loveu: :loveu: :loveu:

ayshe napisał(a):

saJo .. ja nie umiem zmieniać zdjęć na linki ... ale te są takie fajne że nie przerabiaj posta :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose:

Posted

najgorsze jest to ze jak shado tak siehipnotyzuje na cokolwiek to wlasciwie do tego zdjecia nalezaloby doryzowac struzki sliny.bo on nparawde sie zawiesza w oprogramowaniu.:evil_lol:.i tak jak zwisa mu glowa tak po jezorze cieknie mu slina,struzynkami z czubka jezora.
mam powalone psy:multi:.shado w styczniu bedzie mial 11 lat a jest z nim coraz gorzej na umysle:roll::evil_lol:.
mam wrazenie ze moje piesy upodabniaja sie do mnie-choleryki z adhd:diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...