Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nenemuscha napisał(a):
Wis jest po MArco della Valcuvia i Donnie vom Haus Tchorz(ona jest też matka Odyna).
Co do opisu,to faktycznie powygrywał trochę,przód mu sie poprawia,ale ja tak naprawdę też wolę młodego Quantuma.
no bo gnojek fajny jest.taki chlopaczek zn iego.nic nie mozna mu obiac bo niczego za duzo nie ma.lubie zwarte psy.sa lepiej...hmmm....wywazone w pracy...bardziej efektywne.a to dla mnei priorytet w hodowli.no i mam krecka na punkcie uda:roll: :oops: .i to powaznego.po prostu lubie gnata i dlugie udo ze srenim podudziem zeby podudzie nie bujalo jak sie pies rusza i dawalo stabilnosc.po prostu nei znosze dlugich podudzi.sama mam taka suke i szlag mnei trafia.tylko po orbicie dala cos fajnego.reszta kryc-ciagle wylazi to samo.terax jest w podhodowli bo szlag mnei trafial juz od tego kombinowania.kryjemy ja uzytkami.jest tak zinbredowana na jecka[:loveu: ]ze niewiele z tych uzytkow widac w miocie.:cool1:

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

dzieki nenemuscha-uwielbiam ta suke.w zyciu czegos takiego nie wychoduje taki imbecyl hodowlany ze mnie i matol:roll: .ten typ to jest to.wiem ze sie przyczepic mozna ale laska jest po prostu genialnym rozwiazaniem miedzy eksterierem a uzytkowoscia.i jaka jest fajna psychicznie:loveu: :loveu: :loveu: aaaaa kooocham ja normalnie:evil_lol:.
a ja co bym nie robila to mi i tak wychodza jakies takie dziwolagi.
ps.no i jest prawnuczka jecka i ...ansy "mojej"pieknej i genialnej wogole.... .
a to moj typ faceta-sto razy to zamieszczalam ale co mi tam...
jaguar

Posted

nno patrz...to jest dopiero.....:mad: ...no nie sa to suki na czub v...fakt:evil_lol: .no i wlasnie czlowiek ma zawsze pod gorke:evil_lol:

Posted

suka wystawowa to nie konicznie najlepsza suka hodowlana..
a my uwazamy ze trzeba miec to co sie lubi i takie jak sie lubi a nie to co akurat lubia inni..:diabloti:

Posted

dobra.spadam spac bo mi uwe nad glowa sterczy[gooopi szwab]ze jutro na cwiczaku bede prowadzic zajecia z oczami na zapalki co w sumie ma jakis sens zwazywszy ze zaczynam o 8.:evil_lol: .

Posted

nenemuscha napisał(a):
suka wystawowa to nie konicznie najlepsza suka hodowlana..
a my uwazamy ze trzeba miec to co sie lubi i takie jak sie lubi a nie to co akurat lubia inni..:diabloti:
dokladnie tak.aczkolwiek mam nadzieje ze ten typ jak laska zacznie byc bardziej doceniany na ringach bo delikatne sunie w hipertypie to na mamuski tak niekoniecznie...
aaaa TZ mnie zamorduje...spadam...paaa...dobrejnocki:p

Posted

Ten Jeck to dobry pies musi być.U mojego booraczaka tyz widnieje w rodowodzie.To jej prapraprapradziadek.Ze strony mamuni i tatunia o ile dobrze patrzem.A ze sie nie znam mogem coś pomylić.;)

Posted

jeck byl psem wybitnym.i pisalam juz o tym wielokrotnie ale przypomne:roll: :evil_lol: ...jeck to taki pies ktory mnie zafascynowal do cna.jaki to byl pies...cala hodowle na inbredzie na niego oparlam.to byl naprawde wybitny pies chociaz zyjac w czasach urana byl w jego cieniu.dowiodl swojej wartosci jednak wyraznie.nastepnym takim psem jest dla mnie ursus.

Posted

Wiesz co my ostatnio inbredowalismy na Kimbo Moenschberg..i z tego właśnie takie dziwolagi wychodzą..nam strasznie przekątowane wyszły:-(
Ostatnio im mniej imbredów tym lepiej

Posted

ja inbreduje ostro na linie jecka.lacze podlinie itd.najgorsy miot od wielu lat wyszedl mi po.hillu i corce orbita.taka niespodzianka niezbyt inbredowa.:crazyeye: .szczeniaki mialy wade genetyczna i ostaly sie tylko dwie suki-obie wysterylizowalam i poszly do rosji do ochrony prywatnej.prowadze tez linie zenskie vidy rottumstrand i dori wanderschoferei.cenie sobie taki inbred a baardzo te dwie zenskie linie.pierwsza-to wiadomo linia do anett noricum a druga-linia pasaca przez centi kirschental do nadji lechtal.

Posted

hmm... czas chyba abym i ja zamieściła fotki moich boooraczków :loveu::

mój frodo

co by tu zrobić?

wiem! obudzę miśka

misio w końcu się obudził

zobaczymy co pańcia robi

czemu pańcia nie chce nam pozwolić wykopać dziury?

tak się kończą nasze zabawy

misio się obraził bo kot mu jedzenie wyżera

Posted

muminka napisał(a):
małej dziurki? one się przymierzają do wykopania basen! :crazyeye: na szczęście i tal brat chciał tam coś zasadzić... :cool3:

Sikly[grzywacz chinski] z Jogim[ON] to jak kopie dziurke to na calego niby takie nie winne pieski a taka spora dziurka:evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...