ayshe Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 marmara_19 napisał(a):hihi no to to ja wiem.. ale tego nie widze.. i w tym problem;p ludzie mnie usiwdamiaja w tym, ze psu glowa urosla.. czy w ogole zrobil sie bardziej meski.. i dorosly.. itp itd.. a ja tego nie widze.. heheno bo to widac dopiero na zdjeciach np.ja tez mam odruch opadania szczeki jak widze zdjecia z kiedys a obecne moich psow.:-o :roll: :evil_lol:
ayshe Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 plosem-ladny piesio z zabowskiego.przyczepic moge sie do ramienia.bdb gorna linia i tyl tez fajny.
ayshe Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 no wlasnie...hehehe:evil_lol:.dla mnie zabowski jest na bdb ale jak ja bym sie dorwala do oceny to niewiele psow by zeszlo z doskonala;)
mch Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 powiem źabie :lol: , zamerda ogonem na bank ,dla mnie z charakteru jest doskonały , a wygląd nie ma znaczenia wiekszego niz charakter ,ale na kim mam sie uczyc budowy onka ? to u niego widze jak to wszystko pracuje , współgra
ayshe Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 charakter jest najwazniejszy.reszta to pryszcz.ciezko jest zyc z pieknym psem a dooopnym charakterem:roll: . pomijajac fakt...dla mnie wszystkie onki sa pieeekne:loveu:
nenemuscha Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Czy jak wrzuce fotke mojego synka po Qantumie też mi tak ładnie obrysujesz?
nenemuscha Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 alez wcale się nie wygłupiam...prosze to maluszek na fotce miał nie całe 6 mcy.
gregmus Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Nenemuscha jak dla mnie super pies:) chetnie zobacze wiecej:) pozdrawiam
KasiaR Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 ayshe napisał(a):no wlasnie...hehehe:evil_lol:.dla mnie zabowski jest na bdb ale jak ja bym sie dorwala do oceny to niewiele psow by zeszlo z doskonala;) baaaaaaaaaaaaaaardzo żałuję że nie jesteś sędzią w kynologicznym :cool1:
ayshe Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 zdecydowanie wo,proporcjonalny,zwarty,samczy,o bdb kosci,bdb przodzie i tyle,bdb dolna linia.ladny pies ci rosnie.z tak zwartego gnojka wyrasta zawsze klasowy pies.klab mu podejdzie pod gorna linie i bedzie ok.i tak juz ma czym plynac gora.z takim tylem musi miec fajny posuw i katowania daja mu zakres na doskonala dynamike akcji.
ayshe Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 KasiaR napisał(a):baaaaaaaaaaaaaaardzo żałuję że nie jesteś sędzią w kynologicznym :cool1: a ja nie.skonczyloby sie to linczem na mnie.juz nie mowie o testach czy egzaminie ipo.:diabloti:
nenemuscha Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Dzięki wielkie,choc mam zastzrezenia do twojego rozrysowania przodu...wg mnie ramię wyszło za krótkie i kąt ustawienia ramienia do łopatki jest wiekszy niz 90 stopni. Ale pozatym sie zgadzam,jak ty to rysujesz?
ayshe Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 no to czas na zemste;) nenemuscha-mozliwe,sacze sobie borwarka i jestem padnieta.;).poza tym niezbyt mi wychodzi precyzja w paincie.pies ma napewno przod bez przekatowania;).
nenemuscha Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Dam ci jeszcze jedna szansę:razz: tym razem Johny Walker
ayshe Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 gorszy przod od tamtego.troszke go posadzilas-no ale ja dalam tez posadzone zdjecie;) .pewnie troche brylujesz z nim na ringach co?:cool3: .pierwszy mi sie bardziej podoba. po kim jest chlopczyk[tatus?]
ayshe Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 nenemuscha napisał(a):Fajne..Mirek mówi po Ando albo z linii Ando?no.nie da sie ukryc.:evil_lol: .ale to nie byl dobry pomysl krycie ando:shake: .spieprzyl mi charakter.teraz bede dluuugo go wywalac z cwiczaka.no lae coz-pies mnie zachwycal.juz nie.no piekny jest.i co z tego:cool1:. to ostatnie to nie moje -tylko sie u mnie urodzilo.pierwsza suka po ando.druga po duxie della valcuvia-trudno niezauwazyc.obie suki po matce po yasko farbenspiel.
nenemuscha Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Wis jest po MArco della Valcuvia i Donnie vom Haus Tchorz(ona jest też matka Odyna). Co do opisu,to faktycznie powygrywał trochę,przód mu sie poprawia,ale ja tak naprawdę też wolę młodego Quantuma.
ayshe Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 nenemuscha napisał(a):Fajne..Mirek mówi po Ando albo z linii Ando?kurna.fajne...no i ...moze cos wiecej?:roll: :evil_lol: .moj typ to taka suka jak laska kirschental:loveu: .
nenemuscha Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='ayshe']i jeszcze jedno...iiii znecajcie sie:diabloti: A co to za zwierzątko?Po czym?
Recommended Posts