saJo Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Ale wy wybredni....moja suka (ponad 60-cio kiligramowa bernardynka) podrozowala w bagazniku punciaka, a obecnie hondy jazz. W w asterixie to mi sie 5 psow w bagazniku miesci :p
marta & delta Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Witam, Jestem nowa na forum, mam na imię Marta, a to moja 11 miesięczna psica diablica - Delta :razz: pozdrawiamy, Marta i Delta
saJo Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 ayshe Tak lepiej?? tylko teraz te przednie lapy wygladaja koszmarnie....
Szira/Gosia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 marta & delta napisał(a):Witam, Jestem nowa na forum, mam na imię Marta, a to moja 11 miesięczna psica diablica - Delta :razz: Witamy następnego owczarkarza:multi: piękna psina:lol: :lol: :lol:
saJo Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 ayshe napisał(a):saJo-ja niewidze tych zdjec:roll: :razz: wrrrrrrrrrrrr a inni widza fotki?? :cool3:
Szira/Gosia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 saJo napisał(a):wrrrrrrrrrrrr a inni widza fotki?? :cool3: ja nie:shake:
saJo Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Wyslalam na majla fotki, bo nie mam pojecia, dlaczego ich nie widac....
ayshe Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 tu ladnie ustawilas grzbiet ale zaznaczylam ci linie przodu i tylu.przod zupelnie usiadl-b.brzydko to wyglada.poza tym o wiele lepiej.
saJo Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 No dobra, ale w takim ukladzie jak mam zrobic, zeby ten przod wygladal lepiej??
ayshe Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 reka pod mostek,podnosisz lekko przod psa,stawiasz lapy prostopadle lekko podane pod mostek-lokiec musi kryc mostek zeby dac psu jak najwiecej przodu w twoim wypadku.pies musi opierac 3/4 ciezaru na przodzie i 1/4 na tyle.ale jest juz zdecydowanie lepiej.zanim postawisz tyl zegnij konczyne i postaw od stawu skokowego porostopadle do podloza,ze zgietej postawiona bedzie lepiej skatowana zwlaszcza jak pies bedzie trzymal tyle ciezaru jw na przodzie.
saJo Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Ale on nie przemiesci mi sie zaraz znowu?? Bedzie tak stal?? Zebym chociaz fotke zdarzyla zrobic.....
marta & delta Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 marmara_19 napisał(a):pokaz jeszcze axe:d Ale plama.. A o to nasza ukochana Axi, została wyciągnięta z fatalnych warunków przez marmare_19 i przechwycona przeze mnie, teraz mieszka z moimi dziadkami i ma się bardzo dobrze :lol: Nareszcie suńka ma prawdziwe psie dzieciństwo:loveu::loveu: bardziej aktualne zdjęcia wstawię za jakiś miesiąc;) pierwszy dzień, mała przestraszona.. ale po kilku godzinkach już była całkowicie wyluzowana, bidulka mogła swobodnie się wyspać.. a tutaj szczęśliwy szczeniol w nowym domu, z nową kochającą rodzinką:loveu: przyjaciółki:loveu: pozdrawiam, Marta
saJo Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Nasza łowcarkowa grupa obrony Gnojek Gabryszon Szparag Wiecej fotek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5844742#post5844742
ayshe Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 saJo-no jak ja sobie jakos radze to ty tez sobie poradzisz:p .mi sie tam udalo shadowskiego ustawic.ale on zamiera na pilke/cokolwiek wiec wystarczy ustawic-przejac pilke/cokolwiek i spox-nie ruszy sie ciul:evil_lol: . nooo ale chita to mnie do bialej goraczki szwendajdooopsko doprowadza.
marmara_19 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 ayshe.. a czy ten moj glupolek wyglada jakos normalnie? bo keidys wposminalas cos o "wysuszeniu" go.. ale jemu doslownie stercza ksoci i zebra jak go dotykam leciutenko... i dzisiejsza fotka z tel. mlody za 6 dni skonczy 26 meisiecy, ma jakies 67cm w klebie i wazy niecale 36 kg.. tzn wazyl tyle 2 meisiace temu;p teraz nie wiem;p
14ruda Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 NO to jak wsyscy to my tez sie pokazemy.Z boku :) Bo my nie mamy takich ładnych zdięć.Booraczak mnie gryzie jak chce ja ustawić.:) A tu jest pstrąg Tu znow ma hienowaty ryj Nie moga przejsc obok obojetnie booraczaki dwa.Zawsze sie biją łapami.Tu AICHA pierwsza zaczeła:)
lisica Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 To ja swojego 15,5 mieś gnojka do oceny Ayshe przedstawię, prosim
Recommended Posts