Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale wy wybredni....moja suka (ponad 60-cio kiligramowa bernardynka) podrozowala w bagazniku punciaka, a obecnie hondy jazz. W w asterixie to mi sie 5 psow w bagazniku miesci :p

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

marta & delta napisał(a):
Witam,
Jestem nowa na forum, mam na imię Marta, a to moja 11 miesięczna psica diablica - Delta :razz:

Witamy następnego owczarkarza:multi: piękna psina:lol: :lol: :lol:

Posted

tu ladnie ustawilas grzbiet ale zaznaczylam ci linie przodu i tylu.przod zupelnie usiadl-b.brzydko to wyglada.poza tym o wiele lepiej.

Posted

reka pod mostek,podnosisz lekko przod psa,stawiasz lapy prostopadle lekko podane pod mostek-lokiec musi kryc mostek zeby dac psu jak najwiecej przodu w twoim wypadku.pies musi opierac 3/4 ciezaru na przodzie i 1/4 na tyle.ale jest juz zdecydowanie lepiej.zanim postawisz tyl zegnij konczyne i postaw od stawu skokowego porostopadle do podloza,ze zgietej postawiona bedzie lepiej skatowana zwlaszcza jak pies bedzie trzymal tyle ciezaru jw na przodzie.

Posted

marmara_19 napisał(a):
pokaz jeszcze axe:d

Ale plama.. A o to nasza ukochana Axi, została wyciągnięta z fatalnych warunków przez marmare_19 i przechwycona przeze mnie, teraz mieszka z moimi dziadkami i ma się bardzo dobrze :lol: Nareszcie suńka ma prawdziwe psie dzieciństwo:loveu::loveu: bardziej aktualne zdjęcia wstawię za jakiś miesiąc;)

pierwszy dzień, mała przestraszona..

ale po kilku godzinkach już była całkowicie wyluzowana, bidulka mogła swobodnie się wyspać..

a tutaj szczęśliwy szczeniol w nowym domu, z nową kochającą rodzinką:loveu:

przyjaciółki:loveu:

pozdrawiam,
Marta

Posted

saJo-no jak ja sobie jakos radze to ty tez sobie poradzisz:p .mi sie tam udalo shadowskiego ustawic.ale on zamiera na pilke/cokolwiek wiec wystarczy ustawic-przejac pilke/cokolwiek i spox-nie ruszy sie ciul:evil_lol: .
nooo ale chita to mnie do bialej goraczki szwendajdooopsko doprowadza.

Posted

ayshe.. a czy ten moj glupolek wyglada jakos normalnie? bo keidys wposminalas cos o "wysuszeniu" go.. ale jemu doslownie stercza ksoci i zebra jak go dotykam leciutenko...

i dzisiejsza fotka z tel.

mlody za 6 dni skonczy 26 meisiecy, ma jakies 67cm w klebie i wazy niecale 36 kg.. tzn wazyl tyle 2 meisiace temu;p teraz nie wiem;p

Posted

NO to jak wsyscy to my tez sie pokazemy.Z boku :)

Bo my nie mamy takich ładnych zdięć.Booraczak mnie gryzie jak chce ja ustawić.:)

A tu jest pstrąg

Tu znow ma hienowaty ryj

Nie moga przejsc obok obojetnie booraczaki dwa.Zawsze sie biją łapami.Tu AICHA pierwsza zaczeła:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...