ayshe Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 do tej pory nie kumam jak go ktos mogl przywiazac na pewna smierc na polu:shake: .
marmara_19 Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 ehh sa ludzie i ludzie... ja nie wiem jak ktos mogl zostawic kundla pod sklepem mrozna zima... i tak mialam tym sposobem przyjaciela pare lat:D
Saba Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 marmara_19 napisał(a): Super :evil_lol: "Coś tam się w krzakach rusza" :eviltong:
martynkao Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Witam wreszcie jestem po maturze mam wiecej czasu to wrzucam kilka zdjec mojej poczwary poniemickiej :) Raptorek.. 7,5 wiosenek:) Ostanio mniej trenował..ale przyszedł border...przyszła wiosna i znowu jest pewłen energi..na treningu ostanim agility..szalal jak nie wiem :) Moje kochane malenstwo :) a Tu zdjecia z majoweczki :) o co lubimy najbardziej Smok... o ..:crazyeye: :roll: i zdjecia ze spacerku
elapieczus1 Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 nie wiem czy wy też to widzicie ale już nie raz spotkałam się że przed sklepem -marketem stoją auta szczelnie zamknięte a w środku pies a idą teraz upały po prostu scyzoryk w kieszeni się otwiera:angryy: :angryy: :angryy:
saJo Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Tez zostawiam w aucie psy. Kwestia na jak dlugo i w jaka pogode.
elapieczus1 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 no można zrozumieć jak ktoś wyskakuje do kiosku na moment ale pod marketem na parkingu to chyba nie na chwilke:/
saJo Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 No mi sie czesto zdarza wpadac do marketu na chwile (po kosci dla psow). A jesli pogoda na to pozwala, zostawiam je nawet na dluzej i ide zrobic pozadne zakupy.
elapieczus1 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 i zostawiasz w upały na słońcu?ja zauważyłam niedawno takie zjawisko przy okazji upałów i tak sobie pomyślałam że przecież psu jest gorąco w takiej zamkniętej puszce
saJo Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Rrrrrrany, przecierz napisalam, ze jesli pogoda pozwala to na dluzej. A jesli jest upal, a musze gdzies wyskoczyc koniecznie na chwile, to schladzam auto na maksa (az jest mi zimno) i pedze, 5 minut mam.
elapieczus1 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 hm,inna sprawa jak w aucie jest klima,a co jak nie ma?
saJo Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 elapieczus1 napisał(a):hm,inna sprawa jak w aucie jest klima,a co jak nie ma? jak samochod jest wylaczony to klima nie dziala. Rrrrrany, ja nie mowie, ze mozna zawsze psa zostawic w aucie, ale nie widze nic w tym zlego, jesli ktos zostawia psy w aucie, jak pogoda ku temu sprzyja, nawet jesli jest to kilka godzin. moje psy sa nauczone odpoczywac w samochodzie i gdy mnie nie ma to po prostu spie. Nie widze w tym nic zlego.
marmara_19 Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 prawda, ze przez to futerko nie widac sterczacyh ksoci i zeber? mlodys chudl bo mniej zarcia dostawal;/ ehh normalnie do tozu moglabym sie z nim zglosic;/
elapieczus1 Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 saJo napisał(a):jak samochod jest wylaczony to klima nie dziala. Rrrrrany, ja nie mowie, ze mozna zawsze psa zostawic w aucie, ale nie widze nic w tym zlego, jesli ktos zostawia psy w aucie, jak pogoda ku temu sprzyja, nawet jesli jest to kilka godzin. moje psy sa nauczone odpoczywac w samochodzie i gdy mnie nie ma to po prostu spie. Nie widze w tym nic zlego. jak jest chłodno to ja też nie ale zbulwersowałam sie gdy zobaczyłam psa w samochodzie stojącym w pełnym słońcu stałam 15 minut i nikt się nie zjawił dodam że okna były pozamykane,ciekawe jak długo stał a sprawę zgłosiłam ochroniarzom sklepu generalnie bulwersujące jest zostawianie psa w samochodzi właśnie w upały i o tym pisałam w pierwszym poście na ten temat:angryy:
Saba Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 elapieczus1 napisał(a): sprawę zgłosiłam ochroniarzom sklepu Co oni na to :cool3: marmara Nie ma to jak kąpiel w ten upał ;) tak patrzę na tą dróżkę i zborze i mi tęskno za taką wiochą :roll:
marmara_19 Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 najlepiej takie "wypadki" zglaszac na sm lub policje.. oni maja prawo "wlamac" sie do auta! ehh tez bym chciala wies.. a to tylko male pola u nas w miescie... , ktore coraz to sie pomniejszaja bo buduja autostrady i obwodnice:(
Nanami Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 A wy offtoperzy :offtopic: :evil_lol: I na koniec cos bardziej proporcjonalnego na aport dla onka :diabloti:
Saba Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 U moich rodziców mamy staw, Junior na początku bał się wchodzić do wody (to inna historia ;) ), ale ponieważ był straszny upał kazałam mu wejść i się położyć, jak załapał to sam potem często tak sie kład :evil_lol:
elapieczus1 Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Saba napisał(a):Co oni na to :cool3: marmara Nie ma to jak kąpiel w ten upał ;) tak patrzę na tą dróżkę i zborze i mi tęskno za taką wiochą :roll: spisali numery jeszcze przy mnie i przez krutkofalówki podali dalej pewnie wywołali właściciela przez megafon
BlackSheWolf Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 mam pytanko :D co sadzicie co z osko wyrosnie ?? :D tzn chodzi mi o budowe?? :P http://images21.fotosik.pl/340/1d2eae988ae8f6d9med.jpg" class="ipsImage" alt="">
marmara_19 Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 no lowcarek raczej bedzie;p moj tez taki byl;p zajrzyj do anszej galeri.. sa zdjecia malego ckeina;p
Recommended Posts