Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Witam wreszcie jestem po maturze mam wiecej czasu to wrzucam kilka zdjec mojej poczwary poniemickiej :) Raptorek.. 7,5 wiosenek:) Ostanio mniej trenował..ale przyszedł border...przyszła wiosna i znowu jest pewłen energi..na treningu ostanim agility..szalal jak nie wiem :) Moje kochane malenstwo :)

a Tu zdjecia z majoweczki :)
o co lubimy najbardziej

Smok...

o ..:crazyeye: :roll:

i zdjecia ze spacerku

Posted

nie wiem czy wy też to widzicie ale już nie raz spotkałam się że przed sklepem -marketem stoją auta szczelnie zamknięte a w środku pies a idą teraz upały po prostu scyzoryk w kieszeni się otwiera:angryy: :angryy: :angryy:

Posted

No mi sie czesto zdarza wpadac do marketu na chwile (po kosci dla psow). A jesli pogoda na to pozwala, zostawiam je nawet na dluzej i ide zrobic pozadne zakupy.

Posted

i zostawiasz w upały na słońcu?ja zauważyłam niedawno takie zjawisko przy okazji upałów i tak sobie pomyślałam że przecież psu jest gorąco w takiej zamkniętej puszce

Posted

Rrrrrrany, przecierz napisalam, ze jesli pogoda pozwala to na dluzej. A jesli jest upal, a musze gdzies wyskoczyc koniecznie na chwile, to schladzam auto na maksa (az jest mi zimno) i pedze, 5 minut mam.

Posted

elapieczus1 napisał(a):
hm,inna sprawa jak w aucie jest klima,a co jak nie ma?

jak samochod jest wylaczony to klima nie dziala. Rrrrrany, ja nie mowie, ze mozna zawsze psa zostawic w aucie, ale nie widze nic w tym zlego, jesli ktos zostawia psy w aucie, jak pogoda ku temu sprzyja, nawet jesli jest to kilka godzin. moje psy sa nauczone odpoczywac w samochodzie i gdy mnie nie ma to po prostu spie. Nie widze w tym nic zlego.

Posted

saJo napisał(a):
jak samochod jest wylaczony to klima nie dziala. Rrrrrany, ja nie mowie, ze mozna zawsze psa zostawic w aucie, ale nie widze nic w tym zlego, jesli ktos zostawia psy w aucie, jak pogoda ku temu sprzyja, nawet jesli jest to kilka godzin. moje psy sa nauczone odpoczywac w samochodzie i gdy mnie nie ma to po prostu spie. Nie widze w tym nic zlego.

jak jest chłodno to ja też nie ale zbulwersowałam sie gdy zobaczyłam psa w samochodzie stojącym w pełnym słońcu stałam 15 minut i nikt się nie zjawił dodam że okna były pozamykane,ciekawe jak długo stał a sprawę zgłosiłam ochroniarzom sklepu generalnie bulwersujące jest zostawianie psa w samochodzi właśnie w upały i o tym pisałam w pierwszym poście na ten temat:angryy:

Posted

elapieczus1 napisał(a):
sprawę zgłosiłam ochroniarzom sklepu

Co oni na to :cool3:

marmara
Nie ma to jak kąpiel w ten upał ;) tak patrzę na tą dróżkę i zborze i mi tęskno za taką wiochą :roll:

Posted

najlepiej takie "wypadki" zglaszac na sm lub policje.. oni maja prawo "wlamac" sie do auta!

ehh tez bym chciala wies.. a to tylko male pola u nas w miescie... , ktore coraz to sie pomniejszaja bo buduja autostrady i obwodnice:(

Posted

U moich rodziców mamy staw, Junior na początku bał się wchodzić do wody (to inna historia ;) ), ale ponieważ był straszny upał kazałam mu wejść i się położyć, jak załapał to sam potem często tak sie kład :evil_lol:

Posted

Saba napisał(a):
Co oni na to :cool3:

marmara
Nie ma to jak kąpiel w ten upał ;) tak patrzę na tą dróżkę i zborze i mi tęskno za taką wiochą :roll:

spisali numery jeszcze przy mnie i przez krutkofalówki podali dalej pewnie wywołali właściciela przez megafon

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...