Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ayshe napisał(a):
ale ja uwielbiam ta pustakowosc onkow baaardzo:loveu:

Ale Ramzes jest szczegolnie uzdolniony w tym kierunku :evil_lol: poza tym on ma chyba juz z 8 miesiecy, moglby sie troche wykazac zdolnoscia kontrolowania wszystkich lap jednoczesnie :evil_lol:

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ja mialam takiego donka na szkoleniu...hehehe mial tyz z 8 miechow a byl....DUZYM SZCZENIORKIEM z naciskiem na slowo duzym:evil_lol: .

Posted

MOJE KUDŁATE robi łapami jak szczenior mimo ze ma już te 7-8 latek:evil_lol:
kiedy zaczyna się bawic rozcapierza pazury i trzepie łapą jak szczenior:evil_lol: :roll: nie wiem skąd się to wzięło ale wygląda:evil_lol:
a kiedy psy na nią szczekają,staje...odwraca łeb ,patrzy sie "pańcia o co chodzi,bo ja nie kumać ,co one chcą??????":crazyeye: :evil_lol:...no fakt że sama jak dotąd nie szczeka...:cool1: :evil_lol:

Posted

[quote name='saJo']Ale Ramzes jest szczegolnie uzdolniony w tym kierunku :evil_lol: poza tym on ma chyba juz z 8 miesiecy, moglby sie troche wykazac zdolnoscia kontrolowania wszystkich lap jednoczesnie :evil_lol:
wczoraj skończył 9 i jest bardzo zdolny... zastanawiało mnie zawsze czemu tylko ja wracam z całymi brudnymi spodniami ze szkolenia i nikt inny... Ramzes po mnie łazi normalnie i nawet sie nie przejmuje... :mad: debil jeden

Posted

[quote name='ada89']zastanawiało mnie zawsze czemu tylko ja wracam z całymi brudnymi spodniami ze szkolenia i nikt inny... Ramzes po mnie łazi normalnie i nawet sie nie przejmuje... :mad: debil jeden

Zaraz sie zsikam ze smiechu. Kiedys specjalnie dla Ciebie ubiore sie czysta na trening i zobaczysz jak bede wygladac po treningu :evil_lol: Ty masz brudne spodnie, ja mam z reguly bloto we wlosach, pod bluza w majtkach itd.

Posted

ayshe napisał(a):
no ja tez jestem utytlana od stop do glow.i nie mam pojecia jak ja to robie:razz: ....:roll: :evil_lol:

Ja wiem, ze ja tego nie robie :eviltong:

Posted

Zdjęcia rozrabiających psiaków robione przed chwilą:
Owczarek gentleman, ustępuje kobiecie przy misce

Dwa pieski przy miseczkach

I ktoś za drzwiami przechodził, psy stróżujące :lol:

Zdjęcia niewyraźne bo z telefonu i oświetlenie słabe ;) .

Posted

Boskie foty :loveu:

Ja wziełam aparat w koncu to tez Wam borysowego pokaze :cool3: sflaczał dziad przez chorobsko, ale jak cioteczki sie nie beda smiały to obiecał ze popozuje :evil_lol:

Posted

ooo ja tez b.chetnie zerknę na pana B :loveu:
a w tak zwanym między czasie moje źabie z pańcią ,dodam tyyułem wyjasnienia :eviltong: ,że nie mam pod kurtką plecaka :diabloti: , ani nie jestem w ciązy i nie przytyłam tak bardzo tej zimy , tylko wiał wiatr i dąąąąłłł mocno :evil_lol:

to iście b.powoli

tu az mu żal posadzic duupsko na ziemi

przemógł sie

i próba lekko nieudana uwiecznienia miny filozofa

Posted

Zrobiłam jeszcze parę ładnych zdjęć. Odpoczywające po szaleństwach psiaki:

Te mi się najbardziej podobają (Hexa poduszeczką Aresika:loveu: )

Posted

a mysmy byli nad woda:D:D troche plywania, duzo swirowania, troche posluszenstwa.. cekina energia baaarzdo rozpierala:D ludzie yli an rybakjch... spacerowicze etz sie znalezli.. mlody profilaktycznie byl na cienkiej 5m lince.. jak an ejgo stan swirowania i tej energi ajak posiadal byl baaardzo grzeczniutki:D:D jestem z neigo dumna:D

Posted

Witam:lol: :lol: :lol: sliczne macie psiaczki:lol: :lol: :lol: slodkie fotki:loveu: :loveu: :loveu: postanowilam ze umieszcze tu tez mojego psiaka:lol: :lol: :lol: wabi sie Farko:lol:

Pozdrawiam wszystkich owczarkarzy i zapraszam do galerii:lol: :lol: :lol:

Posted

stal tak troche dlugo.. bo ja sieerota tel musialam wyjac z keiszeni.. pozniej neichcacy wylaczylam, musialam wlaczyc.. itp itd.. pozniej pilki zbieralam.. i dopiero cyknelam fotke;p zle sutawiony.. wiem;p czy nie ejst za gruby czy cos?wazy 36 kg;pma prawie 24 meisiace;p

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...