saJo Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 ayshe napisał(a):ale ja uwielbiam ta pustakowosc onkow baaardzo:loveu: Ale Ramzes jest szczegolnie uzdolniony w tym kierunku :evil_lol: poza tym on ma chyba juz z 8 miesiecy, moglby sie troche wykazac zdolnoscia kontrolowania wszystkich lap jednoczesnie :evil_lol:
ayshe Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 ja mialam takiego donka na szkoleniu...hehehe mial tyz z 8 miechow a byl....DUZYM SZCZENIORKIEM z naciskiem na slowo duzym:evil_lol: .
KOT I MYSZ Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 MOJE KUDŁATE robi łapami jak szczenior mimo ze ma już te 7-8 latek:evil_lol: kiedy zaczyna się bawic rozcapierza pazury i trzepie łapą jak szczenior:evil_lol: :roll: nie wiem skąd się to wzięło ale wygląda:evil_lol: a kiedy psy na nią szczekają,staje...odwraca łeb ,patrzy sie "pańcia o co chodzi,bo ja nie kumać ,co one chcą??????":crazyeye: :evil_lol:...no fakt że sama jak dotąd nie szczeka...:cool1: :evil_lol:
ada89 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='saJo']Ale Ramzes jest szczegolnie uzdolniony w tym kierunku :evil_lol: poza tym on ma chyba juz z 8 miesiecy, moglby sie troche wykazac zdolnoscia kontrolowania wszystkich lap jednoczesnie :evil_lol: wczoraj skończył 9 i jest bardzo zdolny... zastanawiało mnie zawsze czemu tylko ja wracam z całymi brudnymi spodniami ze szkolenia i nikt inny... Ramzes po mnie łazi normalnie i nawet sie nie przejmuje... :mad: debil jeden
saJo Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='ada89']zastanawiało mnie zawsze czemu tylko ja wracam z całymi brudnymi spodniami ze szkolenia i nikt inny... Ramzes po mnie łazi normalnie i nawet sie nie przejmuje... :mad: debil jeden Zaraz sie zsikam ze smiechu. Kiedys specjalnie dla Ciebie ubiore sie czysta na trening i zobaczysz jak bede wygladac po treningu :evil_lol: Ty masz brudne spodnie, ja mam z reguly bloto we wlosach, pod bluza w majtkach itd.
ayshe Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 no ja tez jestem utytlana od stop do glow.i nie mam pojecia jak ja to robie:razz: ....:roll: :evil_lol:
saJo Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 ayshe napisał(a):no ja tez jestem utytlana od stop do glow.i nie mam pojecia jak ja to robie:razz: ....:roll: :evil_lol: Ja wiem, ze ja tego nie robie :eviltong:
beka Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Ja się pochwale moja Tarą . Ona co prawda owczarek tylko po kadzieli (ojciec NN) ale też ładna
*Monia* Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Zdjęcia rozrabiających psiaków robione przed chwilą: Owczarek gentleman, ustępuje kobiecie przy misce Dwa pieski przy miseczkach I ktoś za drzwiami przechodził, psy stróżujące :lol: Zdjęcia niewyraźne bo z telefonu i oświetlenie słabe ;) .
lizka Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Boskie foty :loveu: Ja wziełam aparat w koncu to tez Wam borysowego pokaze :cool3: sflaczał dziad przez chorobsko, ale jak cioteczki sie nie beda smiały to obiecał ze popozuje :evil_lol:
*Monia* Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Jak można się śmiać z Boryska. Ja się nie będę śmiała. Obiecuję :cool3: .
mch Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 ooo ja tez b.chetnie zerknę na pana B :loveu: a w tak zwanym między czasie moje źabie z pańcią ,dodam tyyułem wyjasnienia :eviltong: ,że nie mam pod kurtką plecaka :diabloti: , ani nie jestem w ciązy i nie przytyłam tak bardzo tej zimy , tylko wiał wiatr i dąąąąłłł mocno :evil_lol: to iście b.powoli tu az mu żal posadzic duupsko na ziemi przemógł sie i próba lekko nieudana uwiecznienia miny filozofa
*Monia* Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Zrobiłam jeszcze parę ładnych zdjęć. Odpoczywające po szaleństwach psiaki: Te mi się najbardziej podobają (Hexa poduszeczką Aresika:loveu: )
Nanami Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 A to ja dam fotki mojej niuni niańkujacej małej boserce :diabloti:
Szira/Gosia Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Szirka też Boksera wychowywała:loveu: :loveu: :loveu: nauczyła go wszystkiego co niedobre a najbardziej nieufności do obcych ludzi:oops: :lol:
marmara_19 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 a mysmy byli nad woda:D:D troche plywania, duzo swirowania, troche posluszenstwa.. cekina energia baaarzdo rozpierala:D ludzie yli an rybakjch... spacerowicze etz sie znalezli.. mlody profilaktycznie byl na cienkiej 5m lince.. jak an ejgo stan swirowania i tej energi ajak posiadal byl baaardzo grzeczniutki:D:D jestem z neigo dumna:D
marmara_19 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 fotosik nie zmneijsza zdjec jak anlezy dlatego sa miniaturki.. chyba nei msuze wspominac ze do domu wrocilam brudna.. wlacznie z blotem na twarzy:D
limoncia Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Witam:lol: :lol: :lol: sliczne macie psiaczki:lol: :lol: :lol: slodkie fotki:loveu: :loveu: :loveu: postanowilam ze umieszcze tu tez mojego psiaka:lol: :lol: :lol: wabi sie Farko:lol: Pozdrawiam wszystkich owczarkarzy i zapraszam do galerii:lol: :lol: :lol:
Nanami Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 No proszę, widze, ze mały juz łata dziure po Kodaku, jak ja mogłam przeoczyc... Słodzizna :)
BlackSheWolf Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 co powiedziec..... pieeeekne ale to bardzo pieeekne fotki :D:D:D:D eh... marzenia o owczarku :) tak wam zazdroszcze :(
marmara_19 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 stal tak troche dlugo.. bo ja sieerota tel musialam wyjac z keiszeni.. pozniej neichcacy wylaczylam, musialam wlaczyc.. itp itd.. pozniej pilki zbieralam.. i dopiero cyknelam fotke;p zle sutawiony.. wiem;p czy nie ejst za gruby czy cos?wazy 36 kg;pma prawie 24 meisiace;p
Rafal84 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Na prosbe SaJo umieszczam zdjecia jej psow na wczorajszym tropieniu :) Bols Trzy grzeczne psy Zdjecie zbiorowe na tle drzew
saJo Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 umok A gdzie reszta tropieniowej ekipy?? :mad: i jamnicze jajka :mad:
Recommended Posts