Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Noo, my tyż mamy wciecie w "talii" :evil_lol: ostatnio mi znajoma Onkarka z osiedla powiedziała ze buras przybrał na wadze :lol: - no nie wiem, zebra i kregi wyczuwalne idealnie - chyba kołtunów mu przybyło tylko od linienia :cool3:

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Czytam sobie forum juz od jakiegos czasu, ale śmiałości nie miałam żeby pokazać Wam mojego Psa :oops:

A to mój drugi pies, niewidoma suczka-jakis sk... wyrzucil ja z samochodu :angryy:

Bunia na śladzie

Posted

lisica napisał(a):
Cześć Qudlata

Fajna fota, o psiochowym niewspomne:loveu:

Dziękuję bardzo, cieszy mnie to, że się podoba :loveu: Yeti przybija piątkę :lol:

Posted

pare fotek zrobionych przez Ole z dzisiejszego spacerku.. alfa jak zobaczyla plecak o zrozumiala gdzie idziemy.. cala droge ciagnela na smyczy i usilowala biec:D:D wreszcie peis wyluzowal po meisiecznym stresie;/ widac tez jaka swietna zabawa moze byc jesli ejden peis biega z linka:D:D

tradycyjnie cekin morduje alfe.. zeby nei blyo to ona sama mu skacze do pyska i kudly wyrywa:D

a tak sie gonia.. alfa piewrszy raz od mieisaca biegala wiec forma nie najlepsza;p ale daje rade staruszka:D

cekin sie skrada

alfina pozuje:D

poplatali sie wszyscy..

linka jest przydatna, a alfa mocno dopinguje cekina:D

cein z glupia mina gdy atenka linke puscila:D

uhahana alfina biegnie z nowym kolega,ktorego cekin postraszyl...

psy trzy

Posted

chciałabym zaprezentowac źabę :loveu: mojego kochanego .
czy z jego oczu nie tryska inteligencja ????

niestety po trzech przyniesieniach koszyczka ze względu na zbyt mocny ścisk uchwycik sie wziął i ... kurna rozdzielil ,trza będzie z druta dorobic :evil_lol:

a tu juz moja małgosia :lol:

i jeszcze źabowski , próba zrobienia zdjęcia na owczarka niemieckiego :evil_lol:

hodowca chcial na stronke

Posted

mch napisał(a):
chciałabym zaprezentowac źabę :loveu: mojego kochanego .
czy z jego oczu nie tryska inteligencja ????

:roflt: :roflt: :roflt:
:ylsuper: :ghost_2:
bije po oczach:biggrina:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...