Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

mimoza - Baltek to ma " kawał" koleżanki - jak się kolorystycznie dopasowali :evil_lol:.Czy ona jest w typie leonbergera, bo tak mi się jakoś kojarzy?

14ruda - ta żółta miska to dla suni rozumiem;); ona tez jest z tych " piorących":cool1:?

Posted

Przypominam, że Baltowski to użytek, więc nie należy oczekiwać postawy eksteriera, ale cyknęłam mu wczoraj fotkę i zrobiłam porównanie z sierpniem 2007.
Na górze maj 2008 (Balto ma 1 rok 4 miesiące), pod nim sierpień 2008 (Balto ma 8 miesięcy). Na dole go ustawiałam, na górze sam se tak stanął. ;)
Zmężniał mi chłopak...

Posted

LAZY dzięki :calus:
Też mi się wydaje, że wyładniał, wcześniej myślałam, że te batmańskie uszy nigdy nie zrobią się proporcjonalne do reszty ciała. Dalej jest oczywiście kurduplem i w dodatku charakter zmienił mu się na jeszcze bardziej wredny i nieprzytulny, ale... dalej to nasz Baltazarek :loveu:
I zeby nie było, że off i bez zdjęcia to doadam jeszcze potrecik

I jeszcze Baltowski i pierwsze spotkanie z bańkami mydlanymi (jeśli to poprawna nazwa). Spotkanie zakończone jawną niechęcią Baltowskiego do mixu wody z płynem do zmywania naczyń i natychmiastową zmianą miejsca polegiwania.

Posted

Klara to na ostatnim kolażu, na górze to chyba uczestniczka operacji "pustynna burza", co? :evil_lol: Piękne zdjęcia i piękne psy. Jak zwykle zresztą :loveu:

Posted

Zauważył i nawet miał napisać, ale TZ mnie pogonił do roboty na roli. Wyjechaliśmy na urlop, a tu działka zapuszczona, jak z Tajemniczego Ogrodu i zapychać trzeba, żeby dało się przedrzeć z jednego końca na drugi.

Osko jest śliczny, ma dokładnie takiej długości futerko, w które najfajniej się wtulać - ani za długie ani za krótkie. No i pewnie ogona nie zadziera jak pierwszy lepszy kundel... i łapę do siusiania pewnie podnosi, choć od Baltowskiego młodszy 2 miesiące... ;)

Posted

:-o Jak to jest, że pies siedzi spokojnie przed barierką balkonu i nie próbuje przez nią skoczyć? Pies, którego miałam w dziciństwie tez nie próbował, ale Baltowskiemu nie ufam za grosz, więc na balkon nie ma wstępu...

Posted

Od szczeniaka okupuje balkon:razz:.Nigdy nie próbowała nawet wpinać sie łapami na barierke.Teraz zazyczaj leży na kocyku w rogu i patrzy.Albo śpi.:evil_lol:Nawet kot nie zmusi jej do latania:cool1:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...