Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Witam,
to i ja przedstawię mojego futrzaka. Wabi się Borys i ma 4 miesiące. Gryzoń straszny. I jakiś taki ni długo ni krótkowłosy.

Pozdrawiam wszystkich Dogomaniaków.

Posted

a ja dam grupowe
,,bo wszystkie owczarki to jedna rodzina, starszy czy młodszy ,chłopak czy dziewczyna " :evil_lol:

Posted

[quote name='mch']a ja dam grupowe
,,bo wszystkie owczarki to jedna rodzina, starszy czy młodszy ,chłopak czy dziewczyna " :evil_lol:

Czy to czasem nie piechy od Barbary H?
Kundliczka (czarna), potem Inez, Atos? ? ?
Dobrze myślę, czy coś pokielbasiłam?

Posted

bardzo dobrze :lol: , od lewej : perełka, inezka, atos (barbarah) , potem kaza ( nanami) i potem juz moje ogony

Posted

mch napisał(a):
bardzo dobrze :lol: , od lewej : perełka, inezka, atos (barbarah) , potem kaza ( nanami) i potem juz moje ogony

czyli odbyło się spotkanie integracyjne Lublina z Olkuszem:eviltong:

Posted

" class="ipsImage" alt="">" class="ipsImage" alt="">
Na działce co weekend:)
" class="ipsImage" alt="">

Posted

kolega zza płotu się rzucił na mego szczeniora raz ale na szczescie nie zdażył go chwycić.Jest niewychowany przez swego napakowanego pana.Dlatego biegaja po 2 stronach płotu.Wtedy bokser nie jest agresywny.

Posted

14ruda napisał(a):
kolega zza płotu się rzucił na mego szczeniora raz ale na szczescie nie zdażył go chwycić.Jest niewychowany przez swego napakowanego pana.Dlatego biegaja po 2 stronach płotu.Wtedy bokser nie jest agresywny.

U mnie było na odwrót:cool1: to ONek wychowywał sobie boksia a więc ten chodzi jak w zegarku:cool3:

Posted

[quote name='mch']

Monika, wszystkie trzy buszujemy do DGM :evil_lol: Wiec chociaz byś porządnie przedstawila :mad: Od lewej owczarek lubelski Perełka, Inez, Atos (barbara.h), dalej moja Kaza (nanami) i Twoje dwa potworki Źiaba zwany Gromkiem i Klarka (m_ch).

Posted

Ania ! bój sie boga , a co ja innego napisalam ??? cytuje siebie :evil_lol:

,,bardzo dobrze :lol: , od lewej : perełka, inezka, atos (barbarah) , potem kaza ( nanami) i potem juz moje ogony "

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...